Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Mobilny token

DarkusFD

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a jeżeli już mam nr telefonu dodany + mam symulator androida (ale za dużo laguje system) to można na iziku tutaj to dodać?

@Edit

Wszystko działa jak należy :D.

76561198115213832.png

Opublikowano

Witam... Otóż mam pytanie dotyczące "  TOKENA ". Chcę zwerifikowac swój nowy nr telefonu, ale niestety nie mogę, ponieważ musze podac swój stary nr z telefonu, którego już nie mam... ( Chodzi oto, ze jak chce zmienić, usunąć itp... tokena to pisze " Wyslalismy wiadomość na twój stary nr telefonu " Niestety nie mam już dostępu do starego nr ! Proszę o pomoc! Pozdrawiam

Opublikowano

Witam... Otóż mam pytanie dotyczące "  TOKENA ". Chcę zwerifikowac swój nowy nr telefonu, ale niestety nie mogę, ponieważ musze podac swój stary nr z telefonu, którego już nie mam... ( Chodzi oto, ze jak chce zmienić, usunąć itp... tokena to pisze " Wyslalismy wiadomość na twój stary nr telefonu " Niestety nie mam już dostępu do starego nr ! Proszę o pomoc! Pozdrawiam

W celu usunięcia numeru z konta steam musisz skontaktować się z supportem steam. Napiszesz im, że zgubiłeś numer i czy mogą Ci go usunąć z konta.

Zostaniesz wtedy poproszony o podanie dowodów zakupu z konta np. PSC, PayPal bądź CDkey;ów z gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...