Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zabezpieczać swój serwer przed crasherami i ddosami w tych czasach?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Shao King

Tavrosa?

Tego ktorego przedwczoraj wypierdalalem jak psa  xD,az dodali z desperacji pingowanie  xD

a easy mi grozil ze przyjedzie do mnie do miasta xDDDDDD?

sry dbl post

Nie to nie tavros... tylko Ta*b***cr**  :) ; ** Spr. waszym serwerkiem od pakietów i nie da rade tam wbić bo zrobili to samo co Napisał własnie ta pewna osoba o której nie wiem kim jest jakiś no name  xD

@nie polecam używać LightAntiBot, który został napisany przez Unixeja, posiada kilka backdoorów. 

banner.png

Opublikowano

Nie to nie tavros... tylko Ta*b***cr** :) ; ** Spr. waszym serwerkiem od pakietów i nie da rade tam wbić bo zrobili to samo co Napisał własnie ta pewna osoba o której nie wiem kim jest jakiś no name xD

@nie polecam używać LightAntiBot, który został napisany przez Unixeja, posiada kilka backdoorów.

Jeśli myślisz, że kicked for flying to jest fix to gratuluję. Udowodnić Ci że nie jest?

#STOPIMIGRANTOM

Opublikowano

Jeśli myślisz, że kicked for flying to jest fix to gratuluję. Udowodnić Ci że nie jest?

#STOPIMIGRANTOM

Nie, nie chodzi mi tutaj o kicka za fly. Sam dobrze wiesz o co mi chodzi ;) Spr. kod. Nie tylko ty jesteś cwany. ;]

banner.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz uniknąć ddosów to kup sobie maszyne Anty DDos game z ovh / soyoustart (tańsza wersja) ;)

Co do crasherów to nie zadzieraj z ludźmi to nikt nie bedzie mial po co wywalac ci serwera :D

Napisał ten co najwięcej wie o minecraft, nie słuchaj się nie trzeba kupywać dobrej maszyny...

Bo połowa rzeczy to jakieś błędy na serwie lub crasher itd. itp. , a pózniej administracja uznaje to za DDOS!!! U mnie  był podobny przypadek, gdy prowadziłem serwer z @OtekPlay wielki programista, który podobno potrafi Kodować itd. itp. nawet crasher i inne błędy silnika uznawał za ataki DDOS xDDD. 

banner.png

Opublikowano

@Shao King

Nie wyzywaj mnie i nie oskarzaj o wspolprace, byles jak juz imigrantem na tym serwerze, co z tego ze domena twoja jak pol ludzi Cie na serwerze nie lubilo xDDDDDD

Imigrancie jeszcze jedno, tak zabezpieczyles znawco xgolda ze mapa poszla ... :D

@edit2

Ta*b***cr**?

Daj nazwe na priv.. 

Chodzi Ci o pingowanie?(Dodanie do listy?)

http://scr.hu/0qbw/firsv

:D?

@topic

Zatrudnij reizyeraYT(IMIGRANT) on zna sie na rzeczy mowie Ci.. on zabezpieczy Ci tak serwer ze nawet sam na niego wejdziesz !

(btw, przypomnialo mi sie blokowanie wejscia na inne serwery przez iptables) XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie jestem wlascicielem/programista tego serwera ani nigdzie fixa nie publikowalem.

To latwe, zdekompilowa przez PaperTools, w notatniku zmienic kilka rzeczy i mvn clean install

­

­PS. Unixej, sposob na crashowanie tym byl na pewnym forum w USA (nie, nie mowie o leakforums i RGHost), wiec to nie ty wynalazles :)

Opublikowano

@Shao King

Tavrosa?

