Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż

kasper777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myslalem nad zrobieniem tatuzau. Pod obojczykiem jakis maly napis, albo na nadgarstku cos takiego, tylko nie mam zadnego pomyslu.

Data odpada, bo nie mam w zyciu zadnej waznej daty do uwiecznienia. Macie jakies pomysly? 

Opublikowano

"Stay strong" albo "Never lose hope". Pospolity, równie pedalski jak miejsce, które na niego wybrałeś. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Napisy stay strong czy inne podobne to najgorsze tatuaże dla umysłowo chorych ludzi.

Jak miejsce na ciele może być pedalskie?  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v

Zrób sobie minkę z uśmiechem.

Nie wiemy czym się interesujesz.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Napisy stay strong czy inne podobne to najgorsze tatuaże dla umysłowo chorych ludzi.

Jak miejsce na ciele może być pedalskie?  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v

Zrób sobie minkę z uśmiechem.

Nie wiemy czym się interesujesz.

prawda, motywacyjne napisy sa dla podludzi

interesuje sie kulturystyka

mhm japonia i te sprawy

nie musi byc napis, tylko nw wzorek jakis

Opublikowano

myslalem tez nad takim malutkim ksiezycem, co myslicie? smrut czy miut?

A masz kogoś ukochanego ? np córkę żonę dziewczynę ? 

Opublikowano

A masz kogoś ukochanego ? np córkę żonę dziewczynę ? 

nołp

nie chce zeby ten tatuaz uwiecznial wielka milosc ohoho iloveu

tylko chce cos ladnego, to ma byc dekoracja, nie ma miec szczegolnego znaczenia

Opublikowano

Tatuaż zostaje z Tobą do końca życia, nie ma co robić go jak nie masz pomysłu żadnego. A szukanie pomysłu na siłe jest równie beznadziejnym pomysłem, który pewnie za jakiś czas Ci się znudzi i tatuaż, który tak chciałeś mieć będzie rzeczą niechcianą. ­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Tatuaż zostaje z Tobą do końca życia, nie ma co robić go jak nie masz pomysłu żadnego. A szukanie pomysłu na siłe jest równie beznadziejnym pomysłem, który pewnie za jakiś czas Ci się znudzi i tatuaż, który tak chciałeś mieć będzie rzeczą niechcianą. ­

teraz mozna bez problemu juz usuwac tatuaze

ponadto chce miec maly tatuaz, moze nawet o srednicy 1, 2 cm wiec to raczej nie problem

Opublikowano

Jebnij sobie kutasa, bo i tak nic innego nie wymyslimy, laski beda leciec xD

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Kolega wyżej dał najsensowniejszą odpowiedź. K***s będzie OK, najlepiej uśmiechnięty.

Tak serio, to nie rób sobie tatuażu, który nie będzie miał dla >Ciebie< jakiegoś znaczenia. Wybierz sobie tatuaż choć dlatego, bo podoba Ci się motyw, który przedstawia.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Suchar is coming:

Facet wpada do salonu tatuażu i mówi cienkim głosem:
- Proszę mi wytatuować na penisie takie piękne czerwone Ferrari dla mojej dziewczyny.
- Dla Pana dziewczyny?
- Tak, dla mojej dziewczyny.
- Na pewno dla dziewczyny?
- No dobra, dla chłopaka.
- To wie Pan co? Zrobimy Ferrari, ale proponuję mu dorobić takie wielkie koła, jak od traktora...
- A niby po co?
- Na wypadek, gdyby się w gównie zakopał.

Co się będziesz rozdrabniał zrób sobie taki tatuaż :)

Opublikowano

widać że nie dojrzałeś do tatuażu skoro nie wiesz co zrobić.

Poza tym jak ktoś wyżej pisał trochę pedalskie miejsca i napis na nadgarstku ? trochę no... zjebany pomysł ale każdy robi jak uważa.

Sam mam tatuaż na brzuchu po lewej stronie, czaszkę z koniczyną w zębach oraz wężem na czole, jest to tatuaż kolorowy. Tatuaż ma znaczenie symboliczne głównie i robiłem go dla siebie, jak chcesz na nadgarstku takie coś sobie napisać to trochę słabo, raz przy rozmowie o pracę patrzą na to, dwa jeśli to ma być też symboliczny tatuaż dla ciebie wybierz inne miejsce. 

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

@offtop

W Polsce pracodawcy ciągle patrzą na tatuaże?? Wiem, że starzy mojej żony pytali się czy siedziałem w więzieniu.. no ale oni są już tak starzy, że dinozaury hodowali w oborze.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

@offtop

W Polsce pracodawcy ciągle patrzą na tatuaże?? Wiem, że starzy mojej żony pytali się czy siedziałem w więzieniu.. no ale oni są już tak starzy, że dinozaury hodowali w oborze.

No niestety kiedyś tak było jak miałeś dziary tzn że siedziałeś  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...