Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty banowanie

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja was nie ogarniam. Bocę praktycznie non stop, ile wlezie i bana nie mam.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Ja was nie ogarniam. Bocę praktycznie non stop, ile wlezie i bana nie mam.

Ile to u Ciebie nonstop? Wydajesz hajsy? Robisz jakieś przerwy czy coś?

Opublikowano

Sposobem jest nie odpalanie botów przez proxy. Fale banow zawsze są jak jakiś bot się zepsuje, albo chwilowo nie działa. A żeby działał to trzeba proxy zmienić, jak zmienisz proxy i pograsz chwile na bocie to na 2 dzień 100% nie masz konta :P. Rzecz 2 rozmawiając z paroma starymi adminami DO, powiedzieli mi ze to ile wydajesz pieniędzy na ta grę ma znaczenie przy rozdawaniu banow:D

Opublikowano

Sposobem jest nie odpalanie botów przez proxy. Fale banow zawsze są jak jakiś bot się zepsuje, albo chwilowo nie działa. A żeby działał to trzeba proxy zmienić, jak zmienisz proxy i pograsz chwile na bocie to na 2 dzień 100% nie masz konta :P. Rzecz 2 rozmawiając z paroma starymi adminami DO, powiedzieli mi ze to ile wydajesz pieniędzy na ta grę ma znaczenie przy rozdawaniu banow:D

Tak, już widzę to zapytanie w skrypcie sprawdzające ile pieniędzy gracz wydał na grę i poniżej jakiejś sumy dodaje bana. To by miało sens, tak. "Nie znam się, ale się wypowiem".

Przede wszystkim nie można przesadzać z boceniem, jakieś 8-10h dziennie powinno być okej.

Opublikowano

Ile to u Ciebie nonstop? Wydajesz hajsy? Robisz jakieś przerwy czy coś?

Ile dam rade. Całą noc+przeważnie połowa dnia+sam gram. Premka rabat i BB doubler.

VPS: ON

Więcej na PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nom to jest fakt że jak wydajesz dużo na DO to cie nie zbanują rozmawiałem kiedyś na ts z gostkiem nie pamiętam nazwy klanu ani jego nicku,i mówił że jest gostek co 6 razy dostał bana i 6 razy odbanowali go ale on wydawał miesięcznie od 5000tyś  do 10000zł

Opublikowano

Nom to jest fakt że jak wydajesz dużo na DO to cie nie zbanują rozmawiałem kiedyś na ts z gostkiem nie pamiętam nazwy klanu ani jego nicku,i mówił że jest gostek co 6 razy dostał bana i 6 razy odbanowali go ale on wydawał miesięcznie od 5000tyś  do 10000zł

Nie no bez przesady :P No, ale to prawda, jeżeli masz hajs na koncie to Ci odbanują :( Niestety na moje nie wydałem ani złotówki i nie mam na co liczyć :)

Opublikowano

Ale wy pier.... O tym ze im wiecej wydasz ty mniejsza szansa na bana.. Wiecie jaka jest prawda?? Bany rozdaje skrypt i jeżeli napiszesz do bp i zaproponujesz im dobra sume pieniędzy to cie odbanuja. Wiem ze tak jest bo mam kolegę ktory tak raz zrobil i go odbanowali a to ile wydasz w czasie gry nie ma znaczenia

Opublikowano

prawda jest taka ze trzeba wydawac kase jesli chce sie duzo bocic :) ja mam premke+podwajacz+rabat na miesiac all i caly czas odswiezam gdy wygasnie i boce ile wlezie a gdy chce mi sie grac to wylaczam bota potem gdy mi sie nie chce znow wlaczam i tak non stop :) kasa=dobre konto brak kasy=albo ban albo slabe konto :P

ogolnie jest opcja unbanowania sie np na pl2 ludzie ktorzy sa w top 100 dostali nie raz permy a dostaja unbana bo placa im iles tam k zeby ich odbanowali xD widzialem nawet dowody takiego przelewu na tsie klanowym

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Dziś kolejna akcja przeciwko botom. Tym razem zablokowanych zostało 278 kont.

Co do powyższych wypowiedzi. Mówicie, że należy napisać do BP z prośbą o odbanowanie, ale co w takiej prośbie powinno się znaleźć? Trzeba się przyznać do bocenia czy co

Opublikowano

Dziś kolejna akcja przeciwko botom. Tym razem zablokowanych zostało 278 kont.

Co do powyższych wypowiedzi. Mówicie, że należy napisać do BP z prośbą o odbanowanie, ale co w takiej prośbie powinno się znaleźć? Trzeba się przyznać do bocenia czy co

ty glupi jestes? prosisz ich o kontakt telefoniczny/ts czy cos aby nie bylo wgladu ludzi wyzszych od nich i juz :) dajesz im kase oni robia co maja zrobic i elo :P

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

W minionych dniach miała miejsce kolejna akcja przeciwko botom. Tym razem zablokowanych zostało 1244 kont.

kolejna ;) jak tam u Was

Opublikowano

juz 3 dzien nonstop boce i nic ;v

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Znam kilka osób co bocą bo często ich widuję jak boxy zbierają, ale bana nie mają, bo oprócz tego przelewają kasę na konto, a są w top 30 serwera.

Opublikowano

Znam kilka osób co bocą bo często ich widuję jak boxy zbierają, ale bana nie mają, bo oprócz tego przelewają kasę na konto, a są w top 30 serwera.

XDDDD nadal wierzysz że to sprawdzają ludzie? Piniądze nie mają nic do tego.

Ja boce tylko podwajacz kupuje i nigdy bana nie dostałem tylko za starych czasów ok.2009 :)

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...