Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal się swoją postacią!

Luxorris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż , to może nie jest jakiś piękny screen ale miało być chwalenie się więc . Wbijam sobie force'a na nowym serwerze <3 Tak prezentuje się pierwszy dzień gry ( p.s tak wiem że powinno być NotThatSmall ) : ZBAphDg.jpg?1

Opublikowano

W końcu! Jeszcze tylko Mane of the Ironfang Lord oraz Infernal Lord's Eyebrow i będzie wymarzony outfit.  <3 

jq39sz.jpg

@Edit
Jest i maska! :D 4 godziny dropienia, warto było. 
:love: 
rgmqa0.jpg

maybenow.png

Opublikowano

QrKvLcZ.jpg

Oto część z "50 Twarzy Koushi'ego", mój Lyn w moich ulubionych odsłonach. : D
Panda na sterydach musi być! (Lewy dolny róg)

tumblr_mzsac2amwP1ro3tcqo1_500.gif

Opublikowano

Nooooo w końcu!

Dropiłam ten skin 3 dni, a razem nachodziłam się na dungeon 42x.

TAKA MĘCZARNIA! Ale opłacało się!

wHHWHnB.jpg

Opublikowano
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie chciało mi się obcinać i tp ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

12669403_460390590822544_1388930794_o.jp

12674996_460390394155897_701769497_o.jpg

Opublikowano

To może ja coś zamieszczę :D

82517064362147112854.jpg69673582569002291806.jpg

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie chodzi mi o postać a o samo miejsce, które sobie znalazłem na spędzanie wolnych chwil w grze - przy okazji drzewo upierdziela nogi, także bądźcie ostrożni.  ;)
h9xa0z.jpg

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...