Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3Support.xyz [ Darmowa (Pomoc & Sponsoring) dot. TeamSpeak3 ]

Gorzał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądam sobie ten temat i jest się z czego pośmiać  :v

Pierwszą i chyba najśmieszniejszą rzeczą w tym waszym projekcie jest to że Właściciele projektu: Gorzał , VMWare , Bambus nigdy nie zakupili oryginalnego bota , oryginalnej licencji pod ts3 itp. itd. Ale z takich crackowanych licencji czy mbot'a udostępnionego na internecie czyli nie legalnie to każdy z nich korzysta/korzystał. Każdy reklamował swój serwer gdzie popadnie  , każdy ddosował co popadnie i nagle WIELKIE NAWRÓCENIE 

I po co te całe zamieszanie skoro i tak wasz WIELKI projekt pewnie upadnie.. Przynajmniej posty idzie nabić na MPC  ;)

Hmm, znudziła mi(nam) się ta rywalizacja pomiędzy teamspeak'ami.

Dlatego teraz chociaż pomagamy, mamy swoją ekipę, gdzie można pograć, pogadać, pośmiać się bez żadnych ataków.

Niektórym się to podoba, bo wejdą zostaną zabrani przez naszą ekipę i wyjdą szczęśliwi bo im ktoś pomógł bezinteresownie.

Dlatego nadal nie rozumiem tych komentarzy typu oo ddoserzy reklamują się na innych tsach ohoh, no halo jaki w tym sens? My nawet ludzi u siebie nie trzymamy na teamspeak'u.

Następnym razem piszcie do mnie pw czy to gg i wyjaśnijcie sytuacje aczkolwiek płakać Wam pod tematem nie zakaże.

Osoby, które chcą nam zepsuć reputacje to ( DejmieN | Anonn | Gizi )

Są to osoby, które stoją za reklamami na waszych serwerach a nawet atakami ddos.

a jeszcze jedno, nie musicie wierzyć w to co mówię, lecz wszystko można mądrze przemyśleć, gdybyśmy się reklamowali to na naszym serwerze nie siedziałaby sama administracja...

Druga sprawa po co mielibyśmy to robić skoro swój projekt nagłaszamy wszędzie, myślicie, że tak łatwo psulibyśmy sobie opinie? Poważnie? 

Pozdrawiam, trzymajcie się ciepło hakerki z ts69  B)

Jestem załamany. Pomysł na projekt bardzo dobry. Do gorzala nic nie miałem no ale cóż. Nie wiem jak z ekipą ale pan o nicku Lulek' jest tak naprawdę oszustem i atakuje słabsze tsy. Wczoraj około godziny 18 dostałem ddosa. Oczywiście w ciągu kilku sekund wyciągnąłem ip ale niestety Lulek siedział sobie na vpn. Jestem w trakcie pisania pisma z dowodami na ddosa. Dodam też że Lulek żądał ode mnie pieniędzy a dokładniej było to 20 złotych za "skończenie ataku" oczywiście nie przejalem się. Wkrótce sprawa zostanie zgłoszona i zobaczymy jak tam Wasz projekt. Jakby ktoś chciał dowody to jestem otwarty na pw. Nie pozdrawiam //Anverek

Hmm nawet możemy pomóc zgłosić Ci owe ataki jeśli masz dobre dowody na to.

Po to jesteśmy :)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyglądam się temu projektowi od samego początku, jako tako nie uczestniczę w nim ( zajmuję się grafiką ) i nie zgadzam się ze zdaniem kilku osób, które wypowiedziały się w tym temacie - dlaczego? Gorzał, zorganizował dość sporą ekipę, która zna się na rzeczy i robi dobrą robotę. Kto korzystał z ich pomocy to wie jak to wygląda, każdy jest zadowolony :)

Wszystkie negatywne opinie pochodzą od osób, które nie "lubią" Gorzała lub wcześniej doszło do sporu pomiędzy nimi :) Nic dodać nic ująć :)

Pozdrawiam :)

"Dzieci, dzieci - zajmijcie się szkołą, bo jej Wam najwidoczniej brakuje.  :D" - Śmiechłem  :yay:

Jeżeli ktoś wyraża swoje opinie oznacza to że jest dzieckiem? Z tego co napisałeś wnioskuje iż jesteś przydupasem Gorzała :) i może to właśnie Tobie brakuje szkoły? Odejdź od komputera bo Ci to szkodzi. Co do Gorzała dziwne że nigdy nikt się nie reklamował na moim ts, dziś w nocy klapek przyszedł do mnie na serwer a po chwili co? Reklama jego serwera :) Nie Pozdrawiam i nie polecam serwera oraz ich usług bo pewnie są albo nie legalne albo z dupy za przeproszeniem.

