Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie dzieje?... Afkerzy

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O tym mówie. Czekałem na komentarze ''bo jest za słaby'' Jak mam wycarrować kiedy u mnie jest spokojne 0/0/0 albo 0/1/0 a na innych liniach w tym czasie jest już po 0/4 itd?

Wlasnie dlatego nigdy nie wyjdziesz z silvera.

Ty masz wychodzic z lini 5-0 albo lepiej i szmacic ich od poczatku gry. A jak ty liczysz ze sobie przemkniesz przez gre to jestes smieszny.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok,ok. A co od siebie polecicie na adc? Jinx,graves,lucek a może vayne? I dlaczego to? :D

Szukam postaci na adc wartej wymasterowania

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ok,ok. A co od siebie polecicie na adc? Jinx,graves,lucek a może vayne? I dlaczego to? :D

Vayne bardzo duzy true dmg + w c**j mobilna

Lucek duzy dmg w c**j mobilny xD 

Opublikowano

Warta wymasterowania? Vayne ^^.

Opublikowano

Mam dopiero 27 lvl ale wygrywa 9 na 10 gier i gram głównie na topie mam taką strategie ze stoję przy wieży na lulu kupuje klepsydre dobija tylko moby a czasami przeciwnik chce mnie zabić przy mojej wieży używam klepsydre i później izi jest go zabić (wiem lulu trudno dednac ale czasami jgl gankowal i rozwala mnie)

Na inne linie praktycznie nie patrzę zawsze mam największy lvl tak 2 3 większy od innych gdy już mam 15lvl spokojnie pokonuje solo linie bot

Warto jest też gra na jgl i robić co kilka minut ganki na bots

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/475-league-of-legends-wybieranie-championów-i-skinów/

Nie odbiegaj od tematu. 

Grałam może 2-3 rankedy i nie było afkerów. Na normalnej rozgrywce, hmm... Nie pamiętam  ._.

Nie odbiegam (chyba) pytam o postać którą łatwiej będe mógl wycarrowac gdy gra bedzie sie toczyła np. 4 vs 5 :D

Dzięki 2 upy

79160594027661829163.png

Opublikowano

Do autora tematu Po placementach wbiłem silver 1 na początku s5 spadłem kończąc sezon w silver4 W Pre spadłem do 5 Mam te same problemy co ty odwalam całą robotę , mainuje jungle i póki co idę w górę i winstreakami doszłem już do s2 a jak ? Zasada jest prosta jeśli masz raki w teamie nie dopuść do gry w late skończ ją w early. Obecnie gram Rengar,Khazix,Shaco którzy świetnie wywołują presję i łatwo doprowadzają do rage enemy a zwłaszcza Shaco(obecnie mój main) można zgnoić tak enemy jg że albo pójdzie afk albo zacznie trollować Tak samo jak mają postacie niemobilne typu lux na midzie warto często gankować i /taunt xD Niestety tak w tych silverach dzisiejszych jest że gracze nie potrafią odnaleźć się w tf a szczególnie wtedy gdy nasz adc ucieka lub team nwm dlaczego zaczyna focusować supporta :D Ja na szczęście jeszcze mam team i gram z kumplami i rzadko soloQ i nie przejmuje się tym że mam silver jak gram z enemy platynkami i mam mmr na poziomie gold3

Opublikowano

Do autora tematu Po placementach wbiłem silver 1 na początku s5 spadłem kończąc sezon w silver4 W Pre spadłem do 5 Mam te same problemy co ty odwalam całą robotę , mainuje jungle i póki co idę w górę i winstreakami doszłem już do s2 a jak ? Zasada jest prosta jeśli masz raki w teamie nie dopuść do gry w late skończ ją w early. Obecnie gram Rengar,Khazix,Shaco którzy świetnie wywołują presję i łatwo doprowadzają do rage enemy a zwłaszcza Shaco(obecnie mój main) można zgnoić tak enemy jg że albo pójdzie afk albo zacznie trollować Tak samo jak mają postacie niemobilne typu lux na midzie warto często gankować i /taunt xD Niestety tak w tych silverach dzisiejszych jest że gracze nie potrafią odnaleźć się w tf a szczególnie wtedy gdy nasz adc ucieka lub team nwm dlaczego zaczyna focusować supporta :D Ja na szczęście jeszcze mam team i gram z kumplami i rzadko soloQ i nie przejmuje się tym że mam silver jak gram z enemy platynkami i mam mmr na poziomie gold3

No,powiem ci ze focusowanie supporta to tu nirmalka. Idzie support alistar,3 lub 4k hp i dostaje 3 lub 4 ulti i flashe byle go zabic a po chwili team nawet many nie ma zeby walczyc jak przeciwnicy wyskocza. To tez strasznie denerwuje

79160594027661829163.png

Opublikowano

No,powiem ci ze focusowanie supporta to tu nirmalka. Idzie support alistar,3 lub 4k hp i dostaje 3 lub 4 ulti i flashe byle go zabic a po chwili team nawet many nie ma zeby walczyc jak przeciwnicy wyskocza. To tez strasznie denerwuje

Zauważ że enemy to ten sam poziom co Twój team, na 100% bardzo wyolbrzymiasz wszystko albo porównujesz do jednej akcji/gry.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Dobra,koniec płakania ;d Teraz ucze sie grać lepiej lucianem i cos nie jest źle narazie,wycarrowałem 4 gry pod rząd nawet jak miałem słabszy team,niby normale ale pierw normale potem rankedy ;)

93834491815823901676.png

PS: Tak wiem,więcej farmić,ale gram dosc agresywnie to często miniony uciekają lecz będzie lepiej

Zmienic cos w budowaniu czy jest ok ? Buduje pod siebie ale pytam,bo moze jest cos lepszego

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dobra,koniec płakania ;d Teraz ucze sie grać lepiej lucianem i cos nie jest źle narazie,wycarrowałem 4 gry pod rząd nawet jak miałem słabszy team,niby normale ale pierw normale potem rankedy ;)

93834491815823901676.png

PS: Tak wiem,więcej farmić,ale gram dosc agresywnie to często miniony uciekają lecz będzie lepiej

Zmienic cos w budowaniu czy jest ok ? Buduje pod siebie ale pytam,bo moze jest cos lepszego

Normal... Idź pan z tym.

Na normalach jest inaczej - łatwiej. Spróbuj tym zagrać na rankedzie + nie dbaj o supporta - zagraj barierą.

­

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...