Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim hostingu bardziej opłaca mi się postawić serwer Minecrafta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Czaromirus Może zaproponujesz jakąś ofertę ? Chce mieć na VPS stronę www, serwer ok. 100 slotów i teamspeak 70 slotów

O

/V\

/''\

Opublikowano

@up Myślisz że 8 GB ram wystarczy ? :/

O

/V\

/''\

Opublikowano

U mnie same 4 serwery + bungee + MySQL + WWW bierze 1200M RAM więc prz 4 GB na graczy zostaje 2,5 GB jak ma się dobrze zoptymalizowane serwery to wystarczy.

//EDIT

RAM to najmniejszy problem, najważniejszy jest procesor który w VPS CLOUD 3 jest o niebo lepszy.

POMOGŁEM DAJ LIKE. :D

Opublikowano

Polecam ci craftserve .

Napewno ci utrzyma 100 osób na serwerze , bez lagow w dodatku masz zapore anty-ddosową :)

Na craftserve miałem serwer z 5 miechów :D

POLECAM

Opublikowano

Ku*wa mać, polecanie endergówna czy innego gówna z 10% cpu to bezczelność.
Craftserve, enderchest i fiberhost to najgorsze hostingi jakie mogły zaistnieć.
Co do tematu, ten z lvlup mógłby utrzymać lecz ja bym radził jakiegoś vps, ponieważ jak ktoś inny tu napisał masz pełną władzę i nikt Ci nie będzie mówić co masz robić. Pukawka zła nie jest i jak pisałeś, że bez skryptów powinno uciągnąć.
Pozdrawiam

bannergif.gif

Opublikowano

@ref jestem za lvlup lub ovh lecz ovh ma strasznie drogo i nie wiem jaką ofertę wybrać.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Polecam pukawke 3 rodzaje serwerów 1 nielimitowane sloty 2 nielimitowany ram te 2 oferty kazda za 14 zł i wszystko nielimitowane na pukawce nie ma problemów szybko odpisują polecam

Opublikowano

Polecam pukawke 3 rodzaje serwerów 1 nielimitowane sloty 2 nielimitowany ram te 2 oferty kazda za 14 zł i wszystko nielimitowane na pukawce nie ma problemów szybko odpisują polecam

login polecającego PanFasolka37

login polecającego PanFasolka37

sorry myszka z duble click i się zbugowało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...