Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieci, Trolle i Cheatery w CS:GO

Matend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak gram aktualnie na supreme, przez ten durny system to jest tak samo jak było kiedyś, czyli w każdym meczu jakieś boostowane gówna, no i oczywiście cziterzy.

Opublikowano

Update zjebany dawno nie grałem mmow i postanowiłem ze zagrać, ugralem meczyk był do ez i wyjebalo mnie do s2... Wcześniej miałem mg2. Najlepsze jest to że nie mogę wyjść z tego s2, bo jest tak że ugrywam 1,2,3,4,5 mecz i c**j. Albo derankersi się trafiają albo polaki trollujace

76561197963952284.png

Opublikowano

Patrząc na CS:GO tak bardzo z góry jako weteran 1.6 trochę mi się wydaje, że te wszystkie skiny, rangi, skrzynki, ruletki, lounge popsuły trochę klimat CS. Kiedyś w 1.6 grało się tylko po to żeby być dobrym i rywalizowało się skillem, albo żeby się dobrze bawić. Każdy starszy gracz 1.6 powie, że nie ma lepszych wspomnień z CSa niż te na 1.6; Jailbreaki, DRy, Zombie itp. Teraz rywalizacja jest o rangi, kto ma lepsze skiny, kto ma wyższą rangę (ranga=/=skill). Jak nie było rang to nie wydawało mi się, że jest źle, ale Valve wie co robić żeby kręcić biznesem i wykorzystywać to, że coraz młodsze dzieci sięgają po gry komputerowe.

4Fun =/= Profesjonalizm

I tutaj troszkę popełniłeś błąd. Piszesz o grze 4fun, JB, DR, Zombie. Za to w CS:GO jest bardziej rozwinięta gra esportowa, niż była w 1.6. Dlatego, że są nowsze technologie e.tc.

Zatem... 

4Fun: 1.6 > GO

Sport: GO > 1.6

Patrząc na CS:GO tak bardzo z góry jako weteran 1.6 trochę mi się wydaje, że te wszystkie skiny, rangi, skrzynki, ruletki, lounge popsuły trochę klimat CS. Kiedyś w 1.6 grało się tylko po to żeby być dobrym i rywalizowało się skillem, albo żeby się dobrze bawić. Każdy starszy gracz 1.6 powie, że nie ma lepszych wspomnień z CSa niż te na 1.6; Jailbreaki, DRy, Zombie itp. Teraz rywalizacja jest o rangi, kto ma lepsze skiny, kto ma wyższą rangę (ranga=/=skill). Jak nie było rang to nie wydawało mi się, że jest źle, ale Valve wie co robić żeby kręcić biznesem i wykorzystywać to, że coraz młodsze dzieci sięgają po gry komputerowe.

4Fun =/= Profesjonalizm

I tutaj troszkę popełniłeś błąd. Piszesz o grze 4fun, JB, DR, Zombie. Za to w CS:GO jest bardziej rozwinięta gra esportowa, niż była w 1.6. Dlatego, że są nowsze technologie e.tc.

Zatem... 

4Fun =/= Profesjonalizm

Zatem... 

Śmieszne jest to że  ludzie piszący takie tematy poznały csa właśnie od yt'berów.

Co ty pier*olisz ? Jeżeli ja gram w CS:GO od premiery. Co najwyżej na YT były wtedy wymagania ( haha ). Nie masz racji, twój post jest zbędny, uznałbym go za off-topic i dał ci piątaka.

Powiem tak , mam na main LEM'a Spadłem z Suprema i często zdarza mi się zagrać z Globalem i po tym update z rangi jest 10 razy mniej dzieci , trolli czy  cziterów więc za bardzo nie wiem czy twój problem jest prawdziwy  o.O

Zgadzam się... Niestety uwierz... Zdążyli już kupic konta z wbitymi rangami, lub przy wbiciu użyli troszkę pomocy programów.

Opublikowano

Mefju23.

Nie wiem, czy ciąży na mnie jakaś klątwa, czy co, ale ja cheatera więcej razy spotkałem na uproszczonym, niż na mm'ie, a mam w tej grze z 750h na wszystkich kontach.

Co do tych youtuberów i dzieci - wszystkiemu winna jest śmieszna cena CS'a + promocje na niego przez 6 miesięcy w roku. Przecież w takim minecrafcie, jak byli youtuberzy i zrobili jakiś "swój" serwer to 95% osób grało na piracie. Gdyby CS kosztował 200zł to nie byłoby tylu cheaterów, smurfów, dzieci, trolli itd.

na mm też spotkałeś tylko tam się kryją bo overwatch działa, na uproszczonym jak ktoś kupuje konto i musi być 3lv to jest rage aim, wh i wszystko i nic im nie zrobisz bo overwatcha na uproszczone nie ma.

