Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie dzieje?... Afkerzy

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ADC może wygrać Tobie całą grę. Jeżeli ktoś jest dobry i ma umiejętności ponad srebro to jest w stanie wygrać linię nawet bez supporta. Czemu moi wszyscy znajomi co normalnie są w diamencie, na smurfach izi wychodzą z brązu/srebra/golda+? Bo potrafią grać. 

Sam sobie odpowiedziales dlaczego wychodzą. BO SĄ DIAMENTAMI

Polecam Eliske, łatwo nią carrować na niskim elo, praktycznie każdy cocoon to kill, mało kto tam umie cokolwiek zdodgować, haha. Powodzenia w s6. 

Nie ogarniam jej,ale posiadam nawet ze skinem za golda w s3 :v

@Edit. 

Anka 10 min,0/5 18 farmy na midzie i nie umie skillami nawet minionów zabić,a skillem to chyba zadnym nie rzuciła we wroga

12 minuta,wyszła z gry,ok.

I nie,nie robie sb jaj czy coś,tylko poważnie mam tak cały czas :D

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestes idiotą, a są diamentami DLATEGO ZE POTRAFIĄ GRAC, jedyne co ci moge polecić to jakis psycholog bo nie umiesz czytac ze zrozumieniem no i naucz sie grac to wyjdziesz :v

Opublikowano

jestes idiotą, a są diamentami DLATEGO ZE POTRAFIĄ GRAC, jedyne co ci moge polecić to jakis psycholog bo nie umiesz czytac ze zrozumieniem no i naucz sie grac to wyjdziesz :v

Aha,czyli na to wychodzi że jak bede umiał grac to bede diamentem,póki nie umiem to nie jestem diamentem,tak?

79160594027661829163.png

Opublikowano

A Ty nie wychodzisz, bo masz umiejętności adekwatne do posiadanej dywizji.  <.<

Aha,czyli na to wychodzi że jak bede umiał grac to bede diamentem,póki nie umiem to nie jestem diamentem,tak?

Dokładnie.

Opublikowano

A Ty nie wychodzisz, bo masz umiejętności adekwatne do posiadanej dywizji.  <.<

Dokładnie.

Jak nazywa sie umiejętnosc do grania gier w 5 osób a nie w 4 jak od paru dni? Oswiec mnie,bo wątpie że to normalne jak którąś gre z rzędu ktos oddaje 5 killi i wychodzi z gry

79160594027661829163.png

Opublikowano

Aby wygrywać w silverze trzeba miec mocna psychikę i troszkę skilla na danej postaci.

Ty pokazałeś jakim jesteś słabym mentalnie chłopczykiem i żalisz sie na forum, jakie to zle rzeczy cie spotykają w grze, troche k***a godności.

Na wyzszym elo tez sie zdarzaja takie rzeczy wiec nie wiem, czemu ci tak zle w tym silverze? Jakbyś zaszedł do golda 1 to bylby cud z takim attitude. Moze ta gra nie jest dla ciebie?

Rozumiem, prosić o jakies porady co zrobic, co ulepszyc, a nie odstawiac taka pajacerke. 

Opublikowano

Aby wygrywać w silverze trzeba miec mocna psychikę i troszkę skilla na danej postaci.

Ty pokazałeś jakim jesteś słabym mentalnie chłopczykiem i żalisz sie na forum, jakie to zle rzeczy cie spotykają w grze, troche k***a godności.

Na wyzszym elo tez sie zdarzaja takie rzeczy wiec nie wiem, czemu ci tak zle w tym silverze? Jakbyś zaszedł do golda 1 to bylby cud z takim attitude. Moze ta gra nie jest dla ciebie?

Rozumiem, prosić o jakies porady co zrobic, co ulepszyc, a nie odstawiac taka pajacerke. 

Bo to jest już chore że w tym syfie co 2 lub 3 gre musze grać bez jednej lub 2 osób,a jak cudem wszyscy są to zawsze ktos nafeeduje przeciwny team i ff at 20.

Nie wiem jaką psyche trzeba mieć żeby grać w tej randze,nie ogarniam już nic widząc adc który ma 0/2 w 6 minucie i pierwszy jego item który składa to butki pod as.

79160594027661829163.png

Opublikowano

@Edit. 

Anka 10 min,0/5 18 farmy na midzie i nie umie skillami nawet minionów zabić,a skillem to chyba zadnym nie rzuciła we wroga

12 minuta,wyszła z gry,ok.

I nie,nie robie sb jaj czy coś,tylko poważnie mam tak cały czas :D

Prawdopodobnie jakiś bóg cię nienawidzi czy coś, skoro tylko w twoim teamie zdarzają się słabi gracze, mimo iż to, że szansa na słabego gracza jest większa w drużynie przeciwnej (biorąc pod uwagę, że ty jesteś powyżej średniej).

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Prawdopodobnie jakiś bóg cię nienawidzi czy coś, skoro tylko w twoim teamie zdarzają się słabi gracze, mimo iż to, że szansa na słabego gracza jest większa w drużynie przeciwnej (biorąc pod uwagę, że ty jesteś powyżej średniej).