Tego ktorego przedwczoraj wypierdalalem jak psa xD,az dodali z desperacji pingowanie xD

a easy mi grozil ze przyjedzie do mnie do miasta xDDDDDD?

sry dbl post

spadaj co :/

-

nie ma takiego czegoś jak zabezpieczenie przed crasherami, jak załatasz jednego crashera to znajdą drugi i tak w kółko

Opublikowano

@chrobry51

Dzialanie dostales odemnie pajacu, i nie jest takie jak mowisz :)

Każdego nazywasz Pajacem? Moim zdaniem to ty tutaj wychodzisz na największego pajaca, pochwal się, iż ty masz ból dupy i pakietami wywalasz serwerki : ) :D

@Shao King

Nie wyzywaj mnie i nie oskarzaj o wspolprace, byles jak juz imigrantem na tym serwerze, co z tego ze domena twoja jak pol ludzi Cie na serwerze nie lubilo xDDDDDD

Imigrancie jeszcze jedno, tak zabezpieczyles znawco xgolda ze mapa poszla ... :D

@edit2

Ta*b***cr**?

Daj nazwe na priv.. 

Chodzi Ci o pingowanie?(Dodanie do listy?)

http://scr.hu/0qbw/firsv

:D?

@topic

Zatrudnij reizyeraYT(IMIGRANT) on zna sie na rzeczy mowie Ci.. on zabezpieczy Ci tak serwer ze nawet sam na niego wejdziesz !

(btw, przypomnialo mi sie blokowanie wejscia na inne serwery przez iptables) XDDDDDDDDDDD

Xgold nie był mój ; * i przyznałeś się, że na LightAntiBot jest backdoor(macie tu potwierdzenie dla tych co używają tego syfu!).

A co do moich zabezpieczeń, po co dodawać pingowanie? Łatwo obejść ;3.

Pamiętaj fixa w każdej chwili mogę wrzucić :) I tak nie używam twojego syfu; ) 

@Życzę powodzenia w Holandii na truskawkach u mojego Dziadka. 

Nie ma to jak być biednym będąc programistą, czyżby kolejny pseudo programista -syf?

-------------

Hard zrób to co napisał Chrobry bo to działa w 100%. Testowałem i działa.

banner.png

Opublikowano

@up

Oh god, imigrant grozi udostepnieniem silniku z taka sama metoda jaka uslyszal chrobry, sikam xD

(Strike niby Ci ukradlem pliki do dzis sikam ze smiechu jak rexon mi to powiedzial) xD

Jaki LightAntibot?

A w holandi, dziekuje na pewno pojade.

Biednym programista? 

To ze Tobie sie nie chwale ile zarabiam nie znaczy ze jestem biedny, no ale #cebulacity

Ale moge byc biedny, lepiej biedny niz glupi.

"Każdego nazywasz Pajacem? Moim zdaniem to ty tutaj wychodzisz na największego pajaca, pochwal się, iż ty masz ból dupy i pakietami wywalasz serwerki : )  :D"

Da sie wywalac serwer :O? JAK ZDRADZ MI IMIGRANCIE.

"A co do moich zabezpieczeń, po co dodawać pingowanie? Łatwo obejść ;3."

Jedyne co ty bys obszedl to koze, bo wy tak imigranty maja :D

Opublikowano

@Shao King  przestań obrażać tutaj na forum każdego i nawet na tym swoim dennym serwerze. Co z tego k***a że @OtekPlay pracuje w Holandii i zbiera truskawki czy coś tam? Co ciebie to gówno interesuje to ja nie wiem, uwzięliście się na tego Otka jak nie wiem co. @Shao King powiem tak Otek przynajmniej pracuje a nie bierze kasę od Mamusi....

@HARD_1337 polecam tobie znaleźć jakiegoś programistę który naprawi tobie silnik aby nie działały crashery i inne. Dodam też że @booterxyz nie ddosuje serwerów za nic ani nie griefuje..,

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@Shao King Nie prowokuj użytkowników, takie sprawy załatwiajcie na PW i proszę o zachowanie w temacie kultury, nie obrażając siebie nawzajem. 

