Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset skryptu csgo.network

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

mam dosc duzy problem z oryginalnym skryptem zakupionym na csgo.network.

zaczęły mi się resetować gry, a na pw napisal do mnie pewien użytkownik, że on robi resety, i że jest to banalnie proste i zabezpieczenie się przed tym jest rownie proste, ale chce ode mnie za to oczywiście pieniądze. Jestem pewien, że to dziala, ponieważ robi to na zawołanie ale trochę szkoda mi pieniędzy skoro jest to ponoć banalnie proste. Wie ktos może jak się przed tym zabezpieczyc ?

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem ludzi, jak kupujesz płatny skrypt to masz prawo do wsparcia. Zamiast kazać nam zgadywać w czym leży problem to napisz do tego wsparcia, które Ci się należy. Wsparcie, czy to od hostingów, czy to od skryptu jest pierwszą linią pomocy. nie forum, szczególnie jeśli chodzi o płatne skrypty, bo nawet nie ma jak ich pobrać i przetestować.

Opublikowano

Nie Polecam skryptow z csgo.network banda idiotow ,gdzie na skype sam im pomagalem naprawiac bugi nie oszukujmy sie Ruskie skrypty za free sellaja za 5$ beczka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...