Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Itemshop do MineCraft v2.0 z wieloma funkcjami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@matisekpl twoj smsshop dzial tez na lvlup.pro?

Czy ma mozliwośc wysylania pieniedzy na paypala?

I mogl bys zrobib tuta jak to polaczyc z vps na lvlup.pro?

@Edit MatisekPL error Informacja developerksa: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

...

@Edit MatisekPL error Informacja developerksa: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

Wpisz: /etc/init.d/mysql start i zobacz

Opublikowano

Jeszcze małe info, dlaczego odrazu nie zrobiłem itemshop pod microsms lub profitsms. Powód jestem niepełnoletni, więc nie mogę mieć konta tam nie łamiąc prawa. Drugi aspekt, bardziej przekonujący to ten, że z każdych zarobionych pieniędzy (nawet, gdy noworodek zarobi 1 grosz) trzeba się rozliczyć PITem przed US. Ja nie wiem jak to się robi, więc wolę już nie wypłacać pieniędzy, lecz dać je na serwer minecraft.­

Opublikowano

Haha, a dziwiłem się czemu w kodzie są tak banalne błędy ... 
Człowieku nie wiem ile masz lat, lecz nie musisz posiadać ani konta bankowego, ani być pełnoletnim aby ,,pobierać" pieniądze z serwera minecraft.
Rozliczają się *niektóre* serwisy (profitsms rozlicza :) .
Ja mając lat 14 odbierałem z profita wypłaty ok. 400zł /msc.
Nie trzeba mieć konta bankowego, wystarczy że ma je ktoś z Twojej okolicy komu możesz zaufać :)

Ps. Przerobiłem ten Twój IS pod ProfitSMS oraz zmieniłem całość pod mysqli ponieważ wywalało błąd :)
Jedyna wada jest taka że nie potrafię stworzyć połączenia pomiędzy serwerem a stroną. 
Czy wcześniej itemshop prawidłowo łączył się ze serwerem ? 

Opublikowano

Profitsms jest wyjątkiem, bo tylko on nie rozlicza. Wszystkie serwisy, oprócz profita rozliczają

PS. tak łączył się prawidłowo

Opublikowano

­

Da rade to podpiąć pod HomePay? Maszynę mam na innym hostingu niż Mineserv.

Mineserv to tylko zarabianie, tam nie musisz mieć serwera!

Opublikowano

Ja wole pierwszą wersje twojego skryptu. Według mnie ta rejestracja jest słaba. Gracz musi się zarejestrować tylko po to aby kupić range...

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Zrób tak by gracz z serwera mógł się zalogować tymi samymi danymi na stronę bez rejestracji, trochę zabawy ale jak się bawić to na całego :D

6602914599812031494098.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nic ciekawego moim zdaniem wyraziłem swoja opinie :)

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Od strony kodu:

Plusy:

+ przejrzysty

+ OOP

Minusy:

- Mysql (serio!? Jak ktoś lubi ataki na bazę niech używa tego itemshopu) przecież mamy PDO, MySQLi!

- Formularze nie są zabezpieczone.

- Brzydki, mało elementów na stronie,

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Całkiem fajny IS, jeżeli szuka się darmowej wersji, zawsze jakas baza pod projekt ktory mozna samemu edytowac ;) 

Opublikowano

Od strony kodu:

Plusy:

+ przejrzysty

+ OOP

Minusy:

- Mysql (serio!? Jak ktoś lubi ataki na bazę niech używa tego itemshopu) przecież mamy PDO, MySQLi!

- Formularze nie są zabezpieczone.

- Brzydki, mało elementów na stronie,

Minusy:

- na webserv nie działa mysql

- Robiłem to w JEDEN DZIEŃ

- Nie miałem pomysłu

Całkiem fajny IS, jeżeli szuka się darmowej wersji, zawsze jakas baza pod projekt ktory mozna samemu edytowac ;)

Chodzi o to, aby dać komuś stronę, którą będzie mógł edytować. Żeby nie było tak, że co drugi serv ma ten sam IS

­

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...