@gornie12 Przypominam Ci, że masz na pasku 98 punktów, więc nie obrażaj Ty również od ''pajaców''. ;)

Opublikowano

@Shao King  przestań obrażać tutaj na forum każdego i nawet na tym swoim dennym serwerze. Co z tego k***a że @OtekPlay pracuje w Holandii i zbiera truskawki czy coś tam? Co ciebie to gówno interesuje to ja nie wiem, uwzięliście się na tego Otka jak nie wiem co. @Shao King powiem tak Otek przynajmniej pracuje a nie bierze kasę od Mamusi....

@HARD_1337 polecam tobie znaleźć jakiegoś programistę który naprawi tobie silnik aby nie działały crashery i inne. Dodam też że @booterxyz nie ddosuje serwerów za nic ani nie griefuje..,

Człowieku ja od Mamusi nie muszę brać pieniedzy ;*, iż wiesz dobrze, że mam najlepszy i największy serwer w Polsce.

A nie musisz lizać du*y im bo i tak wiem, że jesteś w administracji u ----

Sam kiedyś jechałeś ----... Zapłacił? XDD

banner.png

Opublikowano

@Shao King dzieciaku arabski z pod sklepu o czym ty znowu pierdzielisz?? Największy i Najlepszy Survival w Polsce hahahhahahaahha dawno się tak nie uśmiałem bachorze jeden idź lepić bałwany i tyle bo jak narazie to kozaczysz wszędzie... A płacić to ty musisz żeby koledzy nie bili cie patelnią po głowie i tyle :) A liżesz dupe arabski baranku :)

Najlepiej to zrób swój autorski silnik to wtedy nikt nie będzie wiedział jak wywalić serwa. 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Człowieku ja od Mamusi nie muszę brać pieniedzy ;*, iż wiesz dobrze, że mam najlepszy i największy serwer w Polsce.

A nie musisz lizać du*y im bo i tak wiem, że jesteś w administracji u ----

Sam kiedyś jechałeś ----... Zapłacił? XDD

Zakończ już ten spam, twoje posty są tak bardzo wartościowe http://scr.hu/0duk/fk70j

Użyj wersji 1.8+ posiada większość błędów naprawionych!
Opublikowano

słuchaj sie jakiś spierdolin z 70 postami które szpanią sie ze podobno umią 200 języków i mają je w małym palcu, nie zabezpieczysz sie przed crasherami bo ciągle bedą nowe

iż wiesz dobrze, że mam najlepszy i największy serwer w Polsce.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja p******e, zabij sie 

z serii: mój serwer jest najlepszy w polsce

@Risen. ratuj błagam

--

a co do ciebie reizer, to że ktoś nie zamierza z tobą współpracować to nie znaczy że jest pajacem

odbija ci i masz jakieś opinie z dupy wzięte na temat osoby z którą współpracujesz (typu na mnie czy otka)

tak sie jarałeś tą grafiką, że jestem dobrym grafikiem i moje grafiki ci się podobają a potem co? drago który próbuje sie podszyć pod inną osobe daje ci opinie które wymyślił pod prysznicem 

a na pluginy otka nie narzekałeś, ba, nawet sie nimi chwaliłeś, że tylko twój serwer je ma i są autorskie a teraz jak ktoś wyrobił sobie opinie o tobie to sie do niego przypierdalasz bo ci odpierdala albo go denerwujesz

pis

--

a ty autorze nie słuchaj jakichś randomów które sie znają tylko na wpierdalaniu hajsu w klocki by ich serwer był popularny (i tak nie jest)

@HARD_1337 napisalem ci odpowiedź na samym początku

@Shao King widze że skończyły ci się argumenty więc zamiast mi odpisać to napiszesz "nie przeczytałem" bk

Opublikowano

Ten temat jest do pomagania a nie do wyzywania się

I jak pomogłem, serwer zabezpieczony? Zrobiłeś to co ja pisałem z Chrobrym? 

----

Polecam weryfikację na stronie dodać przed botami i można nawet antycheata wywalić bo to syf dużo osób tego nie używa.

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...