Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura ~130zł

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuję klawiatury podświetlanej do gier z literkami, które szybko się nie zmażą :)

Budżet to ok. 130 zł +20 zł na przesyłkę

Obecnie myślę nad:

-A4-TECH X-SLIM KD-800L

-A4Tech Bloody B120 USB

-Natec Genesis RX39

Jeżeli macie jakieś propozycje to napiszcie nazwę oraz dlaczego :) Odpowiedzi nagradzam lajkami.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Gigabyte force k7, cougar 200k, sa duzo lepszymi wyborami, na dluzej, bedziesz bardziej zadowolony, a z tego co wymieniles to tylko natec ma jakis sens.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Tak sobie przeglądałem recenzje itp. Natrafiłem na taką klawiaturę Tracer Mecano.

Co o niej sądzicie?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Tak sobie przeglądałem recenzje itp. Natrafiłem na taką klawiaturę Tracer Mecano.

Co o niej sądzicie?

Czyli klawiatura mechaniczna od Tracer która nie jest mechaniczna. Bez pozdrowień dla tej firmy, imo pomiń. Dużo osób chwali tego w/w Gigabyte Force K7. Ja ze swojej strony mogę Ci polecić klawiatury firmy Natec, ponieważ sam aktualnie piszę na takiej z tym że w następnym tygodniu wymieniam ją na Roccat Ryos MK MX. Póki co mój natec genesis rx55 obchodzi 2 urodziny i jak narazie jedyny problem jaki wystąpił to starty napis na klawiszach WDSR od gry w World of Warcraft. Pozdrawiam :)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Czyli klawiatura mechaniczna od Tracer która nie jest mechaniczna. Bez pozdrowień dla tej firmy, imo pomiń. Dużo osób chwali tego w/w Gigabyte Force K7. Ja ze swojej strony mogę Ci polecić klawiatury firmy Natec, ponieważ sam aktualnie piszę na takiej z tym że w następnym tygodniu wymieniam ją na Roccat Ryos MK MX. Póki co mój natec genesis rx55 obchodzi 2 urodziny i jak narazie jedyny problem jaki wystąpił to starty napis na klawiszach WDSR od gry w World of Warcraft. Pozdrawiam :)

W moim wypadku starłbym po miesiącu (WASD) ^^

Ogólnie dziękuję za wszelkie odpowiedzi, opinie. Like zostały rozdane. 

Temat do usunięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...