Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AwesomeDrop - Plugin na dropek Poprawiony :)

dekros123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up jesteś połączony z baza mysql?

Nie, Chce testować plugin na Hamachi najpierw.

==============:+:Koja:+:==============

Pomoglem ;3?

LIKE

==============:+:Koja:+:==============

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodasz możliwość dodawania zmiennych do taba w funnyguilds ?

O

/V\

/''\

Opublikowano

@gornie12 sprawdzałem to i u mnie działa normalnie world guard z tym pluginem, nie wiem czemu to nie działa u ciebie...

@1361622928-U485574.pngDrejkus nie dodam bo to nie jest takie proste bo tak naprawde musiałbym podpiać plugin pod funnyGuilds a nie wiem czy ma jakieś api pod to, jeśli nie ma to musiałbym kod przerabiać gildii by to chodziło...

@Szkieletor12345 a czego nie umiesz? masz baze na jakimś hostingu a w plikach podajesz podstawowe dane? nie zabardzo rozumie jaki masz problem z tym

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Mam pytanie, a raczej dwa. Pierwsze: czy w tym pluginie można jakoś zablokować wypadanie diaxów za pomocą tnt? Jak postawie tnt obok rudy to wypada diament... A drugie pytanie, czy będzie/jest możliwość dodanie więcej okienek w gui? Dodałem 1 drop więcej i już go nie pokazuje chociaż 1 pole pozostaje wolne...

Przydał by się update.

@Edit:

Plugin sypie błędami (Is it up to date?). Usunąłem lore z Iron ore a mimo wszystko w /drop wciąż się pokazuje. 

Opublikowano

Może jakaś aktualizacja? Chciałem startować z serwerem a tu plugin na drop nie działa ;x

Opublikowano

Cześć byś mógł dodać zmienne do pliku config ? chciałbym żeby po osiągnięciu 100 lvl pisało na czacie że dany gracz zdobył ten lvl lecz nie ma zmienny na nick (Chyba)

Rewards:
  '100':
    Items:
    - mat:BEACON:0
    Cmds:
    - bc &aGracz &e(name) &aosiagnol setny poziom i zdobyl Beacona! &eGratulujemy!!

O

/V\

/''\

Opublikowano

To będzie jakiś update? nie da sie wyłączyć lore z pierwszego przedmiotu, plugin nie blokuje zdobywanie surowców z wybuchu, nie można dodać więcej dropu ze stone niż 6.

Opublikowano

BUGI:

- nie wiem jakim cudem ale mozna niszczyc stoniarki na cubboidzie (endstone, funnyguilds)

- nie dziala silktouch

- czasem buguje sie gui (itemki pojawiaja sie x2, gui sie rozszerza)

- co jakiś czas połączenie z baza danych jest rozłączane

Opublikowano

Po wpisaniu /drop wyskakuje mi 

an internal error occurred while attempting to perform this command

[22:34:01] [server thread/INFO]: EjdzeY1337 issued server command: /drop

[22:34:01] [server thread/ERROR]: null
org.bukkit.command.CommandException: Unhandled exception executing command 'drop' in plugin AwesomeDrop v1.1 FULL
at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:46) ~[server.jar:git-Spigot-1622]
at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:181) ~[server.jar:git-Spigot-1622]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:767) ~[server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PlayerConnection.handleCommand(PlayerConnection.java:1013) [server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:850) [server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PacketPlayInChat.a(PacketPlayInChat.java:28) [server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.PacketPlayInChat.handle(PacketPlayInChat.java:65) [server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.NetworkManager.a(NetworkManager.java:184) [server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.ServerConnection.c(ServerConnection.java:81) [server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:734) [server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.DedicatedServer.v(DedicatedServer.java:289) [server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:584) [server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:490) [server.jar:git-Spigot-1622]
at net.minecraft.server.v1_7_R4.ThreadServerApplication.run(SourceFile:628) [server.jar:git-Spigot-1622]
Caused by: java.lang.NullPointerException
at com.gmail.desk1123.utilities.MySQL.hasConnection(MySQL.java:119) ~[?:?]
at com.gmail.desk1123.utilities.MySQL.getConnection(MySQL.java:52) ~[?:?]
at com.gmail.desk1123.object.User.save(User.java:280) ~[?:?]
at com.gmail.desk1123.utilities.MyUtils.hasTurboDrop(MyUtils.java:340) ~[?:?]
at com.gmail.desk1123.object.Drop.createInventory(Drop.java:85) ~[?:?]
at com.gmail.desk1123.commands.DropCmd.onCommand(DropCmd.java:31) ~[?:?]
at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44) ~[server.jar:git-Spigot-1622]
... 13 more

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...