Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC error

Gość Kirakun89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Rok temu kupiłem nowego laptopa z firmy DELL i oczywiście moim obowiązkiem było kupie gry CS:GO. +/- 5 miesięcy temu dowiedziałem się, że istnieje takie coś jak ''Hack na osiągnięcia'' który jeszcze nie był za bardzo popularny. Chęć posiadania złotych żetonów był tak duży, że tzw czita użyłem i było wszystko dobrze aż do pewnego czasu. Od miesiąca borykam się z problemami w cs:go mianowicie. Co 1 zagrany mecz rankingowy pod koniec lub w środku wywala mnie z meczu i wyskakuje informacja odnośnie problemu z Valve AntyCheat. Po kliknięciu ''OK'' przekierowuje mnie z cs'a do przeglądarki na stronę steamcommunity. Próbowałem różnych rzeczy lecz można powiedzieć nic mi nie pomogło i borykam się z problemem do teraz. Jeżeli będziecie potrzebowali jakieś informacje, proszę o odpowiedz poniżej. 

PS: [Po użyciu tego czita na osiągnięcia odrazu go usunąłem]

Opublikowano

I na tej stronie masz możliwe rozwiązania na zaistniały problem, dostosuj się do ich porad. Jak już wypróbujesz wszystkie to napisz ponownie w tym temacie i jakoś to zwalczymy wspólnymi siłami.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Pamiętam że mi pomógł punkt w pomocy technicznej steam, który mówił o usunięciu pewnych plików. Tylko nie pamiętam dokładnie jakich, ale tam gdzie cię przekierowuje po dostaniu VAC errora, masz odpowiedź co dokładnie usunąć.

Opublikowano

I na tej stronie masz możliwe rozwiązania na zaistniały problem, dostosuj się do ich porad. Jak już wypróbujesz wszystkie to napisz ponownie w tym temacie i jakoś to zwalczymy wspólnymi siłami.

Dokładnie to samo robiłem i nic, programy które mogą blokować pliki, ani jednego nie mam, wszystkie porady na YouTube wykonane lecz to nie pomaga..

jeżeli usypiasz laptopa spróbuj go zresetować, reinstal cs wyłącz programy które są  pokazane w tym linku: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837

• Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • CCleaner
  • Process Hacker
  • DLL Injectors

Miałempare takich programów lecz je usunąłem, miałem 2 tygodnie formata więc cs był na nowo, został zaisntalowany grałem z 2,3 mecze a potem ten problem znowu powracał ;-;

Opublikowano

Na pewno nie jest to wina programu na osiągnięcia sam używałem na tf2 csa bardzo dawno temu i wszystko gra do dziś chociaż po uzyskaniu osiągnięć do obu gier już nie używam a co do problemu: 

opcje uruchamiania -insecure dajesz ok wyłączasz wchodzisz jeszcze raz wymazujesz i powinno być ok 

Opublikowano

Pr

Na pewno nie jest to wina programu na osiągnięcia sam używałem na tf2 csa bardzo dawno temu i wszystko gra do dziś chociaż po uzyskaniu osiągnięć do obu gier już nie używam a co do problemu: 

opcje uruchamiania -insecure dajesz ok wyłączasz wchodzisz jeszcze raz wymazujesz i powinno być ok 

Próbowałem i dupa :[

Opublikowano

Tez miałem to kiedyś ale nie pamietam za bardzo co zrobilem i wystarczal reset ;F

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Mi tam pomaga szybki reset kompa, zawsze.

Ew. szybka spójność plików i reset.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Mi tam pomaga szybki reset kompa, zawsze.

Ew. szybka spójność plików i reset.

Tydzień temu próbowałem, nie pomogło :-;!

Opublikowano

Witaj , jest kilka sposobów : 

- Reset Komputer 
- Sprawdzenie spójności plików gry
- Przeinstalowanie Gry
- Zdefragmentowanie dysku
- Przeskanowanie dysku antywirusem
- Przeczyszczenie dysku ze śmieci np programem ComboFix / Adwcleaner 
- Przywrócenie systemu do poprzedniego stanu ( punkt przywracania systemu)

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Mi pomogło usunięcie antywirusa. Jakiego masz?

Nie mam żadnego, wiem ze to głupie ale go poprostu nie mam hah... [Windows walla tez]

Opublikowano

A sprawdź czy w opcjach uruchamiania gry nie masz dopisanego " -insecure " , jeśli masz to wywal to.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

ostatnimi czasy wielu osobom takie cos wyskakuje, i wszyscy sie bulwersuja bo dostaja bana na turnieje

Opublikowano

ostatnimi czasy wielu osobom takie cos wyskakuje, i wszyscy sie bulwersuja bo dostaja bana na turnieje

Dostałem 6,7 banów przez to gówno więc trudno się nie wkurw*ać.. :-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...