Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExusMultibot - Multibot dla serwerów

Exus1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli i tutaj nie dostanę bana to od razu informuję że pracuję nad nową odsłoną bota. ;) Lepszą... Dużo lepszą. :)

Opublikowano

@KlassKai..

Od razu przecież raczej nikt ci nie napisze aplikacji podobnej do mBot. Ale z czasem aplikacja może się taką stać jeśli będzie patchowana.

Może być odwzorowaniem lub klonem, ale nie w znaczeniu dosłownym.

Teraz wiele osób edytuje sobie mbota i usuwa z nich licencje, a potem sprzedaje!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Nie wiem czemu tak każdy rajcuje sid tym mbotem. Miejmy nadzieje że ten bot będzie mógł jemu dorównać.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ogarnia C++ lub podobny język programowania i chciałby się przyczynić to powstawania nowej odsłony bota zapraszam na PW. :)

Opublikowano

@Borygard

Rajcują się bo owa aplikacja umożliwia zrobienie bardzo fajnych rzeczy na swoim ts, większość funkcji to tylko zwykłe bajery ale nie zmienia to faktu że jest to na ten moment najbardziej rozbudowany bot do TeamSpeak3 w Polsce a może i nawet na świecie.

@1361622928-U485574.pngExusX

Przenosisz bota z php do C++?

Opublikowano

@#Gremsonkowy#

Tak. Pierwsze wyniki jakie uzyskałem tworząc API pod ts3 są zadowalające i nie dają powodów do przerywania pracy w tym języku. Tak samo dzięki możliwościom jakie daje C++ jestem w stanie zrobić bardziej zaawansowane i szybsze API niż w php. No i jeszcze dochodzi ten + że kod jest w miarę ukryty przed mniej obeznanymi w temacie i zapobiega to kradzieży oraz pozwala mi zrobić jakąś weryfikację nawet w darmowej wersji która da jeszcze większe bezpieczeństwo przed kradzieżą. :) Myślę że może z tego coś wyjść no ale nic nie obiecuję bo wiadomo... Nikt mi za to nie płaci robię to dla samego siebie no i innych użytkowników szczególnie z mpc. ;) Nawet dla tych mniej uczciwych i na to nie zasługujących.

Opublikowano

Ten bot jest jeszcze kontynuowany czy został wycofany z dalszej produkcji?

Ten bot jest jeszcze kontynuowany czy został wycofany z dalszej produkcji?

Logo_IGracze.png

Opublikowano

@GGoldRock2k - bot jest już wycofany z dalszego udoskonalania. Autor obecnie pisze bota w C# w dwóch wersjach ( DARMOWE oraz PREMIUM ).

@1361622928-U485574.pngExusX ON

Opublikowano

@progosc12 

apt-get install php5

I ustawiasz config oraz uruchamiasz bota. W pierwszym poście jest napisane co masz zrobić.

Opublikowano

Witajcie,

Zainstalowalem tego bota wyłącznie dla funkcji Poke, ale sposobem autora dodanie "1" do nazwy i powielenie pliku ze zmiana id kanału nie przynosi efektu bo wtedy bot się nawet nie włącza. Jakieś pomysły oprócz uruchomienia 4 takich samych botów? xD

Domyślnie nie ale możesz to obejść w pewien sposób. Wchodzisz w folder "functions" kopiujesz plik "pokebot.class.php" i zmieniasz nazwę np. na "pokebot1.class.php" potem wchodzisz do folderu "configs/functions" i robisz to samo z plikiem "pokebot.conf". Dzięki temu stworzyłeś nową funkcję "pokebot1" :D o takim samym działaniu jak "pokebot". Możesz tak robić nieskończoną ilość razy tylko pamiętaj że plik w folderze "config/functions" i "functions" musi mieć taką samą nazwę nie licząc rozszerzenia. ;)

Witajcie,

Zainstalowalem tego bota wyłącznie dla funkcji Poke, ale sposobem autora dodanie "1" do nazwy i powielenie pliku ze zmiana id kanału nie przynosi efektu bo wtedy bot się nawet nie włącza. Jakieś pomysły oprócz uruchomienia 4 takich samych botów? xD

11ik6ll.jpg

zjcves.jpg

2d6twr6.gif

Pomoglem ? daj +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
PHP Notice:  Undefined index: OS in /home/Exus/1/ExusMultibot-master/Core/core.php on line 18
INFO:Pomyślnie załadowano listę funkcji
INFO: Pomyślnie załadowano główną konfigurację
INFO: pomyślnie utworzono obiekt ts3admin
INFO: Pomyślnie połączono z serwerem
INFO: Pomyślnie zalogowano do serwera
INFO: Pomyślnie wybrano serwer
INFO: Pomyślnie utworzono socket do komunikacji między instancjami
INFO: Pomyślnie zmieniono nazwę
INFO: Pomyślnie zarezerwowano socket do komunikacji między instancjiami
INFO: Pomyślnie załadowano listę komend
INFO: Pomyślnie załadowano listę permisji
INFO: Pomyślnie załadowano pliki konfiguracyjne funkcji multibota
ERROR: Brak pliku funkcji exampleconfigfile
PHP Notice:  Undefined variable: config in /home/Exus/1/ExusMultibot-master/Core/core.php on line 313
PHP Notice:  Undefined index: weight in /home/Exus/1/ExusMultibot-master/Core/core.php on line 345

INFO: Uruchamianie instancji o id: 0
INFO: Oczekiwanie na połączenie od instacnji o id: 0
INFO: Pomyślnie połączono się z instacją o id 0
INFO: Pomyślnie wyłano instrukcje dla instancji id 0
INFO: Oczekiwanie na odpowiedź od instancji (3s)
INFO: Informacje o instancji

Array
(
    [id] => 0
    [protect] =>
    [Process Name] => ExusMultibotInstance
    [Bot Name] => exusbot
    [Functions] => Array
        (
            [blockrecord] => blockrecord
            [adminchannelstatus] => adminchannelstatus
            [adminstatus] => adminstatus
            [clock] => clock
            [channelchecker] => channelchecker
            [welcomemessage] => welcomemessage
            [pokebot] => pokebot
            [afkautomove] => afkautomove
            [advertisement] => advertisement
        )

)

Co bym nie robił  jak bym nie kombinował zawsze wywala mi podobny błąd i konsola się zawiesza oraz w kółko co 1s śle wiadomość na czacie serwerowym o treści "Wiadomość"

Ktoś naprowadzi na rozwiązanie?

ps Nie ważne jaka lokalizacja zawsze to samo. Testowałem zarówno na php5 jak i 7

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Vihaso - ta wersja bota nie jest już wspierana przez autora. Nowy bot pisany w C# znajduje się pod tym linkiem: Tutaj

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
<15:03:50> "serveradmin from xxxxxxx" połączono z kanałem "[cspacer0]Poczekalnia xxxxxx.pl"

<15:03:51> "serveradmin from xxxxxxx" rozłączono (deselected virtualserver)

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fajny Bot jedyny problem jest taki że sam zmienia nazwę bota jak  pisze z  dużych liter to zamienia na małe

• 1 miesiąc temu...
Specjalista
Opublikowano
2 godziny temu, Patrys003 napisał:

Jak fajnie, że nie ma downloadu :D

Link do pobrania działa, ale trzeba go skopiować i wkleić w pasku wyszukiwania samodzielnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...