Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do jakiego Technikum chodziliście/chodzisz?

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ja juz za 5 miesiecy koncze gimnazjum, mam kilka kierunków, tylko sie zdecydowac nie moge. I pytam sie was, do jakiego technikum chodziliscie, albo chodzicie?

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodziłem do samochodówki :v Ale jeżeli nie interesujesz się tym, to nie idź. A jak sie niczym nie interesujesz, to idź do liceum xD

Opublikowano

ja skonczylem jakis czas temu technika informatyka, generalnie nie polecam

Opublikowano

Technikum informatyczne drugi rok aktualnie, nie mam porównania z innymi szkołami/kierunkami, więc nie powiem Ci co jest lepsze/gorsze.

Opublikowano

Jak wspomniał Herszt @harnaś  jak się czymś nie interesujesz to nie idź tam bo nic z tego nie będziesz miał. Liceum to opcja neutralna napiszesz maturkę i lecisz dalej(o ile napiszesz bo jak nie jesteś tak dobry to nie masz nic). Jak jesteś w czymś dobry to zawsze  pracę znajdziesz. Sam wybrałem Liceum o profilu 997. :)

Opublikowano

Technikum Budowane, lecz jestem jeszcze w trakcie uczenia się. 

Jak ukończysz egzaminy, maturę i potem odpowiednie studia można mieć dobrze ułożone życie pod względem pracy. ;)

denzel.png

Opublikowano

Technikum, klasa o profilu informatycznym, I klasa. Ogólnie zapierdol jeśli ktoś chce mieć coś więcej niż 2 i się czegoś nauczyć, ale jest dla mnie dziesiąt razy lepiej niż w gimbazjum.

Opublikowano

Jestem zaskoczony, ze wiekszosc odpowiedzialo, ze nie poleca technikum informatycznego. Az tak ciezko czy co?

Jestem zaskoczony, ze wiekszosc odpowiedzialo, ze nie poleca technikum informatycznego. Az tak ciezko czy co?

Opublikowano

Zależy dla kogo, imo większość szkół o tym profilu w Polsce jest słaba, ale nie zmienia to faktu, iż jak pójdziesz do dobrej szkoły to wyniesiesz z niej BARDZO dużo, jest ciekawie... ale musisz wybrać naprawdę dobrą szkołą, a jest ciężko taką znaleźć. xD

Raczej w większości nudno + brak nauki czegokolwiek sensownego, tzn strata czasu, wątpię żeby ktoś go nie polecał bo "za ciężko". :)

Raczej niski poziom szkół niż brak nauki, piszę to już chyba 10 raz dziś, ale to głównie zależy od szkoły, na forum tak wiele osób narzeka, że to nudne... to złe... a ja się dziwię, bo w szkole w ogóle tego przykładowo nie mam. :> Więc raczej wszystko w rękach szkoły...

Ja miałem takie szczęście iż należę do niżu demograficznego i posiadając przeciętną ilość punktów rekrutacyjnych tzn. 94 albo 96 dostałem się do jednej z najlepszych szkół w Polsce.

Opublikowano

Ja miałem takie szczęście iż należę do niżu demograficznego i posiadając przeciętną ilość punktów rekrutacyjnych tzn. 94 albo 96 dostałem się do jednej z najlepszych szkół w Polsce.

Bardzo dziwna ta szkoła. W mojej szkole która jest na szczytach rankingu to wymagają około 150 pkt. 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...