Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gaming-Speak.pl I Serwer dla Graczy!

Dizar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serdecznie polecam! Serwer na bardzo wysokim poziomie, strona www też niczego sobie. Zapraszam na serwer!

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer na bardzo wysokim poziomie. Grafiki wszelkie pod serwer czyli prezentacja oraz banner są po prostu świetne.

Bardzo mi się podobają ikonki, które są na serwerze - prawie wszystko pod jeden styl.

Układa kanałów oraz styl w jakim są wykonane są w miarę estetyczne i dopracowane.

Widać, że Właściciel przyłożyli bardzo dużo czasu oraz pracy w ten serwer.

Jedyny minus jaki jest to, to, że jako 'Przyjaciel' byłam niżej niż 'Gość'.

Zmieńcie Talk Power bo to dość dziwnie wygląda. 

Polecam serwer! ;-) 

Opublikowano

Serwer na bardzo wysokim poziomie. Grafiki wszelkie pod serwer czyli prezentacja oraz banner są po prostu świetne.

Bardzo mi się podobają ikonki, które są na serwerze - prawie wszystko pod jeden styl.

Układa kanałów oraz styl w jakim są wykonane są w miarę estetyczne i dopracowane.

Widać, że Właściciel przyłożyli bardzo dużo czasu oraz pracy w ten serwer.

Jedyny minus jaki jest to, to, że jako 'Przyjaciel' byłam niżej niż 'Gość'.

Zmieńcie Talk Power bo to dość dziwnie wygląda. 

Polecam serwer! ;-) 

Hejo :) Dziękuje za opinie oraz informację na temat rangi! Już zostało to poprawione :)

Zapraszamy na Serwer!

Opublikowano

Zapraszamy na serwer! 

Nasza strona została troszkę zmieniona, znajdziecie tam informacje na temat usług jakie oferujemy  :) 

Przypominamy że kanały PREMIUM są darmowe po spełnieniu pewnych wymagań!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, chciał bym zdementować informacje na temat zamknięcia serwera oraz jego sprzedaży!! Serwer będzie stał tak długo jak będzie mnie na niego stać  :)

Zapraszamy na serwer !!!

Opublikowano

Uprzejmie informujemy o zakończonych pracach modernizacyjnych, którymi objęta była domena, hosting, panel użytkownika oraz zwiększone bezpieczeństwo. Zdecydowaliśmy się na zmianę hostingu z uwagi na potrzeby naszym użytkowników i zwiększenie jego wydajności! 

Zapraszamy na serwer! 

Opublikowano

Ładna prezentacja serwera, lecz nie mogę wbić na serwer.
Dodaj rekord srv na tcp danego dns-a, srv w ts3 jest teraz priorytetem  więc, jeżeli dany serwer ma domenę, ale ustawiona jest ona na serwer "tsdns" to bez rekordu SRV klient nie pobierze adresu serwera ts3. (Klient 3.1)

<16:52:52> Trying to resolve hostname gaming-speak.pl
<16:52:52> Failed to resolve hostname 'gaming-speak.pl'

Opublikowano

Ładna prezentacja serwera, lecz nie mogę wbić na serwer.

Dodaj rekord srv na tcp danego dns-a, srv w ts3 jest teraz priorytetem  więc, jeżeli dany serwer ma domenę, ale ustawiona jest ona na serwer "tsdns" to bez rekordu SRV klient nie pobierze adresu serwera ts3. (Klient 3.1)

<16:52:52> Trying to resolve hostname gaming-speak.pl

<16:52:52> Failed to resolve hostname 'gaming-speak.pl'

Z tego co mi wiadomo problemów nie powinno być, sprawdzałem połączenie przez telefon jak i drugiego laptopa problemów nie było. 

Opublikowano

Ładna strona, serwer też niczego sobie, drugi serwer w tym dziale który szczerze mogę polecić, powodzenia chłopaki.  :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...