Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vexonis [Dedyk] [Medium/Hard]

_Dudix3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

a juz prawie sie zniechęciłem wbijam :)

zapraszam serdecznie  :) przypominam ze z metinow leca SM :)   i im wiekszy lv metina tym wiekszy drop sm :)

Opublikowano

­

czyżby serwer padł ?  Działa były jakieś problemy.

Teraz m2 się zbugowało wyłącza mi metin-a po teleportowaniu.

ch1 i ch2 zobacz  :)

Ale porażka haha

chcial bym zobaczyc twoj server nawet na "gotowcu"

ZAPRASZAM SERDECZNIE  :)  POWIEM TAK NA TEN SERVER NIE MA ZADNEGO WAINT HACKA DZIALAJACEGO DMG  NIE MA :) ! ZAPRASZAM SERDECZNIE
 A JAK KTOS NAPISZE ZE DZIALA JAKI KOLWIEK DMG HACK Waint Hack PROSZE  GO OPUBLIKOWAC GO TU :)

Opublikowano

Zdecydowana porażka , dopóki grałem było po 5 osób online , w ciągu tygodnia nikt nie wbił ani jednego lvl , problem z IS jak zamówisz przedmiot nie można go odebrać w grze , jedynie przez GM'a jak Ci da , 20 zł w błoto . nie polecam

4111494900_1315253429_thumb.jpg

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Mental 70 lvl S15 ONN :)

Opublikowano

­

Proszę dodać SS'y weryfikacyjne, deadline jutro o 12.

DODANE

pograłem troszke na serwerze nie jest najgorzej ale przez ten czas ani jednego admina nie widziałem. 

NIEDLUGO ADMINISTRACJA BEDZIE NA SERVERZE MAMY ZYCIE PRYWATNE TEZ ? NIE ?

Opublikowano

to było do przewidzenia. Ja rozumiem życie prywatne ale bez przesady w godzinach wieczornych nie administracji.A co mowa o graczach na tyle co grałem widziałem tylko 2.

Opublikowano

Ile postał? Dwa dni? xD

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Takie serwery były modne 2lata temu, ale w dzisiejszych realiach taki serwer to gotowiec. Wiara potrzebuje unikalnych nowości, innowacji, takie serwery już nie mają racji bytu. Tak czy inaczej życzę powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...