Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3Support.xyz [ Darmowa (Pomoc & Sponsoring) dot. TeamSpeak3 ]

Gorzał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że ma swój serwer oznacza że nie ma prawa przyjść i poprosić o pomoc? W jakim celu zrobiliście ten projekt?

Team to zrobiliście sobie na tym całym ts3support.xyz z dwulicową mają na czele.

Tak swoją drogą wszedłem tam w celu otrzymania pomocy, miałem problem z jedną rangą i co się stało po wejściu...?

https://youtu.be/1OZX-stzGPQ

P.S. Nigdzie tam nie znalazłem żadnego regulaminu/notki, która zabrania korzystania z serwera, gdy jest się połączonym z serwerem vpn.

Tak więc nie polecam.

Uhm. Na filmiku widać że wszedłeś na Teamspeak tylko szukać zwady. Twoja gra aktorska jest na bardzo małym poziomie i powiem ci że gdybyś wszedł gdziekolwiek gdzie miałbym ci pomóc to zlałbym cię ciepłym moczem.

Jesteście jak pasożyty które tylko plują jadem, komuś się udało a tobie nie? No trudno twój problem widocznie nie wziąłeś się za coś na serio i poprostu oblałeś sprawę a teraz chcesz pokazać coś innym?

Kończę z tobą a co do ts3support.xyz oby tak dalej, rośnijcie w siłę bo dostarczacie supportu na bardzo wysokim poziomie.

Ps

I mamy uwierzyć że akurat przypadkowo kręciłeś filmik jak wszedłeś na ts3support?

Skoro tak cenisz sobie swoją prywatność powinieneś wiedzieć że twoje ip jest wszędzie ogólnie dostępne i akceptujesz takie eula codziennie w praktycznie każdym serwisie z którego korzystasz.

<12:06:07> WSZYSTKO JASNE ;d

Heh, wbiłem na tsa a tu znów

<12:05:14> Trying to resolve hostname TS3SUPPORT.XYZ
<12:05:14> Trying to connect to server on TS3SUPPORT.XYZ
<12:05:16> Zadowolony z naszej pomocy? Poleć nas! ( Kliknij )
<12:05:17> Connected to Server: "✖ TS3Support.xyz • Centrum Pomocy dot. TeamSpeak3 ✖"
<12:06:07> You were banned permanently from the server by "Lulek`" (Działanie na szkody serwera.)

Nie czaje, TeamSpeak ma pomóc innym ts'om a sami banujecie użytkowników... <FACEPALM>

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh, wbiłem na tsa a tu znów

<12:05:14> Trying to resolve hostname TS3SUPPORT.XYZ
<12:05:14> Trying to connect to server on TS3SUPPORT.XYZ
<12:05:16> Zadowolony z naszej pomocy? Poleć nas! ( Kliknij )
<12:05:17> Connected to Server: "✖ TS3Support.xyz • Centrum Pomocy dot. TeamSpeak3 ✖"
<12:06:07> You were banned permanently from the server by "Lulek`" (Działanie na szkody serwera.)

Nie czaje, TeamSpeak ma pomóc innym ts'om a sami banujecie użytkowników... <FACEPALM>
Opublikowano

@mezir95

Dwulicowa to jest raczej Assez bo z 1 strony taka niby miła a jej 2 oblicze mówi całkiem co innego i widać że jest pustą w środku lafiryndą ponieważ inaczej tego co ona robi nazwać się nie da. A to co rozpiwiada o Maja to czyste brednie wyssane z palca.

Opublikowano

Wszedłem na ts i z miejsca dostałem 

"<19:57:58> You were banned permanently from the server by "Lulek`" (.)"

Mogę się dowiedzieć za co ?

Opublikowano

hahahha widze gorzal stracil moderatora i skonczylo sie banowanie uzytkownikow oraz ukrywanie postow cale szambo jakie zrobiliscie zaczyna sie na was wylewac :)

Jakie ukrywanie postów

Jakie banowanie użytkowników 

Opublikowano

Widzę że ten serwer to jakaś patologia. Ciekawe dlaczego nie można na VPN wchodzić?

Z tego co widzę to g****o się tam kręci że aż strach wąchać.

A wchodzisz i wąchasz :D

To nie jest publiczny serwer gdzie siedzą użytkownicy na swoich kanałach, owszem można porozmawiać na nim ale jest stworzony w innym celu.

Czemu nie można na VPN?

Nie wspieramy cebulactwa :)

Opublikowano

Noo to mamy ciekawą sprawę, zbanowani użytkownicy przez osobę która w ogóle nie widniała jako administrator serwera, + reklama serwera gdzie Bambusek jest TECHNIKEM  "Bambusek - osoba która miała ogarnać mi jedną rangę " 

Dziwna bardzo dziwna sprawą i jest to jedyna osoba która mogła to zrobić ... szkoda słów 

http://imgur.com/a/DRFsF

Opublikowano

Noo to mamy ciekawą sprawę, zbanowani użytkownicy przez osobę która w ogóle nie widniała jako administrator serwera, + reklama serwera gdzie Bambusek jest TECHNIKEM  "Bambusek - osoba która miała ogarnać mi jedną rangę " 

Dziwna bardzo dziwna sprawą i jest to jedyna osoba która mogła to zrobić ... szkoda słów 

http://imgur.com/a/DRFsF

Obaj zostali wydaleni z załogi.

Nic innego mi nie pozostaje niż przeprosić Cię za ich dziecinny wybryk.

Dzieci w internecie...  ;) 

Opublikowano

Nie Polecam Banda polskich hakerów coś się nie podoba odrazu leci atak ddos ;).

pomyliłeś tematy, przecież to Wy się bawicie w ataczki  xD 

bagińszczoki i ekipa, jest moc!

My tylko pomagamy  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...