Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Gladiatus

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, napisałem bota i chciałbym się z wami nim podzielić.

Bot działa na grafice

1440 x 900

1280 x 1024

1280 x 960

Zacznijmy od tego co nam będzie potrzebne

Mozilla

http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/

Dodatek do mozilli

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/9761/

1. Instalujemy najpierw mozille a potem dodatek.

2. Wybieramy bota dla chłopaka lub dziewczyny

wer dla chłopaka http://www.virustotal.com/analisis/37a147bfc722e614afbd8dec5238788323768099ecdc7549f2d393711964477a-1274481317

wer dla dziewczyny http://www.virustotal.com/analisis/cbccdb8c54ff0c533a5c5d2bdf66f63aea6332ee01b6d91046c42ce57e4f0353-1274481329

3. Wchodzimy do folderu edit

4. Robimy screena naszego nicku w arenie i musimy zapisać jako nick.bmp(musi byc tak samo jak w folderze!)

5. Teraz wchodzimy na gladiatusa i się logujemy(na mozilli)

6. Włączamy wiadomości i możemy odpalić naszego bota po czym klikamy F7, gdy chcemy spauzować klikamy f8, zamknąć F5

FUNKCJE

Chodzenie na arene + leczenie się bananami, ale można zmienić na ryby itp.

WADY

Nie działa a w tle więc nie można ruszać myszką dobre na afk

Jeżeli są jakieś problemy itp. to proszę napisać w temacie

Efekty podczas nocy

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , można zmienić żeby ten bot działał na rozdzielczości 1280 x 800 , bo na laptopach to nie działa

Z góry dziękuje za info

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jak zrobić ten screen z areny? nie rozumiem ;/ jakby ktoś mógł mi zrobić ten screen mój nick to McFly92 i dodać na jakiś serwer byłbym wdzięczny albo napisał na gg 6714224

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

McFly92

Wchodzisz na arenę, robisz Screen Shota klawiszem Print Screen, w Paincie robisz, żeby był widoczny tylko twój nick i zapisujesz jako nick.bmp

76561198077714139.png

Opublikowano

aha ok mam już a jest szansa,że będzie dostępna niższa rozdzielczość ? Aaa i czy ten BOT działa tylko na serwerze Polskim czy też na innych np. na Angielskim?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na 1024x768 rozdzielczości mi normalnie śmiga. Skoro na Polskim działa, to też warto spróbować na innych serwach. ;)

76561198077714139.png

Opublikowano

mam wrażenie,że brakuje mi parę plików tym bot-cie. Mam prośbę mógłby ktoś mi wysłać tego bota ( w pełni działającego) na maila [email protected] byłbym bardzo wdzięczny. A najlepiej jakby ktoś mi podał wskazówki jak włączyć tego bota żeby działał bo próbuje wszystkiego i nic ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w folderze files mam 14 plików. Mój problem jest taki : włączam BOT wchodzę w grę loguje się, wchodzę w wiadomości klikam f7 przechodzi mi na podgląd,później na arene i stoi... czas już minął ( 15 min - arena) i ciągle stoi ;/

Screena zrobiłem. Nazwa: nick.bmp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki sam problem jak kolega .. Wlączam bota w zakladce Wiadomosci i bot nawet nieraguje mam 32bitowy obraz najnowsza mozzile i 1280 x 960 ROZDZIELCZOSC

Pomoze mi ktos ?

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

mógłbym dostać source code bardzo byłbym wdzięczny a co do kolegów to zróbcie nowe całkowicie zdjęcia do wszystkiego co jest w bocie w jakiej chcecie rozdzielczości mi to pomogło i działa

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Tak zrobil bym zdjecia wszystkich plikow juz nawet czesc zrobilem to dzialalo tak .(zrobilem zdjecia" areny "i "podlgad" to tylko w te zakladki mi weszlo a potem stoi ) gdybym wiedzial od czego te niektore zdjecia w folderze "files" sa to bym im zrobil ale niewiem xD

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

od 1 do 50 .bmp to są paska zdrowia (ja osobiście ich nie robiłem)

hp start to (nie świecąca) ikonka przeglądu

refresh to świecąca ikonka przeglądu

start to ikonka którą wybiera się miasto (te przejście miedzy miastem a okolicami gdzie są stworki do bicia

arena - arena nie świecąca

arena1 - może być ten sam obrazek co arena

stop - jeśli masz ten dodatek do firefoxa to on pokazuje czy masz szansę wygrać jeśli nie to jest czerwony napis stop (pojawia się on gdy w arenie klikniesz czyjąś nazwę i załadu się jego profil)

GO - to samo co u góry tylko że zielony napis GO

twarz - coś z twojego zdjęcia w przeglądzie (tego gladiatora co przesuwasz jedzenie na niego)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

OK zrobilem zdjecia wszystkich plikow oprocz Hp i nadal chodzi tak samo z Wiadomosci>Podlad>Arena>z lewej strony od niku goscia i sie zatzrymuje

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

jeszcze raz proszę bardzo o kod źródłowy bota bo chciałem dodać trochę opcji by był "mniej zawodny" np. gdy strona wygaśnie itp. to refresh albo coś i jedzie dalej miałem już kilka razy tak przez co nie pracował przez jakiś czas oraz chciałbym się nauczyć czegoś nowego o auto it.

bot z moimi obrazami - tutaj wersja tego bota z moimi obrazkami ja osobiści używam tego na rozdzielczości 1680 / 1050 i działa nie robiłem tylko hp bo ciągle mam max (minimum co miałem to 95%) nie sprawdzany na innych rozdzielczościach

oto dzisiejsza zabawa

ajtkl3.jpg

jak widać o 7 niestety przestał pracować chodził do 17 więc 10h poszło się bawić zrobiłbym osobnego bota ale po co skoro można dodać opcje refresh do tego tylko potrzebuję kod źródłowy

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

KURPIQ Dzieki za pomoc :) Ale nadal bot stoi probowalem wszystkiego zmieniac rozdzielczosci itp ale nic to nie daje.Jeszcze sprobuje na laptopie :)

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

polecam wam ten dodatek jeśli przypadkiem nie wyrabia wam net albo coś (że nie załaduje się strona a potem bot stoi w miejscu) :)

reload

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...