Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na przewidywane liczb na CSGODouble.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystki

Pisze do was gdyż wiem ze jest możliwość ustawienia bądź przewidywania liczby która wypada na stronie csgodouble.com

Jest to ruletka, jest ktoś w stanie mi pomóc?

Wiem że jest to możliwe. Z góry dziękuje za kazdą możliwą odpowiedz 

Edit.

Jak sama strona twierdzi korzysta tylko z takiego kodu do losowania:

$server_seed = "39b7d32fcb743c244c569a56d6de4dc27577d6277d6cf155bdcba6d05befcb34";
$lotto = "0422262831";
$round_id = "1";
$hash = hash("sha256",$server_seed."-".$lotto."-".$round_id);
$roll = hexdec(substr($hash,0,8)) % 15;
echo "Round $round_id = $roll";

Za pomoc jestem w stanie odwdzięczyć się w postaci gotówki

Opublikowano

wiem ze jest możliwość ustawienia bądź przewidywania liczby która wypada na stronie csgodouble.com

Widocznie mało wiesz. Jedyny sposób to... zgadnąć. Losowanie odbywa się po stronie serwera, nie klienta.

Opublikowano

Ale zapewne potwierdzisz by nie było możliwe ze na stronie w ciągu dnia wypada 10x razy train 8-12 kolorów z rzędu a mamy tylko black, green i red

Edit. 

Strona zarabia na siebie między innymi takimi treinami wiec coś jeszcze bierze tu udział 

Opublikowano

Ale zapewne potwierdzisz by nie było możliwe ze na stronie w ciągu dnia wypada 10x razy train 8-12 kolorów z rzędu a mamy tylko black, green i red

Wszystko jest możliwe ^^.

Nawet jak autorzy strony 'pomagają' układać się kolorom, to Ty tego nie przewidzisz, ani żaden program. Dlaczego? Bo całe losowanie odbywa się po stronie serwera. Koniec, kropka.

Opublikowano

Z tego co wiem strona po odliczeniu czasu dopiero losuje ale przecież po odliczeniu czasu już nie możesz

na nic stawiać więc jest to nie możliwe, jeszcze gdyby strona losowała przed odliczeniem to by się może udało,

są już skrypty które pokazują jaka liczba została wylosowana ale one pokazują dopiero po odliczeniu czasu,

więc według mnie dlatego strona losuje po odliczeniu czasu a więc nie ma szans no chyba, że byś zablokował

możliwość blokowania przycisków po czasie i byś użył tego skryptu to byś cały czas wygrywał.

A to że 6 - 10 razy wypadnie czarny lub czerwony to zwykły traf, na stronie pewnie jest tak, że:

Czarny - 40%

Czerwony - 45%

Zielony - 5%

Tak około może być, ponieważ czarny trafia się częściej niż czerwony, a tak btw poszukaj kodu ruletki i zobacz

jak ona działa, jak zauważyłem większość ma tak samo .. typu csgocircle.com (tylko tu skrypt jest chyba zbugowany

bo ma częściej czarny .. raz na jakiś czas czerwony :P)

Opublikowano

Z tego co wiem strona po odliczeniu czasu dopiero losuje ale przecież po odliczeniu czasu już nie możesz

na nic stawiać więc jest to nie możliwe, jeszcze gdyby strona losowała przed odliczeniem to by się może udało,

są już skrypty które pokazują jaka liczba została wylosowana ale one pokazują dopiero po odliczeniu czasu,

więc według mnie dlatego strona losuje po odliczeniu czasu a więc nie ma szans no chyba, że byś zablokował

możliwość blokowania przycisków po czasie i byś użył tego skryptu to byś cały czas wygrywał.

A to że 6 - 10 razy wypadnie czarny lub czerwony to zwykły traf, na stronie pewnie jest tak, że:

Czarny - 40%

Czerwony - 45%

Zielony - 5%

Tak około może być, ponieważ czarny trafia się częściej niż zielony, a tak btw poszukaj kodu ruletki i zobacz

jak ona działa, jak zauważyłem większość ma tak samo .. typu csgocircle.com

Jest to możliwe?

Opublikowano

Nic nie wymyślisz, wyraźnie ci napisano że wszystko odbywa się po stronie serwera na podstawie liczby losowej generowanej na kompie i jeszcze na podstawie chyba numeru sesji jak dostaje się od serwera gry. 

Znając życie nikt nawet znający algorytm wyniku losowania nie dał by ci nigdy sposobu jak to zrobić albo zgadnąć.  Bo po co własnie tobie udostępniać go ? 

Dziś lecą czarne po kolei , jutro czerwone, po jutrze pieron wie jak. Nie masz i nie istnieje sposób przewidzenia poza włamaniem się na serwer i zmiany wyniku losowania , to jest w sumie bez problemu możliwe. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Systemów nie ma do tego typu losowań ale jest oprogramowanie odpowiednio modyfikujące pakiety i spowalniające dostarczenie wyniku by w między czasie obstawić właściwie podnosząc głownie prawdopodobieństwo trafienia. Głównie opiera się o błędy skryptów i w protokole. Działają tak programy/boty do black Jack, pokera czy innego typu gier hazardowych.  Dobry program potrafi nawet widzieć karty na stole u wszystkich graczy.

Jak napisałem nie widzę nawet możliwości by ktoś dysponujący tym sposobem czy używający błędów serwera udostępnił mu oprogramowanie czy sposób jak to zrobić. Było by to bezsensowne i dla niego stratą. 

Opublikowano

Systemów nie ma do tego typu losowań ale jest oprogramowanie odpowiednio modyfikujące pakiety i spowalniające dostarczenie wyniku by w między czasie obstawić właściwie podnosząc głownie prawdopodobieństwo trafienia. Głównie opiera się o błędy skryptów i w protokole. Działają tak programy/boty do black Jack, pokera czy innego typu gier hazardowych.  Dobry program potrafi nawet widzieć karty na stole u wszystkich graczy.

Jak napisałem nie widzę nawet możliwości by ktoś dysponujący tym sposobem czy używający błędów serwera udostępnił mu oprogramowanie czy sposób jak to zrobić. Było by to bezsensowne i dla niego stratą. 

Możesz polecić w takim razie jakiś program?

Opublikowano

Jaki program, do czego ?  Nawet jeśli bym, znał nie stać cię na kupno programu 

Znam najprostszy i do tego darmowy : kalkulator 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...