Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie dzieje?... Afkerzy

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko u mnie tak jest że od 2-3 dni co 2/3 mecz gram 4 na 5 albo i jeszcze gorzej? Co chwile ktos wychodzi,co chwile ktos nie wbije do gry...

Mowa o silverze,czekam aż diamenty napisza że tak nie mają. Poważnie,gadacie że latwo z tego wyjsc a cały czas sie gra 4 na 5,0 ss,flame i duo boty które robią po 2/11 itd. Jest jakis sposób? 

Moderatorze,nie zamykaj. Chce podyskutować 

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co my mamy z tym zrobić? Masz po prostu pecha gościu i tyle, nic z tym nie zrobisz :P

y8HqE13.png                             

Opublikowano

I co my mamy z tym zrobić? Masz po prostu pecha gościu i tyle, nic z tym nie zrobisz :P

Przecież to jest żalosne,jak mam z silvera chociaż wyjsc jak co chwile gra sie 4 na 5 a w najgorszym wypadku samemu sie gra (chodzi o to że reszta przegrałą linie )

I tak zaraz każdy napisze że jakbym dobrze grał to bym wyszedł,no ale do tego potrzebny jest KAŻDY a nie 2/3 osoby z teamu bo reszty brak ;x

79160594027661829163.png

Opublikowano

Zagraj jungle mobilnym champem i dużo gankuj :v

Na takim adc, topie nie wcarryujesz (ale jeżeli się umię, to Riven bardzo łatwo). Gówn* trzeba pomagać, bo sami rady nie dadzą.

@Edit

Graj duo

Opublikowano

Na takim adc, topie nie wcarryujesz (ale jeżeli się umię, to Riven bardzo łatwo). Gówn* trzeba pomagać, bo sami rady nie dadzą.

Własnie bardzo często gram jgl,gankuje itd,ale zanim zaczynam gankowac na tym 3 czy 4 lvlu to zazwyczaj już przeciwny adc ma 2/0 ;_;

A na dodatek co chwile przeciwnicy mają double topa,to jak mój top to widzi to widze tylko na czacie ''i go feed ''

79160594027661829163.png

Opublikowano

@Edit

Graj duo

Głupot nie gadaj, na adc najłatwiej jest wycarrować, a autor tematu po prostu nie potrafi wbić wyższej dywizji, bo jest za słaby.

Opublikowano

Graj duo z jakimś znajomym, jeżeli dobrze grasz to weź mida i spróbuj carrować. Raz ty grasz 4vs5 raz ktoś inny.

Opublikowano

Głupot nie gadaj, na adc najłatwiej jest wycarrować, a autor tematu po prostu nie potrafi wbić wyższej dywizji, bo jest za słaby.

O tym mówie. Czekałem na komentarze ''bo jest za słaby'' Jak mam wycarrować kiedy u mnie jest spokojne 0/0/0 albo 0/1/0 a na innych liniach w tym czasie jest już po 0/4 itd?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Głupoty to Ty teraz gadasz. Adc jest mobilny gdy rozwali pierwszą wieże na bocie, a też zależy jak gra twój Supp. A do czasu rozwalenia wieży enemy top oraz mid mogą już być nafeedowani... Chyba ze chcesz pomagać swoiemu teamowi z doranem i butkami.
Opublikowano

Fajne są też dive'y na 2 lvlu i po nieudanej próbie tylko na czacie sie pojawia ''i go feed'' :D Z zycia wzięte,prosto z Silvera ;x

Gra sprzed 5 min

Siedze na topie,ale co ja moge zrobić jak ja mam 1/0/1 a przeciwny adc już w 11 minucie ma 9/0 ? :D Takie gry są już naprawde żalosne,chyba kupie konto z goldem bo stąd nie wyjde ;x

79160594027661829163.png

Opublikowano

Fajne są też dive'y na 2 lvlu i po nieudanej próbie tylko na czacie sie pojawia ''i go feed'' :D Z zycia wzięte,prosto z Silvera ;x

