Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dopracowany na ostatni guzik. Bardzo, bardzo dopracowany od strony technicznej jak i bardzo świetny skład Admisnitracji, która zawsze pomoze i będzie udzielała pomocy ! Polecam z całego serca ten oto projekt !

Opublikowano

Jak ktoś ma jakieś pytanie co do serwera zapraszam na forum Nick Sorex na pewno będę w stanie pomóc każdemu

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Oplaca sie wykonywac misje na tym serwerze?? Czy to marnowanie czasu i np lepiej bic metki? Czy sa jakies stosowne nagrody do czasu wykonywania zadan?

za misje dostaje się pkt do statusu postaci, więc warto

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

­server widac ze pod isa  ale dopracowany nie mam nic  do powiedzenia negatywnego na temat servera ale te nowe mapy ? ... ehhhh nie podoba mi sie to dlatego nie zagram z powodu tylko tych  miast ... wszystko jest super i wgle ale te piepszone miasta mnie irytuja heh

po 2 Ravia s3 heh

Każdy serwer jest pod IS, a że serwer jest taką przerobioną ravią to według mnie bardzo dobrze - stabilny (3,5 roku+), dopracowany oraz cieszy się dużą popularnością co jest rzadkością na hardach.

Polecam serwer ze względu na "portfolio" twórcy. Oczywiście zagram. ;)

Opublikowano

Jest już client ?

na stronie, nawie.pl

z broni na 30 lvl robi sie kolejna na 50 - 70 - 90 itd? Czy kazda z osobna dropi sie? Taki "fms" na 50 i 70 i 90??

dropi się osobno

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

skąd zmianki i dodania? metki bosy? 

skąd zmianki i dodania? Oprócz skrzyń serwerowych leci z bosów metkow?

Głównie z ISa ale jak chcesz to skrzynki i metki podobno :D. Ceny w ISie kosmiczne 

Opublikowano

Głównie z ISa ale jak chcesz to skrzynki i metki podobno :D. Ceny w ISie kosmiczne 

Kosmiczne ? tak 

100zł 1200sm

Kostium 86sm

fryz 54sm

Zwierzak 290sm lub na moby 190sm

Jezeli chodzi o wierzchowca 140sm Dzik/albo Lew 

Vip 60sm

Czy to jest drogi is? 

Grałem na wielu serwerach i stwierdzam ze Item shop jest bardzo tani 

Wykupienie wszystkiego z Item shopa 548 SM Czyli jakies 55zł 

Widac Asig serwer pod Item shopa :D 

Pytanko za Boty w m1 jest ban na ip ? 

Opublikowano

Is mozna zdobyc w grze, a po drugie nie daje on przewagi duzej jak na iinych serwerach wiec izii

1.Handel allegro dozwolony?

2. Runy konne z is wchodza na 100%?

Opublikowano

Kosmiczne ? tak 

100zł 1200sm

Kostium 86sm

fryz 54sm

Zwierzak 290sm lub na moby 190sm

Jezeli chodzi o wierzchowca 140sm Dzik/albo Lew 

Vip 60sm

Czy to jest drogi is? 

Grałem na wielu serwerach i stwierdzam ze Item shop jest bardzo tani 

Wykupienie wszystkiego z Item shopa 548 SM Czyli jakies 55zł 

Widac Asig serwer pod Item shopa :D

Pytanko za Boty w m1 jest ban na ip ? 

Ty byś zera pododawał czubie , kostium nie kosztuje 86sm tylko 860 , fryzura 540 , zwierzak 2900 . No pomyśl troche :D , przypatrz sie i nie siej fermentu :* 

Is mozna zdobyc w grze, a po drugie nie daje on przewagi duzej jak na iinych serwerach wiec izii

Wcale nie daje przewagi , nieee gdzie tam. O dzikiego psa będziesz sie z Matim bił 15 minut na starcie , nie mówie już pozniej o m2, dolinie i v2 . 

DODAM ŻE JEST PRYWATNY DUNGEON NA KTÓRY JEST PRZEPUSTKA TYLKO W IS :( :( o jejcia jejcia, przestańcie bronić to.

Opublikowano

Ty byś zera pododawał czubie , kostium nie kosztuje 86sm tylko 860 , fryzura 540 , zwierzak 2900 . No pomyśl troche :D , przypatrz sie i nie siej fermentu :* 

To chyba ty zle patrzysz bo ceny dobre podal. Gdzie Ty masz ostium za 860 sm :D

Opublikowano

Wcale nie daje przewagi , nieee gdzie tam. O dzikiego psa będziesz sie z Matim bił 15 minut na starcie , nie mówie już pozniej o m2, dolinie i v2 . 

DODAM ŻE JEST PRYWATNY DUNGEON NA KTÓRY JEST PRZEPUSTKA TYLKO W IS :( :( o jejcia jejcia, przestańcie bronić to.

Obczajjakie sa bony. Np w kostiumie masz 800pz 5% na potwory  %5 krytyk, gdzie na innych srwerach masz po 5k hp 20 n moby itd. Tu w sumie za caly is to masz dodatkowo ze 3khp 20 na moby i cos do kryta,to takiej przewagi wydaje mi sie ze nie daje

Opublikowano

Obczajjakie sa bony. Np w kostiumie masz 800pz 5% na potwory  %5 krytyk, gdzie na innych srwerach masz po 5k hp 20 n moby itd. Tu w sumie za caly is to masz dodatkowo ze 3khp 20 na moby i cos do kryta,to takiej przewagi wydaje mi sie ze nie daje

To jest Hard tamte serwery to Medium/Hard 

Opublikowano

To jest Hard tamte serwery to Medium/Hard 

no ja wiem. To moim zdaniem jest na plus ze nie ma przewagi kto placi nad tym co nie laduje w is

Opublikowano

Na tego harda czekałem dość długo, więc zagram jak skończy mi się sesja to jest pewne na 100%. 
Co do IS'u  jeżeli ktoś potrzebuje to niech kupuje przecież serwer za darmo nie stoi.
Ci którzy mówią jakieś bzdury bez sprawdzania ich w grze niech zamilknął bo ich informacje są pewne jak
info od gimnazjalistów, którzy mówią o ruchaniu lasek gdzie jedyna nagą, którą widzieli to ta w ich ekranach monitorów.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Dobra możecie mnie linczować , widziałem ss na których były o 0 wieksze , dlatego sie spinam , ale jak macie racie to luz. Miksy drogie , reszta w sumie tania , moze byc ;)

aha i że niby tu dużo graczy będzie?

Tu Będzie multum graczy , serwer na dobry rok do pogrania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...