Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe menu w rankedach

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o nowym menu?

Ja sądze że tamto bylo lepsze,w tym syfie trudno sie pokapować i trwa 2x dłuzej niz kiedys ;x

I tak z ciekawosci,po co to dodali? Było wszystko dobrze i tylko to popsuli,było prosto do zbanowania,wybierz i tyle a teraz jakis syf

79160594027661829163.png

Opublikowano

Faktycznie - trwa dłużej, ale dzięki temu jest też trochę więcej czasu na obgadanie z teamem co i jak, można uzgodnić jakieś rzeczy odnośnie meczu.

Osobiście mi się bardzo podoba nowy interfejs wyboru bohatera i nie mogę się doczekać tego warsztatu, który będzie w podobnym stylu. Pewnie nowy launcher lola również będzie w tym stylu, ale na niego trzeba będzie jeszcze sporo poczekać.

Zmienili to, a raczej zrobili to by połączyć kreator drużyn z trybem draft. Wielu ludzi tego chciało, w tym ja. Zresztą teraz wiele ludzi, którzy grają głównie 1-2 linie, nie muszą się aż tak bać, że trafią na linię na którą nie chcą iść. Ile razy się słyszy, a raczej czyta, teksty typu "only X", "X or feed", etc?­ Sama osobiście najlepiej czuje się na supporcie i dla mnie jest to spore udogodnienie, że mogę wybrać sobie daną linie przed wejściem do lobby gry. Poza tym gram tylko drafty, więc kreator drużyn w trybie draft jest sporym udogodnieniem. Swoją drogą - zmiany są potrzebne, nie można ciągle tkwić w tym samym miejscu, że tak to ujmę. ;)

­VeIMQWU.png

Specjalista
Opublikowano

Ładnie wygląda i tyle, ale większych dywizjach gdzie na gry czeka się około 10 minut, oraz gra się z prawie tymi samymi ludźmi, ciekawe jak będzie to wyglądać teraz.

Opublikowano

Zmiany jak najbardziej na plus. Grasz one trick pony? Postać nie zostanie

na chama zbanowana przez dzieci które chcą iść mida, bądź gdzie tą postać

najbardziej dostanie kopa. Masz swoje linie, czaisz to co będzie się działo

jeśli każdy gracz zagra na swojej main pozycji?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Zmiany jak najbardziej na plus. Grasz one trick pony? Postać nie zostanie

na chama zbanowana przez dzieci które chcą iść mida, bądź gdzie tą postać

najbardziej dostanie kopa. Masz swoje linie, czaisz to co będzie się działo

jeśli każdy gracz zagra na swojej main pozycji?

No nie wiem. Narazie trafiłem na 2 polaczków którzy poszli duo bota xerath + lux mając jungle i topa ustawione,wyzywają wokół i ich adc już 8/1 ma a nasz bot ma prawie po 5 dedów. Ta gra to jest porażka

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tak można grać postaciami z rotacji dlatego pewnie żebyła to opcja na teamowych rankedach:P

Tobie zawsze się coś dzieje mi przez 13rankedów żadnego trolla jedynie feederzy więc nie pierdziel

Specjalista
Opublikowano

Dłużej zajmuje mi znalezienie gry, niż sama gra, albo ktoś wyjdzie albo ktoś czegoś nie zaakceptuje i tak w kółko od 20minut 

Opublikowano

Na 25 gier tylko 1 troll, więc izi.

Co do samego menu jest to coś pięknego i szanuję Riot za to co teraz zrobili -> nie ma kłótni o bany, ani linie.­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jak dla mnie duzy plus dla rito! zagralem 2 gierki =2 winy i wedlug mnie idzie szybciej i 0 trolli.. do upów trole były zawsze i to nie wina nowego que que  tylko ich.. :) mi sie tam widzi ;) i mozna postaciami z rotacji grac xD

Opublikowano

Jak dla mnie duzy plus dla rito! zagralem 2 gierki =2 winy i wedlug mnie idzie szybciej i 0 trolli.. do upów trole były zawsze i to nie wina nowego que que  tylko ich.. :) mi sie tam widzi ;) i mozna postaciami z rotacji grac xD

To jest debilne,trafił m sie gnar i leona z rotacji co mi całą gre popsuły ;x

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie podoba mi się to. Dobiera mi jakichś totalnych retardów 2 dywizje w dół, granie solo vs 5 premadów, długi czas oczekiwania na gierke.

Specjalista
Opublikowano

Zagrałem dwa mecze, w pierwszym dobrało takiego fajnego maplhite chyba troll, lub słaba gra 0/7/1 w kolejnym Viktor feeder, ale enemy byli także na niskim poziomie.

