Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu gdy wybiorę w oknie  invoria.exe potem przechodze do tols inject dll i nagle program sie zawiesza? ze traci przytonośc?  ciągle tak samo ? 

Bo musisz od razu po wstrzyknięciu kliknąć na okno klienta.

Będzie na to fix, w sumie już miał być, ale nie mam czasu aktualnie. Jak skończę to co robię, to zabiorę się za to.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem na lenarisie z tym robie wszystko dobrze bo na revori mi dziala a na lenarisie sie odpala ale zadne funkcje nie dzialaja :C 

Tak wiem już o tym błędzie, pomyliłem się przy jeden funkcji.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

ale ja nawet nie mogę zdązyć wstrzyknąc dll wiesz wybieram pierw w oknie invoria.exe potem kilkam klienta wchodze na to memorial i w tools chce wstrzyknąc dll wyskakuje okno do wybrania jak rusze rolka myszki by to znalezc to juz sie zawiesza ;c 

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Najbardziej spodobało mi się pobieranie id pot, pelerynek jednak wygląda to jakby było jeszcze niedokończone (po przeniesieniu pozostaje i tak wolny slot a id zostało pobrane). Dzisiaj mi się nudziło i coś podobnego napisałem:

ezgif-3226531401.gif

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Najbardziej spodobało mi się pobieranie id pot, pelerynek jednak wygląda to jakby było jeszcze niedokończone (po przeniesieniu pozostaje i tak wolny slot a id zostało pobrane). Dzisiaj mi się nudziło i coś podobnego napisałem:

ezgif-3226531401.gif

hmm ale powiedz mi jedno, po co ci tam ikonka skoro potrzeba tylko id? :D

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Stary stary serwer Harvettia.pl co prwda serwer jeszcze nie wystartował trwa BETA, ale będzie na nim duża ilość onlnie :D

Jest na nim cała administracja z Argentusa, a każdy wie, ze Argentus stoi 2 lata i będzie stal wiec widomo, ze ta administracja nie bawi sie...aa zrobimy na 2 msc. i niech padnie w sensie na kasę :D mają jeden co o niego dbają i stoi i stać bedzie postanowili postawić drugi > Harvettia.pl [GA]Koval na pewno sobie poradzi i będzie to mega serwer...wiec już tam szykuj coś na serwerek hhihihi :* 

Mogłbym prosić o odpowiedź ?;d

Opublikowano

Spoko spoko.. ale u mnie nie zadziała... I  o ogólnie jest to banalne do zablokowania, jak ktoś używa src to pocienień się wstydzić a zarazem wypierdalać z tego forum że u niego to działa.

#EMERYTURA

Opublikowano

Spoko spoko.. ale u mnie nie zadziała... I  o ogólnie jest to banalne do zablokowania, jak ktoś używa src to pocienień się wstydzić a zarazem wypierdalać z tego forum że u niego to działa.

Daj klienta psiaku.

^dzisiaj wrzucę to w konsoli i będzie działać inaczej.

@Sara11 tak

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja jestem poważny biznesmen i bez pozwolenia zleceniodawcy nie wyślę..

gxZaWk6.png

Musisz poczekać do czerwca xD

#EMERYTURA

Opublikowano

gxZaWk6.png

Ty warmups biznesmen xp haha mdmday  ^^  ^^  B)  B)  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Zobaczymy kto się będzie śmiał jak wasz klient wleci tu wypakowany xp

Regulamin sygnatur

Opublikowano

gxZaWk6.png

Zamiast tak podwyższać swoje ego to lepiej poczekaj do startu tej Waszej Tandii i wtedy świruj w tematach, bo możesz się przeliczyć ziomeczku :v Z reszta... jeżeli Ty to faktycznie warmups to ja zwracam honor za wszystko x d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...