Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer+monitor za 3700 zł

Skipperek70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie czy jak będe zamawiał z złożeniem to oni instalują sterowniki ? :D bo nie jestem obeznany :P a jak nie to są one na płycie w pudełku ?

Gtx do ciebie nie przemawia? Za te pieniadze nie znajdziesz lepszego gtx, ( no chyba ze chcesz do 970 dolozyc 500zl ) a gtx 980kosztuje tyle ile wszystko co wymagasz

Opublikowano

Spoko :) dzięki. A jak z tym składaniem z morele, dobrze składają ? :D

Ta.

Co do sterów, bo widziałem Twoje posty, ściągasz do karty (najlepiej z neta, bo najnowsze) i z płyty głównej to masz płytkę.

Chyba umiesz bootować pendrive / płytę?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Taa ogarne to ;) tylko nadal nie wiem skąd tego wina sciąganąć bo mam oryginalny kod ale programu instalacyjnego brak ... :c a i czy ta płyta głowna się sprawdzi ? bo coś mało opini i kupujących

Opublikowano

Chyba jak instalujesz z płyty to są stare?

Nie wiem nie instalowałem, więc lepiej pobierz stąd https://www.msi.com/product/motherboard/support/H110M-PRO-VD.html#down-driver&Win8.1 64

Pod płytę główną, którą podał oski

Taa ogarne to ;) tylko nadal nie wiem skąd tego wina sciąganąć bo mam oryginalny kod ale programu instalacyjnego brak ... :c a i czy ta płyta głowna się sprawdzi ? bo coś mało opini i kupujących

Na jakiego windowsa masz ten klucz, bo widzę google siada u Ciebie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Tremo Windows 10 :) bo podobno lepiej skylake na nim chodzi to prawda ?

Nie prawda.

Google: Windows 10 64 bit download orgiginal, chodzi o to, żebyś miał instalkę orginalną, a klucz masz swój.

Zawsze możesz mieć 8.1 / 7 i zaktualizować do 10.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Dobra, zrobiłem to tak: pobrałem media creation tool, tam zaznaczyłem windows 10 64 bit i na usb mi się zgrywa :v i teraz pytania: Czy to jest oryginalny windows ? I czy będzie to zbootowany pendrive ?

Opublikowano

Jeszcze dwa pytania dotyczące windowsa :) mam na usb go i jak zainstaluje to system będzie chciał klucz ? Jak tak to użyć tego z 7 ? Czy kupić nowy na kinguin w wersji OEM za 76 zł ? I czy to nie jest jakieś oszustwo na kinguin :D ?

Opublikowano

Najpierw to musisz zainstalować Windows 7, a dopiero Windows 10 update.

Te z Kinguin to kłamstwo, @Razeer123 miał i nie polecam.

Owszem, kupiłem klucz. Dostałem key dla studentów do programu dla uczelni, miałem Kinguin Buyer Protection więc nic nie straciłem.

Masz skrina:

PiKC2Ej.png

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...