Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdaje mi sie czy w AV2 lepiej leci exp niz na mapce 95lvl ?
jak sie usuwa przedmioty w ,,koszu" przenoszac np. zbr 1 lvl ninja to wyskakuje komunikat ,,czy chcesz usunac peleryna mestwa x1? " i inne przedmioty podobnie 
roski sie buguja tj. nie da sie ich wlaczyc a pokazuje sie komunikat ,efekt jest juz aktywny" (po wlaczeniu wody itd. nie da sie wlaczyc rosek) niby nic ale zawsze cos :D

gdy kupuje sie marmury od dziadka (nie pamietam jak on sie zwie) np. 5szt to zabiera kase za 5szt. ale dostaje sie tylko 1 marmur 
niby 75% na ulepszenie a mi na +5 (ebo) spalilo 9x zanim zrobilo (mozliwe ze mialem pecha)
w sklepie ,,fryzurki" sa tylko damskie fryzy :P dlaczego ?

nie udalo mi sie sprawdzic praktycznie nic :D bo i tak nie starczy mi czasu :)

ale tyle udalo mi sie ogarnac w 25min mojej gry :D (nie liczac bicia metkow ninja) :D

z czego leca perly ?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://scr.hu/0xgw/ajfga

xD ale sie można pobawić na becie

Ile razy można tłumaczyć że jest to efekt wizualny? I powiedz mi co to Ci daje ja p******e, nawet nie masz pojęcia co to oznacza a gadasz od rzeczy. Na officjalu nie będzie ale dzięki za zgłoszenie x2...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ile razy można tłumaczyć że jest to efekt wizualny? I powiedz mi co to Ci daje ja p******e, nawet nie masz pojęcia co to oznacza a gadasz od rzeczy. Na officjalu nie będzie ale dzięki za zgłoszenie x2...

co sie srasz? moge se wrzucać co mi się chce, a dlaczego TY mydlisz oczy ludzią że jesteś tylko sponsorem ?

W ogóle wam się coś mapy pomyliły z ssami na prezentacji, mapa na 150 nie wygląda tak jak powinna ;]

Opublikowano

co sie srasz? moge se wrzucać co mi się chce, a dlaczego TY mydlisz oczy ludzią że jesteś tylko sponsorem ?

W ogóle wam się coś mapy pomyliły z ssami na prezentacji, mapa na 150 nie wygląda tak jak powinna ;]

Nic nam się nie pomyliło, pisaliśmy że na prośbę graczy mapy zostają zmienione. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Lista poprawek :

- Kapitan shrack na mapie 150 jest gildyjny czy jak? ze zbugowaną trutką 253 sr bijąć marmurem po 60k nie zdołałem go ubić poniewaz pod koniec tak jak beran sie bufuje i 2x mniejszy dmg po za tym też i dużo bije, ze zwykłym eq musiał by być team 10 osobowy na niego ^^

- Ogr maximus tak samo chociaż jest troche słabszy

- genralnie na mapce 120 tak samo te bosy, ino tryton moze byc . najslabszy jest (ochronke mam 150% mniej obrazen a oni mi biją po 20k+)

- metki tak samo, zbyt dużo mają hp, prędzej na 5 lvl bym ubił na plu metka na 30 lvl niż te metki które są na mapach 95+ ^^ to jest hard? dla przykładu bije taką trutą 25k gdzie zapewne 200 lvl przy full eq na moby bił by gdzieś max 15? ja byłem 2 minuty, to on by musiał na to spędzić 3/4 wtf?

- Skoro jest pierścień po co jest po lewej stronie ekwipunku button na teleportacje? 

Opublikowano

Lista poprawek :

- Kapitan shrack na mapie 150 jest gildyjny czy jak? ze zbugowaną trutką 253 sr bijąć marmurem po 60k nie zdołałem go ubić poniewaz pod koniec tak jak beran sie bufuje i 2x mniejszy dmg po za tym też i dużo bije, ze zwykłym eq musiał by być team 10 osobowy na niego ^^

- Ogr maximus tak samo chociaż jest troche słabszy

- genralnie na mapce 120 tak samo te bosy, ino tryton moze byc . najslabszy jest (ochronke mam 150% mniej obrazen a oni mi biją po 20k+)

- metki tak samo, zbyt dużo mają hp, prędzej na 5 lvl bym ubił na plu metka na 30 lvl niż te metki które są na mapach 95+ ^^ to jest hard? dla przykładu bije taką trutą 25k gdzie zapewne 200 lvl przy full eq na moby bił by gdzieś max 15? ja byłem 2 minuty, to on by musiał na to spędzić 3/4 wtf?

- Skoro jest pierścień po co jest po lewej stronie ekwipunku button na teleportacje? 

ej przynajmniej jak resp co 5 min to każdy miałbym swojego metka ;d

Opublikowano

Denerwuje mnie 1 rzecz, spamuje na czacie, bo faktycznie znalazlem kilka rzeczy do poprawy, zero odzewu.

To wejdź na Ts i im to zgłoś :) PS BETA za 20min bedzie zamknięta!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mam nadzieje ze uda wam sie poprawic wszystkie zgloszone bugi do godziny 14 i wystartujecie planowo .

P.S. Te sr 222 to norma czy jakis bug ? -.-

4uc581.jpg

Opublikowano

Ciekawe. Przypomina mi to pewien server. ^^

W sumie wejdę, '' pobawię się''. 

Powodzenia na starcie. 

Pss, co z forum? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano
revios-pl.png

Wszystkie błędy z Bety zostały naprawione, dziękujemy że byliście na Becie i pomagaliście nam testować serwer. 

Pozdrawiamy! 

Wasza Administracja. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...