Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty banowanie

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo kont zostało zablokowanych przez PolskaBota, dlatego ta informacja padła. Osobiście używam Candy i bana nie mam, z tego co mi wiadomo niewiele osób zostało za niego zbanowanych.

Opublikowano

Mysle ze to nie ma znaczenia bo to jedynie % w jakim ma omijać boxy. Mysle ze 95% jak zbierasz sam. Jesli z petem to niższe.

Ma ogromne znaczenie, przy zmianie sensivity zaledwie o 10 zwiększyłem dochody prawie podwójnie.

Opublikowano

400 500 osób w to nie gra?Człowieku w jakim świecie żyjesz?Gdyby tak było nie opłacało by się im serwera utrzymywać.

Opublikowano

Sorry za mały offtop, ale mam pytanie związane z botami.

Za boty banują całe konto, czy tylko dostęp do serwera na którym się bociło?

Opublikowano

Sorry za mały offtop, ale mam pytanie związane z botami.

Za boty banują całe konto, czy tylko dostęp do serwera na którym się bociło?

Całe konto leci z dymem.

Opublikowano

Na polskich serwerach za bardzo nie chcą banowac bo mało osób gra. a jak chcecie zminimalizować prawdopodobieństwo bana, to co tydzień wyślijcie tego jednego SMS. Waszego portfela to nie oslabi a bigpoint się 2 razy zastanowi czy chce waz zbanowac :P

Opublikowano

Na polskich serwerach za bardzo nie chcą banowac bo mało osób gra. a jak chcecie zminimalizować prawdopodobieństwo bana, to co tydzień wyślijcie tego jednego SMS. Waszego portfela to nie oslabi a bigpoint się 2 razy zastanowi czy chce waz zbanowac :P

Sądzę, że w Twojej wypowiedzi nie ma ziarna prawdy. Ilość graczy na serwerze raczej nie ma znaczenia - i myślę, że BP ma gdzieś Twoje 7,38zł co tydzień mogąc stracić kogoś co co tydzień wpłaca ładne 150 :) i raczej robi to skrypt a nie ktoś

Opublikowano

Trzeba bocić z głową, to ominie się bana. :)

czyli że jak :D

kidys zbanowali mi mocne konto a walilem 300PLN w miesiacu xD

Macie jakieś info czy skrypt jest odpalony cały czas czy tylko czasami go odpalaja jak chca zbanowac graczy?

zloty1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...