Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Vengeful Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie podoba mi się wasza stopka.
Po raz drugi się zapytam czy ładnie to tak kraść cudze prace?
Zmieniliście licencje jako swoją, chyba czas napisać do prawdziwego właściciela tej strony.

"All Right Reserved FCV2005
Licensed to Vengeful LC EP 3 Private Server"

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podoba mi się wasza stopka.

Po raz drugi się zapytam czy ładnie to tak kraść cudze prace?

Zmieniliście licencje jako swoją, chyba czas napisać do prawdziwego właściciela tej strony.

"All Right Reserved FCV2005

Licensed to Vengeful LC EP 3 Private Server"

Jak bys chcial wiedziec ten template jest opublikowany i dostepny dla kazdego. Nie kazdy musi miec zrobiona strone pod swoj serwer. Jesli dobrze rozumiesz po angielsku to bys sie domyslal ze tam jest napisane ze wszystkie prawa ida do FCV2005...

Opublikowano

Mylisz sie w 100%:

Jest tu działający xtrap wiec nie ma szans ze jakis botek Ci zadziala chocbys szukal offsetow caly rok.

Admina tego serwera poznałem pare dni temu ,,moze Ci to potwierdzic.

I co? :)

Maniek zabawny jestes właśnie sie bawie cheatem na tym serwie i działa on i nie Crashuje.

A i jeszcze jedno dopuki taki ktoś jak Maniek ma Gm/Gs to napewno nie bede grał na takim serwie Pozdro.

Opublikowano

Dookładnie ;P Na jakiej podstawie dostał GS-a? Bo co był pierwszym chętnym....

Świadomie dobieraj ludzi bo to droga do nikąd a manius nie potrafi nic poza obrażaniem ludzi ;P

Opublikowano

Maniek zabawny jestes właśnie sie bawie cheatem na tym serwie i działa on i nie Crashuje.

A i jeszcze jedno dopuki taki ktoś jak Maniek ma Gm/Gs to napewno nie bede grał na takim serwie Pozdro.

Juz nie jest :)

Opublikowano

Kazdy korzysta tu z hakow,istny burdel :D Rozwalamy ten serwer,da sie na nim wszystko. Admin daje kazdemu golda i itemy,mi dal wszystko do expienia na wyzszym lvlu ,faworyzowal i podpowiadal wszystko. Nie tylko mi,innym tez. To taka loteria,kogo polubi to daje mu itemy :D Wiec zaczalem uzywac sobie maphaka,speedhaka,usunalem animke ze skilli, eski i gb bez cooldowna i takie tam,a on nic xD Wkurzyl sie dopiero kiedy napisalem ze nic nie umie zrobic,nawet dodac casta do eq,wszystko robi z poradnikow to tak zwany Michal Ek z fb. Poprostu lubi bycie adminem. A teraz przygotujcie sie na codzienne crashe xD

Opublikowano

Wiec tak... administracja ssie, kompletny burdel, zwykli desperaci, od 1lvla dostawalem eski, cash, wszystko doslownie co chcialem, nawet mi bossy respili :D niezle ^^ strasznie graczy faworyzuja, robia doslownie wszystko aby zatrzymac nawet 1 osobe na serwerze, prosisz o cos - dostajesz, bez sensu :>

jakas kpina, admini kompletnie nei wiedza co robia, glupia opcje do setu wgrywaja 1h :D pozdrawiam i nie polecam serwera.

Przy adminie cisnalem bez animki a on nic, jego zdaniem "gralem czysto" :D

Opublikowano

Tak to jest jak za serwer zabierają się niekompetentne osoby :)
Nie ma co na takich serwerach grać, moim zdaniem najlepsze serwery prywatne z kompetentnym staff-team'em to: Eternia, Genesis (chociaż później admin już olał sobie serwer), LCGN01, LCGN02, Extreme (wtedy jeszcze nie było korupcji i Wizatek był developerem) oraz Dream (całkiem świeży serwer ale przynajmniej staff-team wie co robi).

Co do tego serwera, to był on z góry skazany na porażkę (nie, nie tylko dlatego że LC się już wypaliło). Przez co to wnioskuje? Mianowicie, administrator szuka wszystkiego na lckb, innych forach dotyczących spraw technicznych gry, ale chwila tak to się zaczyna faktycznie ale jak coś już się robi to na poważnie a nie żeby sobie olać i tak zwalić sprawę no halo..
Technicznie serwer LEŻY, grywalnie serwer LEŻY, staff-team LEŻY..

Ogółem to takie są efekty niekompetencji. Pozdrawiam ludzi którzy stracili czas na ściąganie tego serwera oraz którzy grali normalnie tzn. czysto i bez faworyzowania ze strony staffu.

