Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieci, Trolle i Cheatery w CS:GO

Matend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, założyłem temat dyskusyjny na temat właśnie dzieci, trolli i oszustów w Counter-Strike'u.

Czy też uważacie, że właśnie dzieci ( w tym trolle ) grają i kupili tą grę, tylko dlatego że Youtuberzy w to grają ?

- Mi się wydaję, że właśnie beznadziejni youtuberzy typu Isamu, Nitro i tym podobne grają w CS i pełno dzieciaków teraz w to gra ? Pamiętam czasy 2013, nawet tez w sumie 2014, gdy CS nie miał takiego Hype'u to nie było dzieci, tylko starsi gracze z 1.6 czy Source. W tamtych czasach żadne polski youtuber nie nagrywał tej gry, z wyjątkiem Izaka który komentował mecze. Napiszcie co sądzicie o mojej wypowiedzi i odpowiedzcie na pytanie.

Co do cheaterów... W większości osoby, które nie potrafią sobie poradzić z wbiciem wymarzonej rangi. Próbują się kryć, ale nie wychodzi. Ewentualnie jakieś Rage Hacki na nieswoich kontach lub testowanie cheatów, które potem można sprzedać.

Opublikowano

Co prawda to prawda. Zgadzam się że 2013 to był czas kiedy praktycznie wcale nie było dzieci, nie było czegoś takiego wgl. Byliśmy tylko gracze starego dobrego "kantera" i było mniej tych haków itp. A teraz... Brak słów. Graczy na "gazie" jest więcej gdyż jest więcej młodych graczy. Chcą osiągać wysokie rangi nie posiadając tak naprawdę żadnej podstawowej wiedzy na temat tej gry. Miejscówki itp.

Z góry przepraszam za interpunkcje. Klikałem na telefonie. :D

Pozdrawiam.

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Nie ma problemu z interpunkcją. Zgadzam się z Tobą też w 100%. Też jestem raczej graczem młodego pokolenia ( rocznik -01 ). Bardzo dużo osób cheatuje nie dla zabawy, dla uprzykrzenia życia innym, lecz właśnie dla głupiej grafiki pod nickiem.

Opublikowano

Czy też uważacie, że właśnie dzieci ( w tym trolle ) grają i kupili tą grę, tylko dlatego że Youtuberzy w to grają ?

Niekoniecznie. W każdej grze (czasami o tym nie wiemy, bo takie kwiatki nie mają mikrofonu albo nawet nie potrafią na chacie się porozumieć ;p) się znajdą takie osoby.

Opublikowano

Cześć, założyłem temat dyskusyjny na temat właśnie dzieci, trolli i oszustów w Counter-Strike'u.

- Mi się wydaję, że właśnie beznadziejni youtuberzy typu Isamu, Nitro i tym podobne grają w CS i pełno dzieciaków teraz w to gra ? Pamiętam czasy 2013, nawet tez w sumie 2014, gdy CS nie miał takiego Hype'u to nie było dzieci, tylko starsi gracze z 1.6 czy Source. W tamtych czasach żadne polski youtuber nie nagrywał tej gry, z wyjątkiem Izaka który komentował mecze. Napiszcie co sądzicie o mojej wypowiedzi i odpowiedzcie na pytanie.

Co do cheaterów... W większości osoby, które nie potrafią sobie poradzić z wbiciem wymarzonej rangi. Próbują się kryć, ale nie wychodzi. Ewentualnie jakieś Rage Hacki na nieswoich kontach lub testowanie cheatów, które potem można sprzedać.

Mówisz o dzieciach w csgo, a sam masz 14 lat, w 2k13 miałeś 11-12 to co ty tu mówisz o starych graczach z 1.6?

śmiechu warte ;v

Opublikowano

W tamtych czasach żadne polski youtuber nie nagrywał tej gry

Mefju23.

Nie wiem, czy ciąży na mnie jakaś klątwa, czy co, ale ja cheatera więcej razy spotkałem na uproszczonym, niż na mm'ie, a mam w tej grze z 750h na wszystkich kontach.

Co do tych youtuberów i dzieci - wszystkiemu winna jest śmieszna cena CS'a + promocje na niego przez 6 miesięcy w roku. Przecież w takim minecrafcie, jak byli youtuberzy i zrobili jakiś "swój" serwer to 95% osób grało na piracie. Gdyby CS kosztował 200zł to nie byłoby tylu cheaterów, smurfów, dzieci, trolli itd.

tenor.gif

Opublikowano

Mefju23.

Nie wiem, czy ciąży na mnie jakaś klątwa, czy co, ale ja cheatera więcej razy spotkałem na uproszczonym, niż na mm'ie, a mam w tej grze z 750h na wszystkich kontach.

Co do tych youtuberów i dzieci - wszystkiemu winna jest śmieszna cena CS'a + promocje na niego przez 6 miesięcy w roku. Przecież w takim minecrafcie, jak byli youtuberzy i zrobili jakiś "swój" serwer to 95% osób grało na piracie. Gdyby CS kosztował 200zł to nie byłoby tylu cheaterów, smurfów, dzieci, trolli itd.

