Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quuusyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego nie twoj cheat :) zgłaszam 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Kolego nie twoj cheat :) zgłaszam 

Przeczytaj Dodatkowe informacje.

Napisałem gdzieś,że owe pliki są moją własnością? Napisałem od kogo, ja tylko udostępniłem to co działa(ło) do 2;30 w nocy :)

Opublikowano

Omg ludzie trochę wykażcie się i poszukajcie, a nie wszystko pod nosem i jeszcze dupke wytrzeć :D

Jeśli kogoś kicka, ponieważ był restart, w którym dodali nowe zabezpieczenie, niech pobierze Update WH...

Wypakować do folderu z grą:

Link: AAA

Opublikowano

niby wszystko śmiga spoko, mobber działa jak powinien, WH też nieźle, ale nie mogę nic zrobić z tym wywalaniem :/ , ma ktoś jakąś radę? 

Opublikowano

Czekam aż coś ktoś zrobi , a narazie dropimy runy ;) swoją drogą ciekawe czy zbanowali kogoś albo zamierzają chodzić i sprawdzać :) osobiście jeszcze bana nie wyłapałem  

Opublikowano

Nie mai nie będzie do tego aktualizacji nie ten dmg i mobber mają po kilka lat i nie aktualizują ich

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisze mi ktos jak dodac m1 do kamer moda ? w sensie server dodalem itp wszystko sie wlaczy ale nie widze mapy i nie moge jej dodac , chodzi mi o m1 i tylko zeby uruchomic kamer moda . Nie musi nawet nic w nim dzialac . Potrzebuje go uruchomic na Nawi . 10 lika daje za gotowe pliczki lub dokladna wskazówke ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...