Opublikowano

Kazdy korzysta tu z hakow,istny burdel :D Rozwalamy ten serwer,da sie na nim wszystko. Admin daje kazdemu golda i itemy,mi dal wszystko do expienia na wyzszym lvlu ,faworyzowal i podpowiadal wszystko. Nie tylko mi,innym tez. To taka loteria,kogo polubi to daje mu itemy :D Wiec zaczalem uzywac sobie maphaka,speedhaka,usunalem animke ze skilli, eski i gb bez cooldowna i takie tam,a on nic xD Wkurzyl sie dopiero kiedy napisalem ze nic nie umie zrobic,nawet dodac casta do eq,wszystko robi z poradnikow to tak zwany Michal Ek z fb. Poprostu lubi bycie adminem. A teraz przygotujcie sie na codzienne crashe xD

ahahhaha rozbrajasz mnie czemu wczesniej o tym nie napisales dopiero kiedy cie zbanowal nagle zaczynasz wypisywac ze co on ci nie dal....

Wiec tak... administracja ssie, kompletny burdel, zwykli desperaci, od 1lvla dostawalem eski, cash, wszystko doslownie co chcialem, nawet mi bossy respili :D niezle ^^ strasznie graczy faworyzuja, robia doslownie wszystko aby zatrzymac nawet 1 osobe na serwerze, prosisz o cos - dostajesz, bez sensu :>

jakas kpina, admini kompletnie nei wiedza co robia, glupia opcje do setu wgrywaja 1h :D pozdrawiam i nie polecam serwera.

Pobanował was a teraz płacz i skargi hahahha i bardzo dobrze :)

Opublikowano

wczesniej nie pisalem bo bylo mi dobrze z tym,ja nie placze tylko uswiadamiam cie ze to dlugo nie postoi,w magazynie mialem 100 wepow hr i kazdy set :D

Czlowiekuu co ty pie*dolisz ... Naslales na mnie swoich gorylli na fb i straszysz ze mi popsujesz reputacje? Smieszne... Bo co dupa ci cisnie ze polakowi sie udalo postawic serwer i co?... Myslisz ze mowienie ludziom zeby cie popierali cos da?. Twoja postac zostala sprawdzona i gowno miales. Nikt ci nikt nie dawal a pieprzysz. 

Powiem tyle ze nie oplaca sie reklamowac serwer na mpc bo potem wlasnie kazdy ssie i odpie*dala maniane.

Widze ze kolega przyslany przez tego co tak placze.

Tak to jest jak za serwer zabierają się niekompetentne osoby :)

Nie ma co na takich serwerach grać, moim zdaniem najlepsze serwery prywatne z kompetentnym staff-team'em to: Eternia, Genesis (chociaż później admin już olał sobie serwer), LCGN01, LCGN02, Extreme (wtedy jeszcze nie było korupcji i Wizatek był developerem) oraz Dream (całkiem świeży serwer ale przynajmniej staff-team wie co robi).

Co do tego serwera, to był on z góry skazany na porażkę (nie, nie tylko dlatego że LC się już wypaliło). Przez co to wnioskuje? Mianowicie, administrator szuka wszystkiego na lckb, innych forach dotyczących spraw technicznych gry, ale chwila tak to się zaczyna faktycznie ale jak coś już się robi to na poważnie a nie żeby sobie olać i tak zwalić sprawę no halo..

Technicznie serwer LEŻY, grywalnie serwer LEŻY, staff-team LEŻY..

Ogółem to takie są efekty niekompetencji. Pozdrawiam ludzi którzy stracili czas na ściąganie tego serwera oraz którzy grali normalnie tzn. czysto i bez faworyzowania ze strony staffu.

Mozesz miec wlasne zdanie ale u mnie nikt nic nie dostal za darmo a bany  poszly z powodem ( powyzej ss ktory mowi wszystko za siebie). 

Opublikowano

Najbardziej boli mnie strata CZASU,najpierw byl mily,potem poznal kolezanki z niemiec i mu palka stanela. Dodanie potki do cash shopu to dla mniego 2,5h...

Kolegoo , o jakich kolezankach z niemiec ty gadasz jak tu zadnej dziewczyny niema ... Ja wiem ze ty bys chcial 100%  casta i z kkkkk golda , ja juz ci mowilem ...... jesli tego pragniesz to idz na jakis pvp serwer bo tu niemasz czego szukac :)

Opublikowano

Jestes zalosny,dajesz tu kazdemy po 5k esek,itemy.. Wystarczy poudawac dziewczyne,juz 3 osoby Cie tak nabraly hahhaahha

Takie bajki pierwszy raz slysze... Jeszcze nikomu niedawalem nic za darmo + mam screeny z eventow gdzie wystawialem eski ale za golda .... To ty jestes dziecinny bo dupa cie cisnie i ten fakt cie zjada od srodka. Z tego co wiem to ty oszukiwales ludzi na polaku i podrabiales przelewy zeby tylko dostac jakies konto.... kompletne dziecinada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...