Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vps

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­mam pytanie dot. vps z mintshost a konkretnie o voice vps tzn czy jest dostęp do ssh wiem głupie pytanie i czy spr licke ;p. I szukam ew jakiegoś taniego vps coś jak ovh hosteam czy cos;p ktoś coś poleca ;p ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Masz dostęp do ssh + nie sprawdzają licki.
Podaj jakie masz zasoby pieniężne, które możesz przeznaczyć na serwerek to Ci coś polecę.
Co do mintshostu, nie polecam. Słabe zabezpieczenia i patologia w supporcie.
@Easy.

Opublikowano

@Gorzał nie mam wysokich zasobów płące w sms tak wiem że głupio ale co zrobie jak siana już nie mam ; o chodzi żeby było tanio ale też serwerek nie padał ;p 

oDYVDfv.gif
Opublikowano

​coś publiczny coś dla znajomych ;p mam swoją baze ite sprawy xD­

hmm cienko trochę, bo z zabezpieczeniami nigdzie nie kupisz smsem, jedynie net-speak ale tam licencje sprawdzają.

@Easy.

Pisz pw/gg do mnie może spodoba Ci się moja oferta :)

Opublikowano

Mintshost ma troche słabe zabezpieczenia ale polecam ci najtańszy hosting arubacloud.com, tam jest 1GB za 5zł i plus w tym że jeszcze VMWare jest. Ja aktualnie z niego korzystam i można polecić. :D

Opublikowano

Mintshost ma troche słabe zabezpieczenia ale polecam ci najtańszy hosting arubacloud.com, tam jest 1GB za 5zł i plus w tym że jeszcze VMWare jest. Ja aktualnie z niego korzystam i można polecić. :D

"chodzi żeby było tanio ale też serwerek nie padał ;p"

a z tą arubką może być Ciężko  xD 

Tego gametris'a możesz zerknąć nie korzystałem z niego jeszcze.

Opublikowano

@Calme sugerujesz że arubacloud  jest dobrym hostingiem pod takiego ts dla znajomych i troszeczke publika? i czy sprawdzaja licki haha 

Już się pogubiłem :D

­

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@Calme sugerujesz że arubacloud  jest dobrym hostingiem pod takiego ts dla znajomych i troszeczke publika? i czy sprawdzaja licki haha 

Już się pogubiłem :D

­

aruba nie ma żadnych zabezpieczeń jeśli chodzi o ataki, to tak średnio pod publika

@Easy. Nie sprawdzają licencji :) polecam kupić na aruba

po co kupić, jak można dostać darmowy voucher

Opublikowano

No wiem ale w tutku pisze żę 

Jedyna uwaga, to podawajcie w miarę prawdziwe dane, zgłoszenia sprawdza admin, nie robot, dlatego przy fałszywych danych jest duże prawdopodobieństwo odrzucenia zgłoszenia. Pozdrawiam.

­

oDYVDfv.gif
Opublikowano

A konto na hostingu już musze mieć czy najpierw ten voucher sobie zrobić a potem konto ;p ?­

A przy tworzeniu konto to już moge fake generator all wpisać ;p ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

A konto na hostingu już musze mieć czy najpierw ten voucher sobie zrobić a potem konto ;p ?­

A przy tworzeniu konto to już moge fake generator all wpisać ;p ?

najpierw voucher potem konto, możesz fake dane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...