Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, na Becie jest ok, wszystko tak jak właśnie chciałem, tylko skile się gdzieś odbiera na P? bo dostaje się na G1...

a gdzie dużo, dobrze jest

W prezentacji masz drop kamieni duchowych. ;)

Więc ze skillami będzie trzeba się bawić. <3

­

Opublikowano

Wjeżdzamy jutro o 14:00   <3 rap pam pam   <3

Polecam każdemu :love:  ktoś się zastanawia  <3 

­

Opublikowano

Wjeżdzamy jutro o 14:00   <3 rap pam pam   <3

Polecam każdemu :love:  ktoś się zastanawia  <3 

­

Hihi, co beta przekonała? :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Hihi, co beta przekonała? :)

Taak taak :) Myślałem na początku że to Terios V3 lecz po wejściu do gry widać inne aspekty gry :) 

PS: licznik założonych kont nie chodzi poprawnie po zarejestrowaniu się jest ta sama liczba kont :)

Ile macie już kont zarejestrowanych ? :)

@SuReeK

Zapraszam jutro na 14:00

i do rejestracji :  x

PS: 204 osoby przegląda temat , jutro będzie POMPA

­

Opublikowano

Taak taak :) Myślałem na początku że to Terios V3 lecz po wejściu do gry widać inne aspekty gry :) 

PS: licznik założonych kont nie chodzi poprawnie po zarejestrowaniu się jest ta sama liczba kont :)

Ile macie już kont zarejestrowanych ? :)

@SuReeK 

Zapraszam jutro na 14:00

i do rejestracji :  http://revios.pl/referrer/f97138712d82

­

Milo ze zauwazyles tak, licznik odswieza sie co 90minut w celu bezpieczenstwa strony ataki l7 hihi, i tak nie boje sie o ataki damy rade! :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

surek :)

nie wiem . mial duzo serverow wiele bylo bugow servery padaly. nie wiem co myslec.

Niezbyt Ciebie rozumiem, ja generalnie zajmuje się sponsoringiem - ten serwer też jest sponsorowany, mam swoje 2 projekty i nie zamierzam prowadzić więcej, chyba że jako sponsor lub pomocnik, co do bugów czy czegokolwiek nie musisz nic ładować w IS'a aktualnie masz szanse przetestować serwer na becie i zdecydować czy chcesz zacząć grę na tym serwerze czy wybrać inny wybór należy tylko i wyłącznie do Ciebie, a to czy wybierzesz stabilność czy jakiś serwer co zapewniają niewiadomo co a i tak się z tego nie wywiązują (polityka hehehe).

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Parę błędów na becie:

- Atak boga smoków nie leci z kufrów

- Nie ważne ile wybierzesz marmurów do kupienia - zawsze jeden a kasy zżera tyle ile powinno

- Literówka w sklepie AP (opis przepustki na WW)

Opublikowano

wbije obadam sprawe na spokojnie i zastanowie sie czy jeszcze warto grac w metka :)

zapytam jeszcze tylko jak wyglada szaman healler w pvp ?? (leczenie dostosowane do max hp) ?
czy wszystkie ulepki (lub wiekszosc) mozna dropnac na dungeonach ?
i czy na dungeony sa przepustki ?
(jezeli bylo w prezentacji to najwyrazniej pominalem) :D

Opublikowano

Co jest? Konkurencja? :D Biedaku, jak przykro, że jesteś w takiej desperacji, że musisz spamowac idiotyzmami w innych publikacjach.

Lizanko Asigowi ;)

zandia_sygna.png

Opublikowano

­Nie podoba mi się to, że Evenement powiedział iż na serwerze zostaje powiadomienie " Zmieniłeś bonusy ".

Prawdopodobnie polega to z lenistwa, bo sprawę idzie załatwić w łatwy sposób a ten pisze, że lepiej nie komplikować sprawy -.-

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Może bym i zagrał ale..... system ulepszeń zbroi to jakaś POMYŁKA, różnią się tylko kolorami, przepraszam ale z kolorowanek wyrosłem!

Opublikowano

Może bym i zagrał ale..... system ulepszeń zbroi to jakaś POMYŁKA, różnią się tylko kolorami, przepraszam ale z kolorowanek wyrosłem!

Z tego co wiem ma wejść opcja wyboru takich broni lub nowych w którymś update że możesz wybrać albo te wyglądy albo nowe :) Ale o szczegóły pytaj administrację.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dostałeś od GM na Becie i się chwalisz :)

Nie nie dostał GM'a zwyczajny błąd ze szkłem intuicji - administracja poprawiła beta skończy się rano :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Były jakieś niewielkie bugi ale po napisaniu do administratora od razu zostały naprawione, podziwiam 

Co do serwera, mega polecam i na pewno zawitam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...