Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Gladiatus

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

osobiście polecam zrobić każde zdjęcie z folderu (chyba files) na własne (takie jak są tylko że własnej roboty. wtedy zadziała a co do tego że się zacina to możliwe że strona za długo się ładuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A moglbys mi powiedziec co mam zrobic robie zdjecie wklejam w peincie juz wyciete. Zapisuje . Jest moj nick na srodku obrazka. Ale na miniaturce obrazka jest on taki bardzo maly ze prawie nic nie widac. Cala biala kartka. ale jak odtworze to jest okej. Tylko ze te obrazki jak sciagnelem program byly duze na miniaturce a moich prawie nie widac. Czy to cos robi ?

.

Opublikowano

pobrałeś tego bota co kurpiq ostatnio dodał ? jak nie to pobierz on jest na 32 bity i rozdzielczość 1680 / 1050 może u ciebie zadziała tylko musisz zmienieć. jak zadziała napisz jak nie to popróbuj.

ja proszę o możliwość zmiany między przejściami bo jest za krótki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie zróbcie swoje screeny i bedzie wam działało .

Moze byscie czytali poprzednie posty :| tam miałem podobny problem i Robson mi pomógł

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

dzieki za credity ale ty nie masz lochów :D

a pare plikow zrobilem by nie mulilo jednego skryptu ze sprawdzaniem warości i wykonywanie poszczegulnej czynnosci + dodam refreshe komputera by nie mulilo

Opublikowano

eeej a jak ja odpalam taaa.exe. to mam tylko podróż i lochy ; / nie mam innych zAKLADEM (arena itp.) ... Jak mam to zrobic?

Aha i jak klikam podróz > mgielne góry lochy > wilcza jama to jakis blad nie ma pliku jama.exe; (

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...