Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia na steam? Nowy trailer?

Crisey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, co sądzicie o pierwszym oficjalnym trailerze tibii od 1997 roku :)?

Według mnie jest to kolejny krok do przygotowań do wejścia na steam, a wy co o tym sądzicie?

Cipsoft szaleje

viIGrgE.jpg

Dzięki @Teski za info :).

#darmowelajki

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Nie ma sprawy ziomuś, muzyka w trailerze przepiękna, a sam trailer pełen emocji oraz wspomnień. Łezka się uroniła.

Opublikowano

Nie ma sprawy ziomuś, muzyka w trailerze przepiękna, a sam trailer pełen emocji oraz wspomnień. Łezka się uroniła.

Gdzie ci się łezka miała uronić?Rozumiem jak by pokazali tibie 7.4 ale dzisiejsza tibia ssie szczególnie mówie tu o pvp które jest do ****.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

0:45 popatrz na tego knighta wali exetra res stoi w miejscu wali exori dalej stoi w miejscu cipsoft stawil bot postac i tylko nikt normalny ek by nie  bil czarow i stal w miejscu :) jak dla mnie przeciętny trailer 

Opublikowano

0:45 popatrz na tego knighta wali exetra res stoi w miejscu wali exori dalej stoi w miejscu cipsoft stawil bot postac i tylko nikt normalny ek by nie  bil czarow i stal w miejscu :) jak dla mnie przeciętny trailer 

nie widzisz ze on exetuje typa na tym "waro-pk"

Nie ma to jak zrobić filmik z 5 osobami... jak by nie można było pokazać jakiejś masówki.

Opublikowano

Co to za sobą niesie? Macie więcej jakiegoś infa na temat tego? :)

W sumie to już chyba jest.. ;D https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=257622182

Jest od 2 lat na greenlighcie, jednak steam nie może dogadać się z cipsoftem.

Ten trailer przekonał mnie, że wkrótce tibia jednak powinna trafić na steama.

Nie wyobrażam sobie Tibii z dźwiękiem, nie mogę się doczekać  ;)

Chodzi o to, że trailer posiada dźwięk xP.
8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Myślicie, że zdziałają coś z botami? Jeszcze jakby zrobili ją płatną za niedużą cenę np. 2 ojro to by było bosko ^^

Opublikowano

i tak bez pacca nie pograsz to po co robic platna ?

Tibia jest swego rodzaju P2P tyle ze mozesz sie zalogowac bez pacca

Jak bez paca nie pogram?Normalnie do 100lvla jest gdzie expic potem już nie wiec oplaca sie kupic paca

Opublikowano

Jak bez paca nie pogram?Normalnie do 100lvla jest gdzie expic potem już nie wiec oplaca sie kupic paca

W takim razie idź expić 50lvl postacią magiczną byś miał profit bez pacc. Raty pod thais już czekają, nie zapomnij o fire swordzie bo jeszcze by się nie zwróciło xD.

Tylko knight i palek mogą cokolwiek grać na facc, dla sorka i druida potrzeba koniecznie pacca, bo inaczej będziesz bił przez całą gre z różdżki albo fire sworda xD.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Sorcerem jak najbardziej poexpisz może to nie będzie jakieś szybkie tępo expa i zbierania kasy ale sie da..uwierz kiedyś nie miałem hajsu na paca i grałem tylko facc co do ed to profitu nigdy na fac nie będzie zbyt kosztowna postać

Opublikowano

Sorcerem jak najbardziej poexpisz może to nie będzie jakieś szybkie tępo expa i zbierania kasy ale sie da..uwierz kiedyś nie miałem hajsu na paca i grałem tylko facc co do ed to profitu nigdy na fac nie będzie zbyt kosztowna postać

Ed na facc? Jak, chyba druid xD.

Sorc facc = druid facc.

Ms != Ed

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Szczegółu żeś sie uczepił pisze ek ms ed rp nie wazne czy ma paca czy nie bo wygodniej i szybciej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...