Dzisiaj miałem bota gdzie moi mieli 0/7 adc i 2/8 support,a draven przeciwników skonczył gre z 22/3 :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak nazywa sie umiejętnosc do grania gier w 5 osób a nie w 4 jak od paru dni? Oswiec mnie,bo wątpie że to normalne jak którąś gre z rzędu ktos oddaje 5 killi i wychodzi z gry

Dziwne, że osoby diament+ dają sobie jakoś radę z silverkami 4vs5.  ¯\_◉ل͜◉_/¯ 

Opublikowano

Dzisiaj miałem bota gdzie moi mieli 0/7 adc i 2/8 support,a draven przeciwników skonczył gre z 22/3 :D

No to miałeś i co z tego? Chcesz mi powiedzieć, że dzieje się tak kilka gier pod rząd?

Jeśli w grze jest jeden noob, to szansa że będzie w twojej drużynie wynosi 44.(4)%, a że będzie w drużynie przeciwnika 55.(5)%. Powinieneś wygrywać większość gier.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Podaj swoj nick, az sprawdzimy z ciekawosci jak ten przypadek wyglada.

Napisales chyba z 5 razy o dzisiejszych zlych grach, az nie chce mi sie w to wierzyc.

Opublikowano

Podaj swoj nick, az sprawdzimy z ciekawosci jak ten przypadek wyglada.

Napisales chyba z 5 razy o dzisiejszych zlych grach, az nie chce mi sie w to wierzyc.

Nicku nie podam,nie gram mistrzowsko ale naprawde,nie żartuje z tymi grami. Wygralem dzisiaj chyba 2 gry,z 5 przegrałem

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nicku nie podam,nie gram mistrzowsko ale naprawde,nie żartuje z tymi grami. Wygralem dzisiaj chyba 2 gry,z 5 przegrałem

Dopiero teraz wziales pod uwage to, ze moze byc cos nie tak z toba.

Wczesniej zakladales, ze cala wina jest po stronie twojej druzyny. 

Jak chcesz sie wyżyć na czyms to kup sobie worek bokserski albo zawies sobie worek kartofli na suficie.

Odpocznij troche od tej gry, bo jeszcze zejdziesz na jakis zawal podczas gry czy cos.

Opublikowano

Głupoty to Ty teraz gadasz. Adc jest mobilny gdy rozwali pierwszą wieże na bocie, a też zależy jak gra twój Supp. A do czasu rozwalenia wieży enemy top oraz mid mogą już być nafeedowani... Chyba ze chcesz pomagać swoiemu teamowi z doranem i butkami.

Słowo przeciwko słowu, na adc na jego elo miałem 30 winów podrząd, a jak grałem magicznie innymi lane'ami wygrywałem po 4 gry podrząd, a w jednej nie dawałem rady 1 v 5.

Co do autora - no i co, że grasz 0:0:0, Ty musisz carrować team jak chcesz wbić wyższą dywizję.

Ludzie...

Opublikowano

Dopiero teraz wziales pod uwage to, ze moze byc cos nie tak z toba.

Wczesniej zakladales, ze cala wina jest po stronie twojej druzyny. 

Jak chcesz sie wyżyć na czyms to kup sobie worek bokserski albo zawies sobie worek kartofli na suficie.

Odpocznij troche od tej gry, bo jeszcze zejdziesz na jakis zawal podczas gry czy cos.

69553593920028184427.png

Tutaj Ci wrzucam gierke z wczoraj,grałem skarnerem w jungli. Dodam że varus i soraka to byla polsza która jechała przeciwnemu teamowi po rodzicach. 

Gra trwała magiczne 57 minut bo uparli sie że sie nie poddadzą po czym latali ginąć.

79160594027661829163.png

Opublikowano

69553593920028184427.png

Tutaj Ci wrzucam gierke z wczoraj,grałem skarnerem w jungli. Dodam że varus i soraka to byla polsza która jechała przeciwnemu teamowi po rodzicach. 

Gra trwała magiczne 57 minut bo uparli sie że sie nie poddadzą po czym latali ginąć.

Ale dlaczego ty mi normala pokazujesz?

Opublikowano

Czasami zastanawiam się po co ja w ogóle udzielam się w tematach tego typu, skoro można pisać jedną rzecz tyle razy i wszystko jak krew w piach...

Autorze tematu skup się i przeczytaj uważnie.

Zakładając, że Ty jesteś w miarę "Dobrym" graczem czyt. nie trolujesz, nie afkujesz etc. to drużyna przeciwna ZAWSZE będzie miała większe szanse na dostanie kogoś słabego. Ponieważ jak już ustaliliśmy Ty przynajmniej starasz się grać tak jak potrafisz i dostajesz tylko czterech losowych graczy, którzy mogą być potencjalnymi afkami czy czymkolwiek innym z czym nie chciałbyś się spotkać. Natomiast drużyna przeciwna to skład pięciu randomów, czyli drużyna, którą będzie tworzyć aż pięć takich osób (czyli o jedną więcej niż w przypadku Twojej drużyny).