Gra sprzed 5 min

Siedze na topie,ale co ja moge zrobić jak ja mam 1/0/1 a przeciwny adc już w 11 minucie ma 9/0 ? :D Takie gry są już naprawde żalosne,chyba kupie konto z goldem bo stąd nie wyjde ;x

Jak grasz na topie to pomagaj, wez tp a nie iginte. Nie przyglądaj sie tylko jak ktoś ginie, typowa gra ludzi którzy potem zwalają winę na innych. Ja jak gram np. topa czy supporta i widzę że mid zrobił już 0/2 to nie pisze żeby przestał feedować tylko idę i mu pomagam, nic się nie stanie jak stracisz trochę csów. Najważniejsze jest nastawienie :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Poleciłbym Ci grać midem bądź adc, ale skoro nie dajesz sobie rady to pickujesz junglera i kampisz mid/top + kontrola wizji w enemy jungle = latwy win.
Jutro i tak jest nowy sezon o 7;00, wiec nie masz czym sie przejmować i masz nową szanse na wbicie lepszej dywizji.

Wyjście z silvera wcale nie jest trudne, tam graja boby, (nie obrazajac Ciebie), wystarczy ze bedziesz kampic jednego lane, oni dostana ataku furii i pójdą afk.

Opublikowano

Jak grasz na topie to pomagaj, wez tp a nie iginte. Nie przyglądaj sie tylko jak ktoś ginie, typowa gra ludzi którzy potem zwalają winę na innych. Ja jak gram np. topa czy supporta i widzę że mid zrobił już 0/2 to nie pisze żeby przestał feedować tylko idę i mu pomagam, nic się nie stanie jak stracisz trochę csów. Najważniejsze jest nastawienie :)

Biore zawsze tp,ale oni nie rozumieją żeby było owardowane. A po chwili tylko widze na czacie report jungle for no gank bo tamten im wbije i robi 2 kille,0 wardów w krzakach i zanim dobiegne z pod tej wieży to tamci sie jeszcze zwiną.

Poleciłbym Ci grać midem bądź adc, ale skoro nie dajesz sobie rady to pickujesz junglera i kampisz mid/top + kontrola wizji w enemy jungle = latwy win.

Jutro i tak jest nowy sezon o 7;00, wiec nie masz czym sie przejmować i masz nową szanse na wbicie lepszej dywizji.

Wyjście z silvera wcale nie jest trudne, tam graja boby, (nie obrazajac Ciebie), wystarczy ze bedziesz kampic jednego lane, oni dostana ataku furii i pójdą afk.

Miałem golda,ale nie grałem prawie rok,a teraz mi trudno wyjsc choć ''skill'' taki sam jak był

@Edit

'' nice hack cait 2098 per headshot report '' 3-14 ashe

79160594027661829163.png

Opublikowano

0:0:0 i 0;1;0 to nie za dobre staty, to prawie jakbyś był afk na jungli.

Miałem golda,ale nie grałem prawie rok,a teraz mi trudno wyjsc choć ''skill'' taki sam jak był

może poziom trochę się zmenił, albo nie dostrzegasz że grasz słabiej.

I jakiej Ty rady się spodziewasz, poza nauką gry?

Mogę jedną dać, są champy typowo lepsze do carrowania niż inne. Dla przykładu na silverze w jungli elise fullap może robić sama grę jeżeli ogarniesz, natomiast taką Vi  średnio polecam, a tym bardziej coś typu master yi odradzam.

League of Legends

Opublikowano

Dlaczego każdy mówi, że w silverze jest "easy"?

Po prostu wiedzą jaką postacią zagrać, by samemu wygrać grę.

//Większość graczy trafia po placementach wprost do silvera - więc dlatego jest

to nawet łatwiejsza dywizja niż bronze.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Gra sprzed 5 min

Bo w silverze rządzą inne prawa niz na wyzszym elo.

Tam wszystko sie sprowadza do snowballowania. Nie mozesz sobie pozwolic na to, aby miec w 10 minucie 0/0/0.

Pewnie jeszcze grasz zlymi postaciami, graj takimi, ktore sa dobre w early.

