Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal się swoją postacią!

Luxorris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3tD7NDG.jpg

<--- Force Master, main, mój najlepiej stworzony bohater i najbardziej KJUT <3

RNrQOjj.jpg

<--- KFM, bardzo się nad nim starałem i myślę, że mi się udało :)

Opublikowano

Robimy destroyera :D

19979403214378474871.jpg

y8HqE13.png                             

Opublikowano

To strój Yellow Dahlia do kupienia pod F10 ;) Strój wygląda tak tylko na rasie Gon.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Cóż, to i ja przedstawię swojego malucha :D mimo iż chłopak to lubi damskie ciuszki

Screenshot_160307_004.jpg
Screenshot_160307_005.jpg

Opublikowano

Pora na mały update! Yun Force Master, bo Lyn mi się znudził, a support postanowił ze mnie pożartować i powiedział, że Lyn musi zostać usunięty z niewiadomych mi przyczyn :)

WzihWlz.jpg

kes88jO.jpg

BNVsFqe.jpg

Dodam za 6 dni Assasina i Blade Mastera, jak mi się 2 Warlocki usuną .__.

Opublikowano

Mały update, ps ta broń jest boska :O

61654506262601992223.png

y8HqE13.png                             

• 1 rok później...
Opublikowano

Trochę tak odkopuje, ale po długiej przerwie wracam do gry wraz z nową postacią KFM - moja nieobecność spowodowana sprawami osobistymi.

3239714921148571382943.jpeg9323714921148571382943.jpeg

没我爱

Opublikowano

No to skoro temat został odkopany, to również pochwalę się swoją postacią.
Klasyczny Pure White, oraz nowy outfit za 4800 NCoins.  o.O 

KH2gDxh.jpg

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...