Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2 [Dedyk] [4Fun]

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to jakaś porażka wydajesz pieniądze za reje i każdego dnia znika EG według mnie to jest chore jeżeli chcecie zrobić serwer na reje płatną to chociaż naprawcie błędy i bugi i znikające itemki to ja siedziałem 5 godzin żeby zrobić itemki full wypas do pvp a tu taka sytuacja rozumiem raz ale to już 5 raz ;/

Opublikowano

Serwer to jakaś porażka wydajesz pieniądze za reje i każdego dnia znika EG według mnie to jest chore jeżeli chcecie zrobić serwer na reje płatną to chociaż naprawcie błędy i bugi i znikające itemki to ja siedziałem 5 godzin żeby zrobić itemki full wypas do pvp a tu taka sytuacja rozumiem raz ale to już 5 raz ;/

a w godzinach szczytu tego serwera jest ze 20 graczy?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Itemy zostaly usuniete tylko 1 zeby wyeliminowac eq smierci . Wiec nie pierd*** ze 5x ulomie. Wczoraj wieczorem bylo z 50 osob i turniej pvp. Z dnia na dzien graczy jest co raz wiecej .
Opublikowano

Jak mógł być turniej z 50 osobami skoro w rankingu tylko 5 osób ma więcej niż 100 poziom ? Już po nim można stwierdzić że ten serwer to niewypał a o liczniku online już nie wspomnę totalna porażka.

Opublikowano

Itemy zostaly usuniete tylko 1 zeby wyeliminowac eq smierci . Wiec nie pierd*** ze 5x ulomie. Wczoraj wieczorem bylo z 50 osob i turniej pvp. Z dnia na dzien graczy jest co raz wiecej .

Chyba jak dodałeś sobie ludzików w paincie lub photoshopie to tyle miałeś nie możliwe ja gram każdego dnia na serwerze i jeszcze ani razu nie spotkałem 50 osób a resztę napisał Vencus wyżej :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam,trzymajcie się zdala,serwer pod is-wyzysk 

specjalnie nie naprawiają banalnych bugów

ala reaktywacja bo już nikt w is nie inwestował 

+pokasowane konta ( za to ci w dupe) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer syf, sety broni i zbroji kolejny syf, nikt na tym nie chce grać bo to wszystko jest za czasów komuny bida z nędzą, nie polecam.

sds.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1600 graczy hahahahaha aż tak bardzo podkręcony.

Serwis istnieje: 1251

Graczy Online: 1600

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żaden link serwerowy nie jest dostępny.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...