Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest potrzebne do postawienia strony typu CSGODouble?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, mam pobrane csgodouble (tylko w celach prywatnych)
i mam pliki index, js, css, img, fonts.
Czy duzo by bylo jeszcze potrzebne aby tylko sie losowalo i dawało punkty?

Tak wiem mysql, ale czy jeszcze duzo w plikach?

Ile to by kosztowało u programisty

Przypominam ze tylko w celach prywatnych aby samemu sobie dla zabawy pograc lub z kolegą :)

Opublikowano

Witam, mam pytanie, mam pobrane csgodouble (tylko w celach prywatnych)

i mam pliki index, js, css, img, fonts.

Czy duzo by bylo jeszcze potrzebne aby tylko sie losowalo i dawało punkty?

Tak wiem mysql, ale czy jeszcze duzo w plikach?

Ile to by kosztowało u programisty

Przypominam ze tylko w celach prywatnych aby samemu sobie dla zabawy pograc lub z kolegą :)

Skoro wiesz że potrzebna jest baza sql. To na pewno też jakiś skrypt php.

Szczerze to wątpię by można było tę stronę tak łatwo sobie postawić nawet na localhost autorzy na pewno zabezpieczyli js przed kopiowaniem.

Opublikowano

Możesz zrobić w Python/Django albo PHP jak lubisz starocie.

Starocie? Zakładam, że jesteś z pokroju ludzi, którzy nigdy nie pisali w PHP lub pisali w jego wczesnych wersjach. Taki staroć, że wciąż ma dużą społeczność, jest poszukiwany na rynku pracy, jest wciąż rozwijany, jest wciąż popularny i często stosowany. Myślisz, że jakby był to "staroć" to korzystałyby z niego duże skrypty i strony? Facebook (przeplatanka z innym językami, ale wciąż duża część do PHP), Wordpress, IP.Board (forum, na którym właśnie nazywasz PHP starociem, jest w pełni napisane w PHP, jak widać obsługuje dużą ilość ludzi i daje rady), wikipedia, yahoo i wiele więcej. Mogę w takim razie na jakiej podstawie nazywasz PHP starociem?

Nie mówię, że PHP jest doskonały. Są projekty, w których warto pomieszać go z innym językiem dla większej wydajności, ale nie czyni go to starociem ;).

Opublikowano

Jaki staroć, że wciąż ma dużą społeczność, jest poszukiwany na rynku pracy, jest wciąż rozwijany, jest wciąż popularny i często stosowany.

Walnąłem stereotypem, przepraszam ;p A co do popularności to słyszałem że powoli wzrost użytkowników zaczyna spowalniać.

enyłejs, koniec offtopu.

space-core-o.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...