Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Vengeful Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakt miales, nie znalem tego goscia i wierzylem ze cos bedzie z tego serwa ale jednak lipa :/

Lipa? Jak narazie serwer stoi bo ci nie potrafia nic zrobic , tylko w gadaniu sa dobzi ale takto to nie potrafia nic poza hejtowaniem i narzekaniem :X

Opublikowano

Przechodzimy na EP4 :)

Wiec tak... administracja ssie, kompletny burdel, zwykli desperaci, od 1lvla dostawalem eski, cash, wszystko doslownie co chcialem, nawet mi bossy respili :D niezle ^^ strasznie graczy faworyzuja, robia doslownie wszystko aby zatrzymac nawet 1 osobe na serwerze, prosisz o cos - dostajesz, bez sensu :>

jakas kpina, admini kompletnie nei wiedza co robia, glupia opcje do setu wgrywaja 1h :D pozdrawiam i nie polecam serwera.

Przy adminie cisnalem bez animki a on nic, jego zdaniem "gralem czysto" :D

Respili ci bossy?Jak ty nawet nie wbiles 165 lvla.... Jak juz cos mowisz to mow sensem bo ty moze zagrales z 2-3 godziny i wyszles wiec nie pie*dol ze dostawales wszystko za free.

Tak to jest jak za serwer zabierają się niekompetentne osoby :)
Nie ma co na takich serwerach grać, moim zdaniem najlepsze serwery prywatne z kompetentnym staff-team'em to: Eternia, Genesis (chociaż później admin już olał sobie serwer), LCGN01, LCGN02, Extreme (wtedy jeszcze nie było korupcji i Wizatek był developerem) oraz Dream (całkiem świeży serwer ale przynajmniej staff-team wie co robi).

Co do tego serwera, to był on z góry skazany na porażkę (nie, nie tylko dlatego że LC się już wypaliło). Przez co to wnioskuje? Mianowicie, administrator szuka wszystkiego na lckb, innych forach dotyczących spraw technicznych gry, ale chwila tak to się zaczyna faktycznie ale jak coś już się robi to na poważnie a nie żeby sobie olać i tak zwalić sprawę no halo..
Technicznie serwer LEŻY, grywalnie serwer LEŻY, staff-team LEŻY..

Ogółem to takie są efekty niekompetencji. Pozdrawiam ludzi którzy stracili czas na ściąganie tego serwera oraz którzy grali normalnie tzn. czysto i bez faworyzowania ze strony staffu.

Powiem ci tylko tyle..... ze nie wiesz o kim mowisz, nie znasz mnie a sie wypowiadasz... nawet nie weszles na serwer tylko sluchasz tych cwaniakow co chcieli by rozwalic serwer a nie potrafia... Radze pierw wejsc na serwer i dopiero sie wypowiadac na temat kompetentnosci administracij.Ty bedziesz mowil tutaj o sprawiedliwosci? Jak sam na Genesis uzywales ulatwien na korzysc Tobie... No i co z tego ze szukam na lckb?? Pot to forum jest zeby szukac i sie szkolic ;) I nie olewam sprawy , bo jeszcze nikt u mnie nic nie dostal za darmo. Powiem ci tylko tyle... im mniej polakow tym lepiej , plakac nikt nie bedzie :)

Opublikowano

Takie bajki pierwszy raz slysze... Jeszcze nikomu niedawalem nic za darmo + mam screeny z eventow gdzie wystawialem eski ale za golda .... To ty jestes dziecinny bo dupa cie cisnie i ten fakt cie zjada od srodka. Z tego co wiem to ty oszukiwales ludzi na polaku i podrabiales przelewy zeby tylko dostac jakies konto.... kompletne dziecinada...

