Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe menu w rankedach

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzisz że granie tylko i wyłącznie 1 linii to troszke za mało jeśli chce się grać rankedy? 2 to totalny minimum przynajmniej moim zdaniem i tak też system jest pod to zrobiony..poza tym...tutaj masz większą szanse na dostanie tego adc niż wcześniej gdzie miałeś np last picka first pick napisał Ci "adc" i c**j pozamiatane a Ty lamiłeś na innej linii... serio nie widzisz tego ze teraz masz tylko łatwiej ? chyba że byłeś typem "adc or troll" i Ci ustępowali albo trollowałeś i zawsze pickowałeś tego adc. Ja gram main mida/jungle/support czasem adc. Większość graczy ma te 2 mainy chociaż i dla nich to nie stanowi żadnego problemu a tylko ułatwienie bo będą grali na linii gdzie czują się pewnie i bardzo mocno. Przynajmniej tak jest na wyższych dywizjach typu platyna. Według mnie bardzo dobre rozwiązanie i całkiem logiczne. Naucz się grać 2 role jeszcze jakaś żeby nie psuć komuś gry i tyle. Jak umiesz grać tylko 1 role to nie ma sensu żebyś grał rankedy bo jak masz lamić na jakimś midzie/jungli to gg wp i powodzenia.

Ja robie one trick pony teemo,ale w sumie to bez różnicy. Wszędzie tym pójde #bronz

79160594027661829163.png

Opublikowano

Najgorsze gówno jakie dało się wprowadzić. Żeby zagrać trzeba mieć pieprzonego farta, że ktoś z twojego teamu ogarnia i wie, że trzeba zbanować, a nie wchodzi do queue i idzie srać  :(( 
Przewidywany czas oczekiwania 00:00
Rzeczywisty czas oczekiwania 24:30 

serdecznie nie pozdrawiam JR

Ps. Co do troli, jak ktos bedzie chcial to i tak bedzie to robil  :v

Opublikowano

Nie podoba mi się to jak nieraz długo trzeba czekać na grę + to, że po wybraniu postaci trzeba kliknąć "lock in" (bo po co?), tak poza tym to jest całkiem okej, nie narzekam.

giphy.gif

Opublikowano

Faktycznie - trwa dłużej, ale dzięki temu jest też trochę więcej czasu na obgadanie z teamem co i jak, można uzgodnić jakieś rzeczy odnośnie meczu.

Osobiście mi się bardzo podoba nowy interfejs wyboru bohatera i nie mogę się doczekać tego warsztatu, który będzie w podobnym stylu. Pewnie nowy launcher lola również będzie w tym stylu, ale na niego trzeba będzie jeszcze sporo poczekać.

Zmienili to, a raczej zrobili to by połączyć kreator drużyn z trybem draft. Wielu ludzi tego chciało, w tym ja. Zresztą teraz wiele ludzi, którzy grają głównie 1-2 linie, nie muszą się aż tak bać, że trafią na linię na którą nie chcą iść. Ile razy się słyszy, a raczej czyta, teksty typu "only X", "X or feed", etc?­ Sama osobiście najlepiej czuje się na supporcie i dla mnie jest to spore udogodnienie, że mogę wybrać sobie daną linie przed wejściem do lobby gry. Poza tym gram tylko drafty, więc kreator drużyn w trybie draft jest sporym udogodnieniem. Swoją drogą - zmiany są potrzebne, nie można ciągle tkwić w tym samym miejscu, że tak to ujmę. ;)

Czy ty aby na pewno grasz w LoL'a? 

Fajny ten interfejs, nie mam do niego zastrzeżeń wreszcie coś innego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...