Gdyby CS kosztowal 200 zl to nie byloby tyle hajsu dla grubego gabena, wiecej cheaterow = wiecej hajsu.

Opublikowano

Trafilem na jakies dziecko w teamie co namawial mnie do kickniecia calej druzyny bo napisal " dawaj kickniemy wszystkich a bedzie fajnie xD " po czym zaczol trolowac, nagle 1bot bo gosciu nie wytrzymal po czym koniec meczu przegrana z tym dzieckiem. Co mial glosniejsze szumy od jego mikrofonu.

Opublikowano

Ale valve też ma za przeproszeniem " wyrąbane " czy są hakerzy czy nie .  Powinni zrobić jakiegoś anty-czita a nie jakieś śmieszne overwatche . Moim zdaniem jest to głupota aby gracze ogladali i stwierdzali czy "podejrzany" ma wspomagacze . Jak w temacie jest dużo "dzieci" ktorych to oglada i np. oglada jakiś typ z golda I i trafi mu sie w demie global i odrazu stwierdzi ze jakiś aimbot . Jednym słowem jes to bez sensu ... Hakerów jest coraz wiecej , ludzie sie denerwuja, zaczynają trolować , cała przyjemność z gry zamienia sie tylko w niepotrzebne denerwowanie się bo " dzieci,trole i hakerzy " . 

PS. Po co banować cziterów jak można wprowadzić nowy wygląd rękawiczek, a w przyszłości skiny do nich i zarobić jeszcze wiecej kasy . Jeżeli hakerzy jakoś wpływali by na mniejsze zarobki valve to na 100% było by ich mniej . Im tylko chodzi o kase kase i jeszcze raz kase .... 

Cs:Go schodzi na psy ....

@Zieliniak321 uwież mi grałem na LEM'ach kiedyś i nawet teraz po updacie rang i 3/4 zawsze trafią sie jakieś trole haki lub po prostu słabi gracze którzy maja 3 kile po 30 rundach. jest to przesada . Zaczołem zbijać range, ale narazie widze ze na kazdej randze jest to samo , są bardzo dobrzy i lamusy

Dodaje zdjęcie jakie sa teraz " odpowiednie rangi" po updacie . Goldy otwierają a suprimy zamykają .. Powiedzcie że jest to teraz bedziej sprawiedliwe . Grałem z randomami i takich przeciwników dostałem :
62248926061525097982.jpg
Opublikowano

Ale valve też ma za przeproszeniem " wyrąbane " czy są hakerzy czy nie .  Powinni zrobić jakiegoś anty-czita a nie jakieś śmieszne overwatche . Moim zdaniem jest to głupota aby gracze ogladali i stwierdzali czy "podejrzany" ma wspomagacze . Jak w temacie jest dużo "dzieci" ktorych to oglada i np. oglada jakiś typ z golda I i trafi mu sie w demie global i odrazu stwierdzi ze jakiś aimbot . Jednym słowem jes to bez sensu ... Hakerów jest coraz wiecej , ludzie sie denerwuja, zaczynają trolować , cała przyjemność z gry zamienia sie tylko w niepotrzebne denerwowanie się bo " dzieci,trole i hakerzy " . 

PS. Po co banować cziterów jak można wprowadzić nowy wygląd rękawiczek, a w przyszłości skiny do nich i zarobić jeszcze wiecej kasy . Jeżeli hakerzy jakoś wpływali by na mniejsze zarobki valve to na 100% było by ich mniej . Im tylko chodzi o kase kase i jeszcze raz kase .... 

Cs:Go schodzi na psy ....

@Zieliniak321 uwież mi grałem na LEM'ach kiedyś i nawet teraz po updacie rang i 3/4 zawsze trafią sie jakieś trole haki lub po prostu słabi gracze którzy maja 3 kile po 30 rundach. jest to przesada . Zaczołem zbijać range, ale narazie widze ze na kazdej randze jest to samo , są bardzo dobrzy i lamusy

Dodaje zdjęcie jakie sa teraz " odpowiednie rangi" po updacie . Goldy otwierają a suprimy zamykają .. Powiedzcie że jest to teraz bedziej sprawiedliwe . Grałem z randomami i takich przeciwników dostałem :
62248926061525097982.jpg

Istnieje takie coś jak gorszy dzień i jest też takie coś jak smurf...

Opublikowano

Prawdziwy Cs skończył się na cs 1.5 

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

To awansuj wyżej... Gwarantuje że od LE w górę nie ma takich problemów. Jeśli już to 1 na 30 meczy a może nawet i to nie.

Zgodzę się z tobą. W LE już praktycznie dzieci nie ma, a jak już się trafią to nie przeszkadzają w grze tak bardzo jak to było w silverach czy goldach. Co do cheaterów to w całej swojej grze spotkałem się z 3-4 razy z takim perfidnym co się kręci i strzela.

Opublikowano

No niestety masz rację, lecz swoje tutaj też robią niedorobieni Ruscy, którzy nie potrafią przyznać się do własnego błędu i rzucają mięsem na wszystkich dookoła, oprócz siebie.

Opublikowano

Mefju23.

