Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Właśnie Sprawdzam Loguje Się na Laneris s2 odpalam bota i nic mi nie wyskakuje zrobiłem wszystko tak jak jest napisane pomóżcie jak go dopalić bo nie mam pojęcia 

wielkie dzięki 

Musisz od razu po wstrzyknięciu kliknąć na okno klienta. Zostanie to poprawione jutro, dzisiaj nic nie robię, bo jestem zajęczy czymś innym.

2up, dodam

dmg/wh czy cokolwiek, pojawi się coś innego za jakiś czas, pierw bugi.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajna sprawa, tyle serwerów w jednym miejscu. Chyba jesteś pierwszą osobą, co udostępniła tego typu rzecz zupełnie za darmo. Będziesz to w przyszłości aktualizował czy to tylko chwilowy wymysł?

Dodasz invorie s1?

who cares?

Opublikowano

Fajna sprawa, tyle serwerów w jednym miejscu. Chyba jesteś pierwszą osobą, co udostępniła tego typu rzecz zupełnie za darmo. Będziesz to w przyszłości aktualizował czy to tylko chwilowy wymysł?

Dodasz invorie s1?

Dlatego głupi jest xD

Opublikowano

Cyzby już proble mz invorią ? Po wcisnięciu OK przy komunikacie od Siela wywala clienta do pulpitu Mam Windows 10 

Na win 8+ tak się dzieje jutro fix.

W sumie sprawdzałem na virtualce win 8 i działało, ale po wstrzyknięciu trzeba kliknąć od razu na okno klienta.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Robiłem też Injectorem od padmaka dla testu i jest to samo ale czekam na poprawkę :)

Edit. 

Juz naprawiłem Jak coś. działa win 10 

Opublikowano

Chłopaki ja tylko odpłacam się byłym graczom z Ameriona kappa  :s   :(

m2bob i tak najlepszy ale nie powiem dobra robota  ^^

Zgadzam się :D ale na moim serwerze, to on sobie nie podziała, przykro xp

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Chłopaki ja tylko odpłacam się byłym graczom z Ameriona kappa  :s   :((

I to się ceni, czekamy na dalsze ulepszenia Twojego dzieła!

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

czemu gdy wybiorę w oknie  invoria.exe potem przechodze do tols inject dll i nagle program sie zawiesza? ze traci przytonośc?  ciągle tak samo ? 

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...