Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć grę typu kliker?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak znasz się na javie, css i html to powinieneś dać radę ;)

Dowaliłeś xD JavaScript to zupełnie inna bajka niź Java. JS jest jezykiem skryptowym czyli nie trzeba go kompilować, a Java jezykiem ktory trzeba skompilować... Zresztą składia w obu językach to zupełnie inna bajka... Chcesz stworzyć gre typu kliker a nie widzisz różnicy między Javą a JavaScriptem... Chyba źe chcesz stworzyć aplet to wtedy html i css przydadza ci sie tylko do umiejscowienia apletu na stronie... Jeśli to nie ma być aplet to polecam JS, zrobisz w nim szybko bo klikery z reguły to łatwe do ogarniecia bestie...

r9wfFzB.png

Opublikowano

Dowaliłeś xD JavaScript to zupełnie inna bajka niź Java. JS jest jezykiem skryptowym czyli nie trzeba go kompilować, a Java jezykiem ktory trzeba skompilować... Zresztą składia w obu językach to zupełnie inna bajka... Chcesz stworzyć gre typu kliker a nie widzisz różnicy między Javą a JavaScriptem... Chyba źe chcesz stworzyć aplet to wtedy html i css przydadza ci sie tylko do umiejscowienia apletu na stronie... Jeśli to nie ma być aplet to polecam JS, zrobisz w nim szybko bo klikery z reguły to łatwe do ogarniecia bestie...

hehe , sorki mój błąd :D

Chodziło mi oczywiście o javascript .

Z javą nie miałem do czynienia ale chyba w niej również można zrobić grę typu kliker .

Opublikowano

Jak znasz się na javie, css i html to powinieneś dać radę ;)

koleżka wypomniał już błąd ale przypomniał mi się pewien cytat

"Java and JavaScript are similar in the same way a car and a carpet are"

space-core-o.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...