Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do jakiego Technikum chodziliście/chodzisz?

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak u was bylo poznawanie sie z nowymi kolegami i kolezankami?

32 typa w klasie, same jakieś luzo ziomsy, więc ciężko nie było, choć jestem całkiem inną osobą w porównaniu do nich. :p Ogółem w technikum raczej nie spotkasz się z czymś takim jak dogryzanie sobie nawzajem, jakieś ataki(werbalne/niewerbalne)itp. Nawet jakieś dresowpierdolki, spinacze, mało inteligentne ludziksy itp. są już na tyle ogarnięte, że nikt do nikogo się o nic bez powodu nie spina. Myślałem, że będzie gorzej, ale jest zaskakująco dobrze.

A jakie oceny mieliscie, i ile punktow z egzaminu gimnazjalisty? Bo szlyszalem, ze nawet tam z trojkami i dwójkami osoby przyjmuja

Same 3/4, tam z 3 5tki. ;p Z czego z wszystkich przedmiotów, które liczyły mi się do szkoły(TI)miałem ocenę minimum 4. Razem miałem koło 135-140pkt.(nie pamiętam dokładnie), więc i tak bardzo mało. Ogółem przez całą gimbazę miałem wyjebane(szkoła niepubliczna), a poziom za to miałem wysoki...Testy przepierdoliłem totalnie(w trakcie testów zostałem użądlony przez pszczołę, a jestem kurewsko uczulony - skutkami tego był brak możliwości skupienia się, przyspieszone bicie serca i od c***a innego mało przyjemnego i potrzebnego w takich dniach gówna)... Z polskiego 69%(przejebałem), Historia i WOS 66%(przejebałem srogo, jak j****y kretyn), Matematyka 45%(tu się lepiej wypowiadać nie będę... Matma rozszerzona 3 lata...), Przedmioty przyrodnicze 61%(nie najgorzej, ale bywało lepiej), angielski podstawa 95%(gówniane nagłośnienie, więc na słuchaniu poleciałem 2pkt.), rozszerzony 83%(zjebałem opowiadanie i gówniane nagłośnienie). Próbne miałem napisane na 70% minimum, wszystkie. xD Nie masz co się punktami do techbazy przejmować, bo próg teraz nie przekroczy pewnie 120pkt na żadnym kierunku(niż demograficzny i ludzie się nie uczą).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...