Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gaming-Speak.pl I Serwer dla Graczy!

Dizar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie polecam serwer współpracowałem z nimi i byłem zadowolony. Właściciel Dizar się nie opierdala, a co do strony to jest naprawdę przyjemna dla oka i nawiązuje do TeamSpeka.

[+]

* Licencja AAL (Zakupiona nie crack)

* MBot

* Administracja dostępna prawie zawsze od 15.00-24.00

* Ładna i tematyczna strona

* Częste Eventy

[-]

* Kilka razy go wywaliło jednak to nie wina właściciela lecz hostingu mianowicie firmy (Hosteam)

* Licencja 128 to trochę mało ;/

MQaM4O1.png

Opublikowano

Polecam - ogarnięta administracja (raczej z doświadczeniem) dostępna od 14:00 ­do 24:00

Bot serwerowy oraz ogarnięta atmosfera. 

Opublikowano

Zapraszamy na serwer! 

Został zakupiony Music Bot na serwer. Trwają prace nad poprawieniem wyglądu naszego serwera. Mamy nadzieję że prostota bez zbędnych kresek czy kropek ułatwi wam użytkowanie naszego serwera. 

Opublikowano

Plus za bardzo przejrzysty layout, minus za wybitnie irytującą funkcję mbota - autoprzenoszenie na kanał AFK. Wyobraź sobie taką sytuację: gram w grę, w której ważny jest dźwięk, dajmy na to cs, zostałem sam 1vs1, wyciszam się, bo znajomi przeszkadzają gadaniem, a tu poke, przenoszenie na kanał (okienko na ekran, i dwa dźwięki) - przegrywam rundę. Bardzo "gamingowy" serwer.

Bardzo dziękuje za opinię :) Fukncja AFK została wyłączona, nikt mi nic nie pisała a sam od jakiegoś czasu nie grałem więc może i masz rację :-)

Opublikowano

Zapraszam! 

Poszukuję : 

1 - Junior Admin
1 - New Admin ! 

Współpracy z forami, serwerami, stronami! 

Osoby zainteresowane zapraszam na PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...