Opublikowano

Jeżeli ktoś wyraża swoje opinie oznacza to że jest dzieckiem? Z tego co napisałeś wnioskuje iż jesteś przydupasem Gorzała :) i może to właśnie Tobie brakuje szkoły? Odejdź od komputera bo Ci to szkodzi. Co do Gorzała dziwne że nigdy nikt się nie reklamował na moim ts, dziś w nocy klapek przyszedł do mnie na serwer a po chwili co? Reklama jego serwera :) Nie Pozdrawiam i nie polecam serwera oraz ich usług bo pewnie są albo nie legalne albo z dupy za przeproszeniem.

Nie wiem czemu bierzesz się za polecanie naszych usług skoro z nich nie skorzystałeś. Jaki w tym sens?

Reklamowałem się na Twoim serwerze? 

Zapraszam, wejdź i zabierz swoich ludzi, jeśli takowych znajdziesz  :) 

Opinie? Przychodzi i się żalisz, że Ci się reklamujemy na serwerze i go atakujemy. Po czym mówisz, że słaby ddos.

To opinia czy może chciałeś się pochwalić swoim dobrym sprzętem?

A i może skończcie prowadzić tu konwersacje. Macie od tego PW.

Opublikowano

Przeglądam sobie ten temat i jest się z czego pośmiać  :v

Pierwszą i chyba najśmieszniejszą rzeczą w tym waszym projekcie jest to że Właściciele projektu: Gorzał , VMWare , Bambus nigdy nie zakupili oryginalnego bota , oryginalnej licencji pod ts3 itp. itd. Ale z takich crackowanych licencji czy mbot'a udostępnionego na internecie czyli nie legalnie to każdy z nich korzysta/korzystał. Każdy reklamował swój serwer gdzie popadnie  , każdy ddosował co popadnie i nagle WIELKIE NAWRÓCENIE 

I po co te całe zamieszanie skoro i tak wasz WIELKI projekt pewnie upadnie.. Przynajmniej posty idzie nabić na MPC  ;)

http://screenshot.sh/ouEBk5tPe7Wm6

Twój kolega co Ci posty lajkuje :

http://screenshot.sh/oB0TIhxUveyr8

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

@topic

HALO HALO TO JEDT DOUBLE TOPIC NIE ŁADNIE!

Inicjatywa by była dobra ale znalazłem trochę minusów zniechęcających

a) Reklamowanie się wszędzie gdzie się da.

B) Banowanie za nic.

c)Administracja (Więcej was nie mieli?)

d) Darmowa domena XYZ (mogliscie już pl za free)

Bym was polecił ale te 4 punkty mnie zniechęcają.

­

Opublikowano

@topic

HALO HALO TO JEDT DOUBLE TOPIC NIE ŁADNIE!

Inicjatywa by była dobra ale znalazłem trochę minusów zniechęcających

a) Reklamowanie się wszędzie gdzie się da.

B) Banowanie za nic.

c)Administracja (Więcej was nie mieli?)

d) Darmowa domena XYZ (mogliscie już pl za free)

Bym was polecił ale te 4 punkty mnie zniechęcają.

­

Przecież domenę przejeli nam !

Nie widzisz co jest na pl zrobione?

Opublikowano

@up  http://screenshot.sh/m1NXmIGfyzSVs Hymm,to gratuluje jak ją kupowaliscie mogliscie dokupic DNSSEC ale gratuluje. 

To punkt D usunę ale reszta? Nie ma na to odpowiedzi.

Ciekawe by było (smieszne) gdyby ktos napisał że dajecie słuszne bany

SS przekierowuje do youtuba ? iplogger?

Opublikowano

@VMWare

Sorry źle podałem link bo dopisałem Hymm ­

zxc   Teraz będzie dobry link do screenshota zawsze mogę zrobić ssa screen shu.

