Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4funMT2 [Dedyk] [4Fun]

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierscieniem wbijasz 30729 czy jakos tak.. A mam bron na 65000 ... Mial byc lvl za 1 mooba i chuy nic nie ma... Lolecieli w cbuya znowu .. Nawet nikt sie w temacie nie wypowie tylko kase zgarneli za reje i nara ... Chcial bym na prawde polecic ale przez ten lvl nie polecam

.. Po chuy tyle czasu dropilem bron ma 65000 lv skoro nie mozna go wbic.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bron na 65k lvl jest od levela 0 :D

nie pierd^^^ bo nie sa od lvl 0 bo nie da sie ich ubrac.... wypusciles server gorzej pobugowany niz btl nie polecam z calego serva. 5 osob online 0 checi do gry do kosza z tym gownem.

Opublikowano

nie polecam gorzej zbugowanego serva od 5 lat nie widzialem... nie dosc ze gra 7 osob to jeszcze takie bugi z eq... na prawde nawet gdyby bylo reje za darmo to bym nie gral. Admini zgarneli kase i maja wyebane nawet nie odp na forum jak i w grze. polecam serverek do kosza bo cos takiego nie ma prawa istniec na tym forum.

Opublikowano

Przecież odpisuje :D na  fejsie też *o*

kur wa prosze cie... serv wgl nie jest do grania 70% nie dziala... kd... bronie na 65000 lv niektore bony , te bony nastale wez wgl wylacz to gowno i potaw cos normalnego do pvp bo tutraj z 6 graczami sie nie utrzymasz,,

PS: Skiny w CS:GO juz kupione za kase z reje? bo widze że chyba tak

Opublikowano

Usuńcie 32767lv i ustawcie max 255 ;) i nie będzie syfu, tylko wszystko będzie dość wyrównane, można też odświeżyć wygląd całego ekwipunku, mała propozycja ode mnie ;)

Opublikowano

Dobra pogralem troche.

+Skasowac bronie na 65k lvl bo to jest posrane..

+Skasować te bezsensowne bonusy u NPC gdzie skile si dostaje... 

+Zmniejszyć abs na magie 105% Bez przesady....

+Zwiększyć DMG szamanowi i leczenie.

Opublikowano

Kuźwa czekałem na ten serwer cały rok. W końcu mogę wydać moje wszystkie pieniądze na rejestracje piętnastu kont !

bezbek. Nie wiem kto normalny tam gra/bedzie grał

VsxuB58.png

Opublikowano

Mam takie pytanie ma ktoś może z was Windows 10 i działa wam serwer bo u mnie na W10 nie chce się uruchomić nawet przez administratora nie daje rady  :D

Opublikowano

Dziwne to jest trochę gdyż pobiorę to raz uruchomię i potem już nie da rady za drugim razem i muszę odnowa pobierać klienta ;/

Opublikowano

Ten serwer według mnie to nie ma w ogóle przyszłości, sądząc po ilości graczy to wydaje mi się, że bardziej jest oparty na kasie niż zależy im bardziej na graczach.

99523830871009328537.png

Opublikowano

Dobra wszystko zrobiłem serwer mi już działa :D

Mogli byście dodać tebele z bonusami bo nie każdy wie jakie wchodzą :D

Graczy jest z 30 a nie 1600. Dowiem sie kurw... W koncu jakie itemy daje ten vip z is ?..

Właśnie z tymi graczami to oszukują :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...