Oszukujesz sam siebie ratujac swoja opinie ktorej tak naprawde nie masz, ludzie oklamujacy samych siebie uwazani sa za smieci, i tym wlasnie jestes, zalosnym dzieciakiem ktory sie podnieca jak facet w grze powie ze jest dziewczyna zaby wszysto dostac... zalosne :D nie bierz sie za cos o czym nie masz pojecia, faworyzujesz graczy, nie ukryjesz juz tego, robiles wszystko o co zostales poproszony i wszystkim wszystko dawales, prawda jest taka ze to nie TY postawiles serwer tylko jestes adminem dla szpanu, gowno robisz duzo gadasz :) wlasnie przez takich zjebow lc stracilo na popularnosci, wejdzie Ci taki cwaniaczek do staffu i gowno robi tylko itemy rozdaje... zalosne, polecam jakeigos psychologa jesli masz problemy z kobietami, napewno pomoze.

Opublikowano

Oszukujesz sam siebie ratujac swoja opinie ktorej tak naprawde nie masz, ludzie oklamujacy samych siebie uwazani sa za smieci, i tym wlasnie jestes, zalosnym dzieciakiem ktory sie podnieca jak facet w grze powie ze jest dziewczyna zaby wszysto dostac... zalosne :D nie bierz sie za cos o czym nie masz pojecia, faworyzujesz graczy, nie ukryjesz juz tego, robiles wszystko o co zostales poproszony i wszystkim wszystko dawales, prawda jest taka ze to nie TY postawiles serwer tylko jestes adminem dla szpanu, gowno robisz duzo gadasz :) wlasnie przez takich zjebow lc stracilo na popularnosci, wejdzie Ci taki cwaniaczek do staffu i gowno robi tylko itemy rozdaje... zalosne, polecam jakeigos psychologa jesli masz problemy z kobietami, napewno pomoze.

Faworyzuje ludzi ?? Twoim zdaniem powinienem dawac polakom latwiejsza gre na serwerze? Nie badz smieszny... Wszystko na serwerze bylo zrobione przeze MNIE i nie traktuje bycie staffem jako powod to szpanu bo to nie jest moj pierwszy serwer na ktorym jestem staffem ... Chyba nie wiesz o czym mowisz chlopcze. Straszycie mnie ze mi rozjebiecie serwer ... do tej pory gowno zrobiliscie.. Jest takie przyslowie '' Nie strasz , nie strasz bo sie zesrasz'' - ty sie chyba juz zesrales z tego ze faworyzowalem ludzi i niedawalem ci nic za darmo.... Jak mnie pamiec nie myli to ty mnie prosiles o kase i eski zebym specjalnie dla cb wystawil stoisko.,.. Jestes zalosny i ci wszyscy co nie weszli na serwer a pie*dola glupoty albo jak ten caly maniek ktoremu dupa sciska z bolu ze nie dostal darmowych itemkow i uzywal hackow i mysli ze moze z tym grac... Jeszcze nikt do mnie nie napisal ze jest kobieta bo szczerze mnie to nawet nie interesuje:) Jedyne co robisz z takiego bezsensownego pisania to z sb idiote ...

Opublikowano

Gubisz sie w tym co mowisz, z reszta nie ma co sie rozpisywac, liczba osob na Twoim serwerze mowi wszystko, nie bez powodu nikt tam nie gra :)

Opublikowano

Mateuszku tylko sie osmieszasz,stoisz i weryfikujesz kazdego nowego gracza w obawie ze to moze byc haker xD juz Ci grywalnosc spadla,zobacz 3 online :D

Po 1 nie Mateuszku po 2 Zmieniam na ep4. A po 3 Zakonczmy ta konwersacje bo to nie miejsce na to.

P.S. Jesli ktos bedzie chcial sie dowiedziec o dalszej przyszlosci serwera niech pisze PW bo tutaj juz nie bede nic o serwerze pisal :)

Opublikowano

Serwer działa jeszcze, bo strona mi się nie ładuje?

Trwaja male prace , serwer nadal stoi :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Strona serwera jak i download nie działają od dłuższego czasu, a autor tematu nie udzielił do tej pory żadnych informacji na temat przebiegu prac na serwerze/stronie. 

Archiwum.

9La1rOf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...