Opublikowano

Czy ja wiem czy zepsuli grę?

Fajnie to wygląda i jest całkiem ładne.

Myślę, że będzie mniej "trolli" bo nie mogą iść na swoją linie. Wybiorą 2 i na jedną z nich na pewno pójdą.

Dla mnie to jest ok. Jak dłużej szuka to wejdź w między czasie na MPCForum - ja tak robię.­

Opublikowano

Czy ja wiem czy zepsuli grę?

Fajnie to wygląda i jest całkiem ładne.

Myślę, że będzie mniej "trolli" bo nie mogą iść na swoją linie. Wybiorą 2 i na jedną z nich na pewno pójdą.

Dla mnie to jest ok. Jak dłużej szuka to wejdź w między czasie na MPCForum - ja tak robię.­

Tutaj leży również problem taki, że zauważyłem iż większość wybiera jedną linię, a drugą byle jaką - jak nie trafią na

pierwszą, to trollują.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Zagrałem dwa mecze, w pierwszym dobrało takiego fajnego maplhite chyba troll, lub słaba gra 0/7/1 w kolejnym Viktor feeder, ale enemy byli także na niskim poziomie.

jaki nick miał ten malphite? (możliwe że to ja) XDD

@WhR

Opublikowano

zmiany na +.
trolle zawsze były i będą ewentualnie przewalone będą mieli junglerzy bo jak juz dzieciaczki mają swoja wymarzona linie na ktorej graja przez cale zycie to teraz pozostaje kwestia push 24/7 a kiedy padna albo dostana ganka to beda płakali na junglera jak zwykle co może przyczynić się do trollowania gry..poza tym teraz typowy kowalski co nie umie grac np na bocie nie bedzie feedowal jak totalne gowno na tej linii i po tej zmianie raczej poziom gry sie zwiekszy na nizszych dywizjach.kazdy bedzie gral to co potrafi (przynajmniej takie jest zalozenie) wiec gry beda na wyzszym poziomie.

Specjalista
Opublikowano

jaki nick miał ten malphite? (możliwe że to ja) XDD

@WhR

Nie powiem Ci, niestety ale grałem żabką na topie

@topic

Ale i tak dużo trolli wybieram postać np: lee na jungle a moi teammate'ci i tak go banują :/

Opublikowano

zmiany na +.

trolle zawsze były i będą ewentualnie przewalone będą mieli junglerzy bo jak juz dzieciaczki mają swoja wymarzona linie na ktorej graja przez cale zycie to teraz pozostaje kwestia push 24/7 a kiedy padna albo dostana ganka to beda płakali na junglera jak zwykle co może przyczynić się do trollowania gry..poza tym teraz typowy kowalski co nie umie grac np na bocie nie bedzie feedowal jak totalne gowno na tej linii i po tej zmianie raczej poziom gry sie zwiekszy na nizszych dywizjach.kazdy bedzie gral to co potrafi (przynajmniej takie jest zalozenie) wiec gry beda na wyzszym poziomie.

Mi sie nie podoba ta dodatkowa linia. Chce adc to chce adc,po co mam wybierać inną linie jak wiem że nie umiem na niej grać?

79160594027661829163.png

Specjalista
Opublikowano

Mi sie nie podoba ta dodatkowa linia. Chce adc to chce adc,po co mam wybierać inną linie jak wiem że nie umiem na niej grać?

Myślę że to jest po to, aby gry nie wyszukiwać przez nie wiadomo ile czasu

Opublikowano

Nie sądzisz że granie tylko i wyłącznie 1 linii to troszke za mało jeśli chce się grać rankedy? 2 to totalny minimum przynajmniej moim zdaniem i tak też system jest pod to zrobiony..poza tym...tutaj masz większą szanse na dostanie tego adc niż wcześniej gdzie miałeś np last picka first pick napisał Ci "adc" i c**j pozamiatane a Ty lamiłeś na innej linii... serio nie widzisz tego ze teraz masz tylko łatwiej ? chyba że byłeś typem "adc or troll" i Ci ustępowali albo trollowałeś i zawsze pickowałeś tego adc. Ja gram main mida/jungle/support czasem adc. Większość graczy ma te 2 mainy chociaż i dla nich to nie stanowi żadnego problemu a tylko ułatwienie bo będą grali na linii gdzie czują się pewnie i bardzo mocno. Przynajmniej tak jest na wyższych dywizjach typu platyna. Według mnie bardzo dobre rozwiązanie i całkiem logiczne. Naucz się grać 2 role jeszcze jakaś żeby nie psuć komuś gry i tyle. Jak umiesz grać tylko 1 role to nie ma sensu żebyś grał rankedy bo jak masz lamić na jakimś midzie/jungli to gg wp i powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...