Opublikowano

na mm też spotkałeś tylko tam się kryją bo overwatch działa, na uproszczonym jak ktoś kupuje konto i musi być 3lv to jest rage aim, wh i wszystko i nic im nie zrobisz bo overwatcha na uproszczone nie ma.

Wczoraj zagrałem sobie 2 DM'y od valve, guess what? Trafiłem na tego typu osobę. Silent-aim jak nic bo reakcje miał koleś nieziemską. Do tego jego qck scopy z awp'y mnie rozwalały. Z początku myślałem 'może jakiś pros czy coś', zaczęliśmy grać 2DM'a też został. Sprzedał się perfidnie. Ale co zrobisz, jak report tutaj nic nie da.

graphic.png
Opublikowano

4Fun =/= Profesjonalizm

Zatem... 

Ani Ty, ani ja ani nikt z tego tematu nie jest profesjonalnym graczem. Gra komputerowa to zajęcie, która ma nam dawać przede wszystkim fun (nie mówię o profesjonalnych graczach, którzy żyją z CS:GO) a wiele osób zapomniało o tym i to jest przykre. Starczy przejrzeć tematy w tym dziale o rangach żeby zobaczyć jaki stosunek gracze mają do rang, odbiega to mocno od tego jak powinno być.

Opublikowano

Dzieci grają w to co grają popularne osoby.

Gra traci przez nich w większości. Jeśli chcesz pograć spokojnie to raczej pełna 5, chociaż zdarza się ogarnięty team - Trolle

A cheaterzy i oszuści zawsze byli i będą. Więcej zabezpieczeń nie zapewni spokoju. 

banner.jpg

Opublikowano

Jakoś nie widzę żeby poziom się zmienił, jest tak jak było, a jedyne wiem to że jak już się wbije globala to nie ma po co grać, bo nawet z sporym win streak spadniesz po 1 meczu z powodu słabego teamu albo ewentualnie jak grasz 5 to przegracie i tyle, bo nie zawsze się wygrywa i też po randze będzie. I to teraz nie chodzi o jakikolwiek poziom,że ma być trudniej i mają być lepsi gracze tylko w globalu, bo nawet jeśli jesteś dobry to teraz statystyki się nie liczą i spadasz od razu po przegranej.

Opublikowano

Istnieje takie coś jak gorszy dzień i jest też takie coś jak smurf...

Musze cie zmartwić takie cos jak "sory i have bad day" czy "slaby dzien" nie istnieje jest to popularna wymówka gowien :- ).

Prawdziwy Cs skończył się na cs 1.5 

Gowno dupa kamien kupa prawdziwy cs skonczyl sie na globalu jedyny prawdziwy cs byl 1.6 to byl jedyny najlepszy cs ktory powstal slowo counter cstrike skonczylo sie kiedy dodali do globala "skiny" tak skiny nikt nie zmusza ich do kupowania ale wlasnie tym spierdolili wspanialego csa :D.

fajnie że mając 7 lat juz grałeś w cs'a :P

Co w tym wielce zlego? może lubiał w to grać ?

4Fun =/= Profesjonalizm

Zatem... 

4Fun =/= Profesjonalizm

Zatem... 

jakie technologie xD? mowisz o tych pluginach  na serverze XDDD?.

No niestety jeśli jesteście na tyle słabi żeby tkwić w goldzie to macie tam mase dzieci :) Ja sobie w orle fajnie gram i bardzo mi sie podoba.

XDDD urwa jeblem :D na tym twoim "orle" jak taki z*******y poziom ze tam sie gry robi z deagla ale co tam takiemu typowi jak ty pisac skoro uwaza sie o wbilem orla jestem lepszy od goldow XDD skoro to ten sam poziom grania :D.

Co tu pisać cs spadł na psy i te smieszne mmy gdzie globusy po 80 godzinach maja info boga xD.Jesli sie nie ma 5 w csie to ta gra sensu nawet nie ma 0 emocji z gry jedyna frajda to granie na smurfie gold-LE i miec beke jak cie wyzywaja od "cheaterów".Moze gdyby zrobili nowy system dopierania ktory dobiera ci ludzi do teamu z twoim kda i iloscia rozegranych map :D 

Opublikowano

Poziom co tu dużo powiedzieć.... Nawet najlepszy uptade nic nie da. Trafiają się smurfy, którzy wywalają cię z meczu tylko dlatego że chcą sami taki mecz wygrać(to miałem przed chwilą). Po nowym uptade jest więcej ludzi, którzy boostują/są odpaleni i nawet się z tym nie kryją.

Ale cóż zrobić... To tylko gra, jeżeli nam się nie podoba czas znaleźć inną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...