@Edit Wow na serio tamten link przekierowuje na YT (ten nie wczesniejszy). 

@ Ten ss to nie nasza strona..
Zabrali domeny i wyręczyli nas..
Musimy stać chwilowo na .xyz

Opublikowano

Jestem załamany. Pomysł na projekt bardzo dobry. Do gorzala nic nie miałem no ale cóż. Nie wiem jak z ekipą ale pan o nicku Lulek' jest tak naprawdę oszustem i atakuje słabsze tsy. Wczoraj około godziny 18 dostałem ddosa. Oczywiście w ciągu kilku sekund wyciągnąłem ip ale niestety Lulek siedział sobie na vpn. Jestem w trakcie pisania pisma z dowodami na ddosa. Dodam też że Lulek żądał ode mnie pieniędzy a dokładniej było to 20 złotych za "skończenie ataku" oczywiście nie przejalem się. Wkrótce sprawa zostanie zgłoszona i zobaczymy jak tam Wasz projekt. Jakby ktoś chciał dowody to jestem otwarty na pw. Nie pozdrawiam //Anverek

Ja chętnie poproszę!

Opublikowano

Jeżeli ktoś wyraża swoje opinie oznacza to że jest dzieckiem? Z tego co napisałeś wnioskuje iż jesteś przydupasem Gorzała :) i może to właśnie Tobie brakuje szkoły? Odejdź od komputera bo Ci to szkodzi.

Hm, skoro nazywasz mnie przydupasem Gorzała to zapewne mnie znasz haha :) Śmieszą mnie tacy ludzie jak ty :) Według ciebie każda osoba, która poleci ( w tym przypadku ) Gorzała jest jego przydupasem ? Ktoś tutaj gwiazdorzy w internecie :)

Polecał bym Ci przeczytać jeszcze raz to co napisałem i kilka razy zastanowić się nad tym co zamierzasz napisać :D 

Polecam projekt ! :)

Pozdrawiam

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

<21:53:25> "[Lolek] Lolek" was banned permanently from the server by "[Gorzał] Gorzał" (Hejter MPCFORUM.pl  :))

PS: Nie polecam %5E%5E.png

Opublikowano

<21:53:25> "[Lolek] Lolek" was banned permanently from the server by "[Gorzał] Gorzał" (Hejter MPCFORUM.pl  :))

PS: Nie polecam %5E%5E.png

Czegoś nie rozumiesz w tym banie?

Opublikowano

Czegoś nie rozumiesz w tym banie?

Nie mozna wyrazic swojej opini w "Nie polecam"? :D

<fuckface>

Opublikowano

Nie mozna wyrazic swojej opini w "Nie polecam"? :D

<fuckface>

dodałeś urywek banu.

nie jesteś mile widziany, nie polecasz ze względu? 

masz swój serwer, przyszedłeś tu jako kolejny płaczek?

zróbcie sobie jakiś team może na tym forumku  xD

Opublikowano

dodałeś urywek banu.

nie jesteś mile widziany, nie polecasz ze względu? 

masz swój serwer, przyszedłeś tu jako kolejny płaczek?

zróbcie sobie jakiś team może na tym forumku  xD

To, że ma swój serwer oznacza że nie ma prawa przyjść i poprosić o pomoc? W jakim celu zrobiliście ten projekt?

Team to zrobiliście sobie na tym całym ts3support.xyz z dwulicową mają na czele.

Tak swoją drogą wszedłem tam w celu otrzymania pomocy, miałem problem z jedną rangą i co się stało po wejściu...?

https://youtu.be/1OZX-stzGPQ

P.S. Nigdzie tam nie znalazłem żadnego regulaminu/notki, która zabrania korzystania z serwera, gdy jest się połączonym z serwerem vpn.

Tak więc nie polecam.

Opublikowano

To, że ma swój serwer oznacza że nie ma prawa przyjść i poprosić o pomoc? W jakim celu zrobiliście ten projekt?

Team to zrobiliście sobie na tym całym ts3support.xyz z dwulicową mają na czele.

Tak swoją drogą wszedłem tam w celu otrzymania pomocy, miałem problem z jedną rangą i co się stało po wejściu...?

https://youtu.be/1OZX-stzGPQ

P.S. Nigdzie tam nie znalazłem żadnego regulaminu/notki, która zabrania korzystania z serwera, gdy jest się połączonym z serwerem vpn.