Renekton na topie z ignitem, hecarim - po koniu nikt sie nie spodziewa tyle dipsu. bardzo latwa postac - firstblood na 1/2 levelu.

Jak zdobedziesz 2/3 kille od razu roam na mida albo na bota po 2 fragi. Jak zgnoisz przeciwnika to pojdzie afk, albo zaczna sie wszyscy wyzywac w enemy

Na mida jakas anka, LB. do lasu xin pod warriora, rengar.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Bo w silverze rządzą inne prawa niz na wyzszym elo.

Tam wszystko sie sprowadza do snowballowania. Nie mozesz sobie pozwolic na to, aby miec w 10 minucie 0/0/0.

Pewnie jeszcze grasz zlymi postaciami, graj takimi, ktore sa dobre w early.

Renekton na topie z ignitem, hecarim - po koniu nikt sie nie spodziewa tyle dipsu. bardzo latwa postac - firstblood na 1/2 levelu.

Jak zdobedziesz 2/3 kille od razu roam na mida albo na bota po 2 fragi. Jak zgnoisz przeciwnika to pojdzie afk, albo zaczna sie wszyscy wyzywac w enemy

Na mida jakas anka, LB. do lasu xin pod warriora, rengar.

Ta,tylko najlepiej jakbym gankował na 1 lvlu,bo reda jeszcze nie ubiłem a na midzie już fb i płacze mój mider że nie pomoglem xD

Wgl dzisiaj była fajna sytuacja,grałem na GP na topie. Puscił na bota ulta stojąc na topie i mój adc płakał że ssa nie dałem xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Stary jeśli narzekasz to pewnie grasz wszystkim na wszystkich liniach, oraz jesteś za słaby by grać za 2-3 jeśli aż tak płaczesz.

Skup się na jednej- dwóch postaciach, którymi zaorasz połowę jak i nie cały enemy team.

Ryze zrobi solo siekę i lecicie pod nexus.

To samo Vayne, wystarczy trochę poćwiczyć a nie płakać i szukać conter picków, bo znając życie na tym polegasz.

Wszyscy Ci co mówią że każdy ma trollów afków etc. mówią prawdę i nie kłamią. Na prawdę każdy ma takie osoby,

tylko zazwyczaj albo nie skupiasz się na tych wygranych, tylko na tych wszystkich przegranych grach, dlatego takie wnioski.

Albo zacznij grac duo, ewentualnie daj sobie spokój.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ta,tylko najlepiej jakbym gankował na 1 lvlu,bo reda jeszcze nie ubiłem a na midzie już fb i płacze mój mider że nie pomoglem xD

Wgl dzisiaj była fajna sytuacja,grałem na GP na topie. Puscił na bota ulta stojąc na topie i mój adc płakał że ssa nie dałem xD

Mutuj, normalne wyjście.

GP nie jest dobrą postacią do carry, spróbuj zagrać Jaxem, Rengarem na jungli...

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Mutuj, normalne wyjście.

GP nie jest dobrą postacią do carry, spróbuj zagrać Jaxem, Rengarem na jungli...

­

Ja grałem NA gangplanka a nie nim :D

Cóż,jutro nowy sezon. Licze na jakies s3-g5

Wlasnie gram,poppy zrobiła 1/4 i wyszła z gry.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Polecam Eliske, łatwo nią carrować na niskim elo, praktycznie każdy cocoon to kill, mało kto tam umie cokolwiek zdodgować, haha. Powodzenia w s6. 

Opublikowano

Głupoty to Ty teraz gadasz. Adc jest mobilny gdy rozwali pierwszą wieże na bocie, a też zależy jak gra twój Supp. A do czasu rozwalenia wieży enemy top oraz mid mogą już być nafeedowani... Chyba ze chcesz pomagać swoiemu teamowi z doranem i butkami.

ADC może wygrać Tobie całą grę. Jeżeli ktoś jest dobry i ma umiejętności ponad srebro to jest w stanie wygrać linię nawet bez supporta. Czemu moi wszyscy znajomi co normalnie są w diamencie, na smurfach izi wychodzą z brązu/srebra/golda+? Bo potrafią grać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...