Powiedzmy sobie szczerze. Fakt, nieraz mamy po prostu gorsze gry, czy pecha i faktycznie wpadnie nam te kilka przegranych pod rząd, ale jeżeli często masz loosing streak'i, bądź winratio poniżej 50% to po prostu robisz coś nie tak i jedyną osobą do której możesz mieć jakieś pretensje jesteś Ty sam.

ADC może wygrać Tobie całą grę. Jeżeli ktoś jest dobry i ma umiejętności ponad srebro to jest w stanie wygrać linię nawet bez supporta. Czemu moi wszyscy znajomi co normalnie są w diamencie, na smurfach izi wychodzą z brązu/srebra/golda+? Bo potrafią grać. 

Wiadomo, że jak ktoś jest ogarnięty to wybije się z dywizją w mig, ale już nie przesadzajmy, dobrze? ;')

giphy.gif

Opublikowano

Czasami zastanawiam się po co ja w ogóle udzielam się w tematach tego typu, skoro można pisać jedną rzecz tyle razy i wszystko jak krew w piach...

Autorze tematu skup się i przeczytaj uważnie.

Zakładając, że Ty jesteś w miarę "Dobrym" graczem czyt. nie trolujesz, nie afkujesz etc. to drużyna przeciwna ZAWSZE będzie miała większe szanse na dostanie kogoś słabego. Ponieważ jak już ustaliliśmy Ty przynajmniej starasz się grać tak jak potrafisz i dostajesz tylko czterech losowych graczy, którzy mogą być potencjalnymi afkami czy czymkolwiek innym z czym nie chciałbyś się spotkać. Natomiast drużyna przeciwna to skład pięciu randomów, czyli drużyna, którą będzie tworzyć aż pięć takich osób (czyli o jedną więcej niż w przypadku Twojej drużyny).

Powiedzmy sobie szczerze. Fakt, nieraz mamy po prostu gorsze gry, czy pecha i faktycznie wpadnie nam te kilka przegranych pod rząd, ale jeżeli często masz loosing streak'i, bądź winratio poniżej 50% to po prostu robisz coś nie tak i jedyną osobą do której możesz mieć jakieś pretensje jesteś Ty sam.

Wiadomo, że jak ktoś jest ogarnięty to wybije się z dywizją w mig, ale już nie przesadzajmy, dobrze? ;')

Najgorsi są tacy którzy oddając 5 killi na linii wychodzą z gry,nie dadza pinga,nie spytają sie o pomoc,nie spytają sie o nic,poprostu rage quit i wyjdzie,nawet słowa na czacie nie napisał od początku gry

79160594027661829163.png

Opublikowano

Najgorsi są tacy którzy oddając 5 killi na linii wychodzą z gry,nie dadza pinga,nie spytają sie o pomoc,nie spytają sie o nic,poprostu rage quit i wyjdzie,nawet słowa na czacie nie napisał od początku gry

Odnoszę wrażenie, że nie przeczytałeś mojego poprzedniego posta.

Przeciwna drużyna ma taką samą, albo jeszcze większą szansę na dostanie takiego gracza do swojej drużyny, więc moim zdaniem nie ma nad czym płakać.

giphy.gif

Opublikowano

ZIOMEK DAJ NAM SWOJ NICK CZEGO SIE BOISZ? 60% GRACZY JEST BRAZ-SILVER A JEZELI GRASZ NA POZIOMIE GOLDA TO JESTES DOBRY MISTRZ I NIE MASZ SIE CZEGO WSTYDZIC. PEWNIE ROBISZ 30FARMY W 10MIN MASZ 1/1 I WYZYWASZ SWOJ TEAM. NIE PATRZ NA DRUZYNE PATRZ NA SIEBIE I WRESZCIE SIE OBUDZ, JESTES PO PROSTU KIEPSKIM GOWNEM Z SILVERA

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Odnoszę wrażenie, że nie przeczytałeś mojego poprzedniego posta.

Przeciwna drużyna ma taką samą, albo jeszcze większą szansę na dostanie takiego gracza do swojej drużyny, więc moim zdaniem nie ma nad czym płakać.

Jak widze,to narazie u nich to sie nie sprawdza ;x

79160594027661829163.png

Opublikowano

Na moim przykładzie, sam płakałem 2 lata temu że z silvera nie da się wyjść bo trolle i afki.

Z czasem nabierałem wprawy i teraz platyna już za mną teraz coraz bliżej D1.

Cały ten płacz to tylko i wyłącznie strata czasu, zacznij ćwiczyć oraz grać duo a wyjdziesz.

Mówię to na własnym żałosnym przykładzie.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Na moim przykładzie, sam płakałem 2 lata temu że z silvera nie da się wyjść bo trolle i afki.

Z czasem nabierałem wprawy i teraz platyna już za mną teraz coraz bliżej D1.

Cały ten płacz to tylko i wyłącznie strata czasu, zacznij ćwiczyć oraz grać duo a wyjdziesz.

Mówię to na własnym żałosnym przykładzie.

Dobra,zobaczymy jutro. Wbijam do gry i /mute all

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...