Tak więc nie polecam.

i dziwisz się, że bana dostałeś nie rozumiem?  xD 

1. Nie pomagamy osobą na VPN

2. NIe pomagamy hejterom z mpcforum.

Opublikowano

A gdzie ja cię hejtowałem? był to mój pierszy post w tym temacie, a co ma vpn do pomocy, to że go używam jest moją sprawą, a regulaminu, więc "co nie jest zabronione jest dozwolone". Próbujesz usprawiedliwić siebie i ten cały twój "support" tym co wypisałeś wyżej.

Opublikowano

A gdzie ja cię hejtowałem? był to mój pierszy post w tym temacie, a co ma vpn do pomocy, to że go używam jest moją sprawą, a regulaminu, więc "co nie jest zabronione jest dozwolone". Próbujesz usprawiedliwić siebie i ten cały twój "support" tym co wypisałeś wyżej.

Chłopie po co mi regulamin na prywatnym tsie, robie co chce. Nie przepadam za tym waszym śmiesznym serwerkiem a mam ci pomagać?

No co z toba?

Takich trolli jak ty sie czuje mordko, jeszcze ten filmik.

Kabaret Hahaha, 3maj sie swojego tsa ;)

Opublikowano

Chłopie po co mi regulamin na prywatnym tsie, robie co chce. Nie przepadam za tym waszym śmiesznym serwerkiem a mam ci pomagać?

No co z toba?

Takich trolli jak ty sie czuje mordko, jeszcze ten filmik.

Kabaret Hahaha, 3maj sie swojego tsa ;)

Skoro to prywatny serwer, majacy na celu tylko pomaganie innym, a nie zrzeszać użytkowników, to co on robi w publikacjach serwerów. Logiczne że na serwer prywatny zaprasza się tylko przyjaciół i nie publikuje sie go(temat jest w dziale zarządzanie i tam wystarczy).

Nie polecam(ze wzgledu na poczynania niektórych z administratorów, oraz idiotyczny sposób rozmowy - sama inicjatywa dobra, wykonanie i skład słabe/y).

Down.

To słabą masz psychikę. Teraz jeszcze jako "hejter"(osoba wyrażająca swoją opinie) dostane bana. Najlepsze jest to że pierwszy raz mamy ze sobą styczność.

Opublikowano

Ale co ma mój serwer do tego? Miałem problem z rangą, a skoro ostatnio natrafiłem na waszą ofertę to pomyślałem, że wejdę i poproszę o pomoc, bo od tego jesteście przynajmniej ten temat w pierwszym poście na to wskazuje.

Twoje podejście jest jak dziecka z podstawówki "Nie lubię go i się z nim nie bawię", "Wsadził mi palec w oko też mu wsadzę", "Masz swój soczek to sobie go pij, nie dam ci mojego".

Jak na razie to kabaret sam sobie tworzysz z tobą w roli głównej.

Opublikowano

Dobra kończcie płakać i uciekać do siebie.

Nie chce nie pomagam, krótka piłka życia mi nie będziesz układał, zwykły użytkownik który potrzebuje pomocy wchodzi i nagrywa?

Serio ta wasza administracja jest zaniżona umysłowo :)

A to ze macie lekkie problemy z głowa ty jak i twoja administratorka Assez to chyba ludzia zdążyli zauważyć wiec te twoje posty sa juz zbędne, nie pograzaj sie.

Kevciu kochaniutki zaczynasz mnie juz drażnić powoli.

;)

Opublikowano

Serio ta wasza administracja jest zaniżona umysłowo  :)
A to ze macie lekkie problemy z głowa ty jak i twoja administratorka Assez to chyba ludzia zdążyli zauważyć wiec te twoje posty sa juz zbędne, nie pograzaj sie.

Kevciu kochaniutki zaczynasz mnie juz drażnić powoli.
;)

Sam już nie wiesz o czym masz pisać, zaczynasz poruszać tematy innych serwerów i ich administracji. Pragnę ci przypomnieć, że temat dotyczy waszego projektu ts3support.xyz.

"Widzisz drzazgę w oku brata swego a belki w swoim oku nie widzisz".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...