Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gaming-Speak.pl I Serwer dla Graczy!

Dizar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brawo, podszywa pod moją domene...

Prowadzę serwer już dość długo i w czasie kiedy zakupowałem domenę PL domena EU była wolna :) przedstaw mi na PW dowody że posidadasz domenę od 5 lat jak to mówiłeś po czym straszysz ddos'ami itp. 

Opublikowano

Prowadzę serwer już dość długo i w czasie kiedy zakupowałem domenę PL domena EU była wolna :) przedstaw mi na PW dowody że posidadasz domenę od 5 lat jak to mówiłeś po czym straszysz ddos'ami itp. 

A ty przypomnij sobie jak ty gowno prowadziles do chaty i twoj serwer jest z crackowanymi/non-licencjanowanymi mbotami!

Opublikowano

@Dizar 

Plusy Serwera 

M-Bot

Niski Ping

Bot muzyczny(według mnie powinien być na kanale muzycznym niż na poczekalni ale to według twojego uznania)

Wystarczająca ilość ikonek a nie miliony jak na innych ts,ach.

Licencja mam nadzieje oryginalna :D

Pozdrawiam

Ps. Popraw w prezentacji ts,a ">> Boty funkycje Mbot << " funkycje"

Opublikowano

@Dizar 

Plusy Serwera 

M-Bot

Niski Ping

Bot muzyczny(według mnie powinien być na kanale muzycznym niż na poczekalni ale to według twojego uznania)

Wystarczająca ilość ikonek a nie miliony jak na innych ts,ach.

Licencja mam nadzieje oryginalna :D

Pozdrawiam

Ps. Popraw w prezentacji ts,a ">> Boty funkycje Mbot << " funkycje"

Z botem się jeszcze zastanowię zobaczymy :) Tak serwer posiada legalną licencję. Błąd zaraz poprawię, a za opinię Dziękuję!

A ty przypomnij sobie jak ty gowno prowadziles do chaty i twoj serwer jest z crackowanymi/non-licencjanowanymi mbotami!

A Ciebie mi szkoda :) Zapytaj Przemka o Gaming-Speak.pl czy posiadamy legalną wersję Mbota. 

Topic# Zapraszamy !! 

Opublikowano

ile jest online graczy tak normalnie i czy masz jakies event ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

ile jest online graczy tak normalnie i czy masz jakies event ?

Normalnie posiadamy około 50-65 osób zależy od godziny i dnia. Tak są konkursy, Eventy  :) 

Zapraszamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...