Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

keylogger

I Need Moneeey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ostatnio wchodze na postac i zostala okradziona (jest pusta) jak moge sprawdzic czy sie pozbylem tego keyloggera i go nie mam. Mam jeszcze tak ze gdy chce sie zalogowac na tibi pokazuje ze pasy sa zle ale jak wejde na str to jest wszystko ok

Ktos cos ?

Pozdro ^^

70hs.png
Opublikowano

Najlepiej format, masz 100% pewności. Ja skanerom co do keyloggerów nie ufam, ale możesz przekanować jakimś Malwarebytes.

malwarebytes nic nie pokazal, skan avastem calego kompa tez nic

70hs.png
Opublikowano

wchodzisz w konsole do wpisywania komend na kompie na XP menu start>uruchom>cmd        

wpisujesz "netstat -ano"  i tam gdzie jest nasłuchiwanie i jest jakieś IP w kolumnie "obcy adres" to masz keyloggera chyba tak to działało o ile pamietam

Opublikowano

wchodzisz w konsole do wpisywania komend na kompie na XP menu start>uruchom>cmd        

wpisujesz "netstat -ano"  i tam gdzie jest nasłuchiwanie i jest jakieś IP w kolumnie "obcy adres" to masz keyloggera chyba tak to działało o ile pamietam

Nie działa to teraz za dobrze, a napewno nie pokaże ci wszystkiego.

format 100% pewności

.

Opublikowano

Nie mam pojęcia, nie odpalasz może jakiegos innego clienta, może z jakiegoś ots'a czy coś ?

Nie, robilem reinstall dalej to samo

@Edit

Jednak jest juz wszyko ok, nie wiem jak ale dziala.

Do zamkniecia

70hs.png
Opublikowano

Jeszcze polece ci abyś przeskanował kompa Combofixem usunie ci wszystko co uzna za wirusa keyloggera itp

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Jeszcze polece ci abyś przeskanował kompa Combofixem usunie ci wszystko co uzna za wirusa keyloggera itp

Nie. Niech tego nie robi... Czytałeś jakie mogą być tego konsekwencje? Tego programu nie powinno sie używać w tak błahych problemach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...