Przegraj +1800h i wtedy zaczniesz rozumieć dlaczego wiele osób odchodzi. Trochę czasu znoł-lajfiłem w csgo, ale imo nie było to takie przyjemnie jak dawne czasy JB na 1.6 :) 2k9-12.

Cheaterów tak dużo nie ma, częściej ktoś ma czystego farta i wykonał zarąbistą akcje niż by używał hax'ów. Gra na MG-LE to nawet mi się mikrofonu używać nie chcę, bo tak czy siak team jest przeważnie "kerrowany". No chyba że gorszy mecz to wiadomo.

graphic.png
Uczeń
Opublikowano

Co prawda, to prawda. Dopóki więksi youtuberzy (typu Izak, Isamu) nie nagrywali to w ceesie panowała miła atmosfera, to co zaczęło się dziać od mniej więcej 6 miesięcy jest bardzo wielkim szokiem, ciężko trafić na mecz bez trolla, czy cheatera. W każdym meczu nie obejdzie się także bez bluzg wobec innych grach, nic dziwnego więc, że w takim np LoL'u wyzywają polaków od niewychowanych dzieci 

Opublikowano

Gdyby CS kosztowal 200 zl to nie byloby tyle hajsu dla grubego gabena, wiecej cheaterow = wiecej hajsu.

No niestety, hajs > dobro graczy. Takie życie, liczą się tylko pieniądze.

Ogólnie to wczoraj grałem na smurfie to trafiłem na 4 rusków, gdzie 1 wyszedł z meczu w pierwszej rundzie, a wygraliśmy do 10. A poziom na smurfie jest wyższy, niż na mainie (main g3, smurf mg2/mge xD).

Prawdziwy Cs skończył się na cs 1.5 

No jak się lubi pierwszego Doom'a to się tak pisze :v

Przegraj +1800h i wtedy zaczniesz rozumieć dlaczego wiele osób odchodzi. Trochę czasu znoł-lajfiłem w csgo, ale imo nie było to takie przyjemnie jak dawne czasy JB na 1.6 :) 2k9-12.

Cheaterów tak dużo nie ma, częściej ktoś ma czystego farta i wykonał zarąbistą akcje niż by używał hax'ów. Gra na MG-LE to nawet mi się mikrofonu używać nie chcę, bo tak czy siak team jest przeważnie "kerrowany". No chyba że gorszy mecz to wiadomo.

Nom, ja w 1.6 zawsze grałem na soplicy na GG lub ZombieMod3 od PePe <3 To były czasy :v

tenor.gif

Opublikowano

Patrząc na CS:GO tak bardzo z góry jako weteran 1.6 trochę mi się wydaje, że te wszystkie skiny, rangi, skrzynki, ruletki, lounge popsuły trochę klimat CS. Kiedyś w 1.6 grało się tylko po to żeby być dobrym i rywalizowało się skillem, albo żeby się dobrze bawić. Każdy starszy gracz 1.6 powie, że nie ma lepszych wspomnień z CSa niż te na 1.6; Jailbreaki, DRy, Zombie itp. Teraz rywalizacja jest o rangi, kto ma lepsze skiny, kto ma wyższą rangę (ranga=/=skill). Jak nie było rang to nie wydawało mi się, że jest źle, ale Valve wie co robić żeby kręcić biznesem i wykorzystywać to, że coraz młodsze dzieci sięgają po gry komputerowe.

Opublikowano

Mam w tej grze 2200 godzin. Mam 15 lat i przykro mi jest patrzeć na to jak cs upada :( Jakieś niepotrzebne nerfy i te ich zmiany z rangami. Było dobrze, nagle wszyscy zaczeli awansować... teraz wszyscy spadają z rang. Aktualnie gram faceit'y i mam w dupie mmy. 

Opublikowano

Mefju23.

Co to ma do rzeczy, jak gram od premiery, a w 1.6 od 2008 ?

Opublikowano

Co to ma do rzeczy, jak gram od premiery, a w 1.6 od 2008 ?

fajnie że mając 7 lat juz grałeś w cs'a :P

Opublikowano

fajnie że mając 7 lat juz grałeś w cs'a :P

Haha a ile myślisz że średnio mieliśmy lat jak zaczęliśmy grać w cs'a :D? Ja jeszcze pamiętam jak w kafejkach z kolegami grałem w 1.5 bo 1.6 dopiero zaczął wchodzić do kafejek.

graphic.png
Opublikowano

To awansuj wyżej... Gwarantuje że od LE w górę nie ma takich problemów. Jeśli już to 1 na 30 meczy a może nawet i to nie.

Mam Global Elite... Tam cheaterów jest mnóstwo, a boostowanych gowien jeszcze wiecej.

Opublikowano

Mam Global Elite... Tam cheaterów jest mnóstwo, a boostowanych gowien jeszcze wiecej.

Powiem tak , mam na main LEM'a Spadłem z Suprema i często zdarza mi się zagrać z Globalem i po tym update z rangi jest 10 razy mniej dzieci , trolli czy  cziterów więc za bardzo nie wiem czy twój problem jest prawdziwy  o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...