Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział Mikrokontrolery

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z racji tego, że następuje szybka popularyzacja mikrokontrolerów pokroju Arduino, Raspberry Pi i Atmega, wnoszę sugestię o stworzenie w niezbędniku programisty działu dotyczącego programowania na nie. Myślę że chętnych się trochę znajdzie, bo temat dość ciekawy i szeroki.
846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Jak najbardziej za, sam zamierzam kupić raspberry pi2

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Rozwój programowania na forum to, według mnie, dobry pomysł.

Ja jestem jak najbardziej za. Chociaż na próbę. 

Opublikowano

Jak dla mnie problemem może być ilość aktywnych użytkowników w takim dziale, na dany moment nie widać zainteresowania tym, ale taki dział mógłby w sumie zainteresować sporo osób, więc czemu by nie spróbować?

Opublikowano

Dobrze gada. Tak.

giphy.gif

Arcymistrz
Opublikowano

Dwóch/trzech użytkowników, którzy posiadają ponadprzeciętną wiedzę na ten temat z czego może jeden stworzy tam temat? Do tego kto szukałby tam pomocy, skoro prawie nikt nie będzie w stanie danej osobie pomóc, a nawet jeśli, to ta pomoc nie będzie stała i nie zapewni w ten sposób popularności dla działu. 

Nie ma sensu. 

Opublikowano

Opublikowano

Nie będziemy tworzyć kolejnego działu, w którym pojawia się jeden temat na miesiąc. 

Poza tym nie widziałem jeszcze, aby ktoś na forum był tym zainteresowany.

Opublikowano

Jestem na tak - ostatnio kupiłem RPI2 i chętnie poczytał bym/podyskutował bym na ten temat.

Opublikowano

­Jestem na tak, najlepszym programistą nie jestem, etc więc mi się przyda pomoc przy "Malince".

Pozdrawiam, G..

Admin Cienia
Opublikowano

Warto rozwijać forum, jednak wątpię że znajdzie się dostatecznie duża liczba zainteresowanych taką tematyką. Neutral.

1294477714-U1.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej TAK.

Nie za dużo się tym bawie ale był okres gdzie potrzebowałem pomocy i niestety skorzystałem z innego forum bo tutaj nie wiedziałem gdzie napisać. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...