Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Banner interaktywny by NosFile

NosFile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam udostępnić za darmo mój banner interaktywny wszystkie komend do uruchomienia są wrzucone w pliku jesli ktosby chciał pomocy pisać gg bądż pw ;).

W bannerze jest 13grafik tutaj daję jedną przykładową 40466097310899235098.jpg

Download:

http://www.speedyshare.com/dtmww/baner.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e9da4013a55e7f0c7e49d7acc4b4709711fcef7806137076e99b8a06b13d81a9/analysis/
Opublikowano

Kolejna rzecz, która udostępniasz, a jej source code nie należy do Ciebie..

Widzę tutaj lekko edytowany Banner Youriego.

Heh.

Piszesz o kims kto udostepnia banner a ty sam sprzedajesz bota za 100zł ;) <Facepalm>

Opublikowano

@Casual - sprzedaje bo jest "oficjalnym" dystrybutorem mbota wraz z Adamsem.

@NosFile - edytowany + nie jest cały twój. Mógłbyś przynajmniej podać Autora ale i tak się przyda, przybijam okejkę.

Opublikowano

@Casual - sprzedaje bo jest "oficjalnym" dystrybutorem mbota wraz z Adamsem.

@NosFile - edytowany + nie jest cały twój. Mógłbyś przynajmniej podać Autora ale i tak się przyda, przybijam okejkę.

taki tempy jestes czy co ?

ja mowie o "AssignGroup" a nie o mbocie.. 

<FACEPALM>

Opublikowano

taki tempy jestes czy co ?

ja mowie o "AssignGroup" a nie o mbocie.. 

<FACEPALM>

AssignGroups - został napisany od nowa, w dodatku przeniesiony na własną klasę, więc skończ te swoje śmieszne posty i zajmij się czymś sensowniejszym.

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie polecam pobierać plików tego użytkownika bo edytuje nie swoje skrypty. Na przykład znalazłem status administracji taki jaki jest w mbocie z klasą mbota­ z dopiskiem by NosFile.

Mówiąc o kopi mbota chodzi mi o to:

test.png

też i o to:

ss212002.png

Więc nie polecam.

Ja wnoszę o bana dla tego użytkownika za podszywanie się pod twórców różnych aplikacji pod serwery ts3.

P.S: nie korzystam z tego tylko odrazu pobrałem na vps a nie na kompa.

Pozdrawiam, G..

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie polecam pobierać plików tego użytkownika bo edytuje nie swoje skrypty. Na przykład znalazłem status administracji taki jaki jest w mbocie z klasą mbota­ z dopiskiem by NosFile.

test.png

też i o to:

ss212002.png

Więc nie polecam.

Ja wnoszę o bana dla tego użytkownika za podszywanie się pod twórców różnych aplikacji pod serwery ts3.

Pozdrawiam, G..

Nie mamy co liczyć, ten dział jest tutaj taki mierny, że aż szok.

Gdy ktoś coś udostępni to nawet nie sprawdzają czy to należy do kogoś, po prostu widzą, że się coś dzieje i im to pasuje.

@topic.

SS wygasł.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

test.png

też i o to:

ss212002.png

Więc nie polecam.

Pozdrawiam, G..

Nie mamy co liczyć, ten dział jest tutaj taki mierny, że aż szok.

Gdy ktoś coś udostępni to nawet nie sprawdzają czy to należy do kogoś, po prostu widzą, że się coś dzieje i im to pasuje.

@topic.

SS wygasł.

Udostępnij coś związanego z MT2 to od razu zakazy na mpc dostaniesz. Udostępniając kogoś robotę w innych działach nic ci nie zrobią ;).

Opublikowano

Witam mam problem mały gdyż przekonfigurowałem pod siebie. ale gdy wchodze na strone gdzie ma sie wygenerować to jest biale pole .. nic wiecej .. ;3 prosiłbym o pomoc :)

Opublikowano

Witam mam problem mały gdyż przekonfigurowałem pod siebie. ale gdy wchodze na strone gdzie ma sie wygenerować to jest biale pole .. nic wiecej .. ;3 prosiłbym o pomoc :)

Miałem identyczny problem z innym banerem.Problem leżał w wadze obrazka, musiałem przekonwertować w gimpie i zadziałało.

Opublikowano

Jak to odpalic? wszystko ogarnalem konfiguracje ale nw jak odpalic czekam na szybka odpowiedz!

Opublikowano

Wrzucasz wszystko do var/www

Instalujesz php5 i php5-gd

I odpalasz bodajże plikiem bot.sh

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Baner jest ładny tylko mam jeden kłopot nie wyświetla graczy online i kanałów reszta działa tylko te dwie opcje gracze online i kanały proszę o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...